De Raad – Bijna Tijd voor Lancering – 10 december 2018 / Ron Head

De Raad
Bijna Tijd voor Lancering
10 december 2018 / Ron Head
We laten het kanaal een beeld zien van een ski springer in de afdaling. Het is bijna tijd voor lancering.
Terwijl jullie deze boodschappen al een tijd zullen hebben gevolgd, zeggen we jullie dat jullie zijn voorbereid op de veranderingen die wij jullie hebben verteld er aan te komen. Jullie zijn al een heel stuk op weg naar beneden in de afdaling, zoals het was. Jullie hebben je allemaal voorbereid op het einde van de afdaling die jullie zullen bereiken. Maar jullie zullen die van jullie op de passende tijd bereiken. Het zou niet dezelfde als die van jullie buurman kunnen zijn, nog minder dezelfde als die van degene een halve wereldbol van je af. Jullie hebben je voorbereid op wat jullie nodig zullen hebben waar jullie zijn.  
Maar zie het zo. Jullie zullen het einde van de afdaling bereiken en toch nog wat laatste bagage ontdekken die je overboord moet gooien. Jullie zullen niet je beste sprong maken wanneer je een pakket meedraagt dat jullie niet nodig hebben, of wel?
Jullie hoeven nu niet verward te raken in die troep. Kijk er gewoon naar en denk: “Oh, dat is oud spul”. En laat het vallen. Wanneer er een les in zit die je kunt zien, steek de les dan in je zak. Maar laat de bagage varen.  
Lancering komt nu snel dichterbij voor jullie. Buig voorover in de sprong en verbaas je erover hoever jullie zullen vliegen.
Voor degenen onder jullie die zich door deze boodschap niet geraakt voelen zeggen we dit: jullie hebben ofwel je sprong al gemaakt, of jullie staan in de rij voor de afdaling. Dit is een tijd die niemand zal overslaan. Dus, wanneer jullie er voor gekozen hebben om het pad deze berg omhoog te gaan, weet dan dat het zeer spoedig jullie beurt zal zijn om te springen.
Terwijl ieder van jullie springt, zullen degenen beneden op de grond jullie verbazingwekkende vlucht zien. Jullie zullen hen inspireren en velen van jullie, die aanvaard hebben om te onderwijzen, zullen worden opgezocht. Veel anderen zullen dat niet zijn overeengekomen. En dat is ook passend. Laat jullie vlucht het allemaal te kennen geven.
Sommigen van jullie hebben een beeld in hun hoofd van hoe jullie sprong er uit zal zien. Jullie denken: “Zo moet hij zijn”. En jullie kunnen het heel juist hebben. Maar verbaas je niet wanneer hij heel anders is en zelfs veel fantastischer  dan jullie hadden gedacht. Laat jullie ziel dit uitleven. Jullie verstand, dat beloven wij jullie, heeft geen enkel idee. Jullie daalden niet af naar de planeet met het doel om te pronken met je intelligentie. Nou ja, sommigen deden dat natuurlijk wel. Maar wij zien er niet veel van hen dit soort boodschappen lezen. 
Daarom hebben we dit beeld uitgekozen. Het is bijna jullie tijd om jezelf uit te strekken over de toppen van je ski’s en jezelf te laten vliegen. Oefen dagelijks. Dit zijn jullie Olympische Spelen.
Copyright © Ronald Head. Alle rechten voorbehouden. U mag dit materiaal kopiëren en herdistribueren, zolang u het op geen enkele manier wijzigt, de inhoud compleet blijft en u deze copyrightkennisgeving en -link opneemthttp://ronahead.com/

Vertaald door Sjra