De Raad – Ben Kalm en in Vrede – 21 Maart 2020 / Ron Head

De Raad
Ben Kalm en in Vrede
21 Maart 2020 / Ron Head
In deze tijd is het jullie taak om kalm en vredig te zijn. Jullie zijn inderdaad het begin van een chaotische tijd binnen gegaan, waar we al een hele tijd over gesproken hebben, jullie hier al een hele tijd op voorbereidend. 
Begrijp alstublieft dat bijna alles wat jullie vanuit de media horen ontworpen wordt om jullie angstig te maken. Wanneer een massa bang is, kan deze gemakkelijk gemanipuleerd worden. De teugels van de media vasthouden geeft onmetelijke macht.  
Er is op de planeet een feitelijke situatie. Maar het gevaar van angst is veel groter dan het gevaar voor wat er doorlopend luid door de luidsprekers van jullie apparaten schalt. Wat kunnen jullie en zouden jullie dus moeten doen? 
Allereerst en meest belangrijk, jullie moeten beseffen dat jullie de informatie en de middelen is gegeven die jullie nodig hebben. Jullie persoonlijke trilling is sterk genoeg om niet alleen jezelf er doorheen te loodsen, maar ook om degenen rondom je heen buitengewoon te beschermen.

Zet jullie media een tijdlang uit en luister. Voel wat jullie zijn en wat er om je heen is. Voel de vrede. Ga in jullie natuurlijke omgeving wanneer je ook maar kunt. Daar is vrede rondom je heen. Daar is Liefde binnenin je. Het leven gaat door. Vogels zingen. Bloemen bloeien. Jullie kunnen geen dankbaarheid en liefde voelen en toch bang zijn. Het zijn wederzijds onverenigbare vibraties. 

Nu zeggen we jullie dat een van de belangrijkste dingen waarmee jullie akkoord zijn gegaan is om in deze tijd een rots van vrede, weten en liefde te zijn, in deze tijd van grote verandering. Want dit is waar jullie getuige van zijn, grote verandering. Jullie wereld staat op de rand en wacht op het moment van kiepen. Dit is GEEN tijd voor angst. Het is een tijd voor : “Eindelijk!” Jullie kunnen je niet voorstellen wat er daarna komt. Maar jullie kunnen het met je liefdevolle hart creëren. 
En jij, beste vriend, bent waar je bent omdat je het beste de rots in de stroming kunt zijn voor degenen dicht bij je. Het is, misschien, niet aan jou om de samenleving te veranderen. Anderen laten dit gebeuren. Maar je kunt een anker zijn voor je gezin en voor degenen die jou vertrouwen. Je kunt kalm zijn voor hen die contact maken met jou.
Weet dit! Jullie zijn veilig. Er is niets te vrezen. Zoals een van jullie presidenten zei – en het is nooit méér waar geweest: “Wij hebben niets te vrezen behalve de angst zelf!” Wij zeggen jullie dat jullie veilig zijn. Zelfs wanneer iemand om je heen een loopneus krijgt, weet dat.
Honderdduizenden sterven jaarlijks aan complicaties vanwege hun fysieke toestand en de jaarlijkse griep. De wereld raakt niet in paniek. Het wordt zelfs niet gemeld door jullie media. Vergelijk dat eens met wat jullie nu horen. Jullie hoeven niet eens te vragen waarom. Ben gewoon de rots waar jullie zijn. Laat dit gewoon voorbij gaan. Het zal voorbij gaan. En het zal veel sneller voorbij gaan dan jullie mogelijk zullen horen.  
Laat niet de chaos van buiten jullie innerlijke vrede en weten veranderen. Alles wat wij jullie in het verleden hebben verteld was om jullie hierop voor te bereiden. Dit was onze belofte. Dit hebben wij gedaan. 
Zegeningen voor jullie en voor degenen rondom je heen.
Copyright © Ronald Head. Alle rechten voorbehouden. U mag dit materiaal kopiëren en herdistribueren, zolang u het op geen enkele manier wijzigt, de inhoud compleet blijft en u deze copyrightkennisgeving en -link opneemthttp://ronahead.com/
Vertaald door Sjra