De Raad: Antwoorden Deel III / 27 september 2018 / Ron Head

De Raad:
Antwoorden Deel III –
27 september 2018 / Ron Head
Wij zullen vandaag beginnen met het beantwoorden van een nogal eenvoudige en oprechte vraag. Het antwoord dat we zullen geven zal iets minder eenvoudig zijn als gevolg van het belang van de informatie naar jullie als volgers van deze boodschappen.
 “Een groot deel van mijn volwassen leven heb ik boodschappen van Spirit ontvangen. In latere jaren, vanaf 2012, zijn er enkele geweest van wat ik ‘voel’ dat het de De Nieuwe Aarde Raad wordt genoemd. Is dat dezelfde groep die u kanaliseert?”
Welnu, de vraag werd gesteld door ons kanaal. Ofschoon hij die zou kunnen beantwoorden, wensen wij dat te doen in zo verre dat we zullen zeggen, ofschoon bij hem bekend, hij dat niet in dit antwoord zal doen.
Het gemakkelijkste en kortste antwoord op uw vraag is: ‘Nee’. Wij zijn niet het kanaal waarvan u ontvangt. Echter, indien dat nodig is voorzien wij hen vaak van informatie.

Er zijn veel gemeenschappen van bewustzijn in dit universum. Meestal zijn ze samengesteld rondom speciale functies en verantwoordelijkheden. De naam Nieuwe Aarde Raad geeft hun functie heel goed aan, of niet soms? Er zijn veel andere. Sommigen zijn min of meer materie, fysiek dan anderen. Sommige van hun leden zouden op dezelfde manier omschreven kunnen worden. Bijvoorbeeld, in een functie, bij één raad, zou een wezen op één manier kunnen inwerken en bij een andere raad zou de volledige functionaliteit van zuiver bewustzijn nodig kunnen zijn. Nu naar de belangrijke informatie waar we naar verwezen hebben.
Wij hebben onszelf niet het etiket van De Raad gegeven. Ons kanaal noemde ons zo toen hij terugkeerde van zijn eerste ontmoeting met ons. Wij hebben geen behoefte aan een etiket. Ieder van jullie heeft een Raad. Ieder van jullie bezoekt naar behoefte. Bijna ieder van jullie herinnert zich dit niet. Degenen die wel beschrijven wat een energetische bewustzijnservaring is, doen dat op een manier die naar hun eigen inzicht het meest zinnig is. Ze herinneren zich een stadion, een vergaderkamer, een amfitheater enz. te zien. Ze herinneren zich engelen, lichtwezens of geesten. Die dingen zijn niet belangrijk. Wat er gebeurt is belangrijk.
Bijna ieder van jullie is vertrouwd met het concept van begeleiders en beschermengelen. Dit is heel echt. We zullen zeggen dat zij door ons aan jullie zijn toegewezen en leden zijn van jullie raad. Wij zijn ooit van hen overgeplaatst om ons bezig te houden met wat meer ingewikkelde kwesties. Jullie zijn lid van jullie raad. Jullie hebben een permanente zitting en een beslissende stem. De rest van ons zijn, vanuit jullie standpunt gezien, wezens van veel omschrijvingen, maar we hebben één ding gemeen, ons doel. Wij bestaan als een raad om jullie te begeleiden om de beste besluiten te nemen die overeenkomen met jullie overkoepelende doel, dat van de evolutie van bewustzijn. Wanneer jullie de kennis, deskundigheid en ervaring nodig hebben van een wezen dat normaal gesproken voor jullie bezoek geen zitting heeft, zal die haar opwachting maken als jullie aankomen. Merk een duidelijke scheiding op in je zelf, een deel dat hier is en een deel dat dit niet is. Jullie zijn altijd hier bij ons. Jullie moeten weten dat datgene waarvan jullie je bewust zijn, een nogal klein deeltje is van jullie ware wezen, dat is samengesteld uit wat voor jullie beschouwd werd nodig te hebben voor jullie huidige ervaring. Jullie totale wezen is veel groter dan jullie huidige mogelijkheid om te begrijpen.
Hier verder op in gaan zou inhouden een boek te schrijven. Laten we gewoon zeggen dat wanneer wij verwijzen naar jullie vrije wil, wij het hebben over jullie over de totale en goddelijke jullie, waarvan jullie geïncarneerde wezen zich slechts bewust begint te worden. Houd moed. Dit is jullie tijd. Wanneer jullie vooruit willen komen op je pad, dan zal dat ook zo zijn.
Een kleine aanvullende opmerking: Zo gauw als jullie kunnen beginnen te ‘luisteren naar’ en inwerken op die stille innerlijke kennis die jullie ontvangen, zullen degenen die van ons komen beginnen te ‘versnellen’. Jullie zijn niet alleen. En jullie doel, jullie doel is jullie groei. Niets maakt ons gelukkiger. En jullie, wij spreken over de hele mensheid op Aarde, maken ons zeer gelukkig, of jullie dat nu zien of niet.
Wij vinden dit genoeg voor een dag. Wij trekken ons terug en spreken een volgende keer weer.
Vertaald door Sjra