De Raad: – Antwoorden Deel VIII – 18 oktober 2018 / Ron Head

De Raad:
– Antwoorden Deel VIII –
18 oktober 2018 / Ron Head
Vandaag kiezen we een uitstekende vraag uit en een waarop we heel graag antwoorden.
 “Hoe kunnen wij, vooral diegenen onder ons die worden afgeleid door de fysieke bezigheden van onze levens, de drang van onze hogere zelven (jullie) dagelijks het beste horen zonder een Zen meester te worden?”
Het aller belangrijkste voor jullie om te weten en te onthouden is dat wij jullie altijd boodschappen sturen. En wij zijn net zo begerig om dit te ontwikkelen in communicatie als jullie. Stel je voor dat we zeggen: “Wanneer gaat zij die boodschap ontvangen? Ik heb veren gestuurd. Ik heb munten gestuurd.” Wij geven jullie altijd signalen. Jullie moeten de taal er voor leren ontwikkelen.
Jawel, sommigen hebben “onmiddellijke beginnende helderhorendheid”. Maar er zijn er zeer velen die hun gevoeligheid eenvoudig beginnen te ontwikkelen. We zullen jullie enige suggesties doen van waar te beginnen.
Allereerst, getallen zijn getallen en wij brengen ze niet in beweging … vaak. Veren zijn veren en wij brengen ze niet in beweging … vaak. Hetzelfde geldt voor munten. Maar wij kunnen wel beïnvloeden – en wij doen dat ook – wat jullie opmerken wanneer we een ‘ga door’ van jullie krijgen. Jullie vertellen ons met welk signaal jullie wensen te beginnen. Welnu, de cijfers op klokken, web pagina’s, kentekenplaten enz. zijn waar mensen ze aanbrengen. Maar wij kunnen – en doen dat ook – jullie aandacht trekken naar die waar jullie om vragen. Vogels verliezen een heleboel veren. Wij kunnen deze ook gebruiken. En jullie zouden deze uitleg moeten leren dromen, want deze kan net zo goed worden toegepast op de droom die jullie werkelijkheid noemen.
In het begin zullen deze dingen gewoon betekenen: “Wij zijn hier!” Maar, wanneer jullie dat willen onderzoeken,  kunnen jullie veel pagina’s vinden over de betekenis van getallen. En wij kunnen hier ook mee werken. Het zal helpen wanneer jullie ons vertellen welke pagina’s jullie graag willen.
“Eenvoudig” zeggen jullie. Ja, dat is zo. De eerste geluiden die jullie maakten waren niet “Mama” of “Papa”. Maar jullie leerden dat.
Wat komt daarna? Begin met veel meer aandacht te vestigen op wat jullie voelen. Bijvoorbeeld, wanneer wij jullie een signaal sturen, voelen jullie dan iets anders? Wanneer iemand achter jullie een kamer binnenkomt, voelen jullie dan hun aanwezigheid? Zijn ze rustig? Zijn ze gelukkig?  Zijn ze van streek? Er zal niet veel oefening voor nodig zijn. Jullie HEBBEN deze zintuigen.
Jullie weten dus nu dat wij jullie aandacht trekken. Hoe voelt dat aan? Schrijf het op. Schrijf het op! Jullie zullen de energie vanuit het subtiele naar het fysieke verplaatsen. Wanneer jullie daar eenmaal mee begonnen zijn, zullen jullie goed op weg zijn. 
Welnu, er zijn veel andere manieren om dit te doen. Jullie zouden bijvoorbeeld 15 of 20 jaar naar een muur in een grot kunnen staren, of een Zen monnik hebben die jullie een klap geeft wanneer jullie beginnen te snurken. Jullie zouden een heleboel geld kunnen betalen om de nieuwste rage van mediteren te leren. Maar de gemakkelijkste manier is te weten dat het jullie recht is. Dit is wat jullie willen. Dit is wat wij willen. Laten we dit dus doen!  


Vertaald door Sjra