Hogere Raad van Licht: Jouw 3D Worstelingen / Kanaal: Nadina Boun

Hogere Raad van Licht: Jouw 3D Worstelingen

Kanaal: Nadina Boun – 26 november 2023

Vergeet niet dat ego opereert binnen de grenzen van 3d. Het draait allemaal om het uiterlijke, want dat is hoe het zichzelf definieert, met wat het heeft, wat het weet, hoe het eruit ziet, wat het doet, wat het leuk vindt, wat het gelooft.

Ego identificeert zich met het lichaam, de omgeving, de baan, de relatie, het geld… dat het heeft. Het ego definieert zichzelf ook met de verhalen die het heeft verzonnen over waarom dit zo is en waarom het zich zo gedraagt. Het ego identificeert zich met zijn angsten die zijn grenzen bepalen. Het identificeert zich met zijn verleden dat zijn grenzen bepaalt.

Het Hogere zelf, de hogere versie van jou, werkt niet vanuit 3d. Daarom kun je haar alleen vinden, je met haar verbinden, als je weg stapt uit 3d, zoals wanneer je mediteert, de stilte ingaat, alle gedachten over alle externe dingen in je leven stopt. Het Hogere zelf, dat juweel dat verborgen zit in het omhulsel van het 3d egobeeld, is er altijd, gewoon onzichtbaar, onaantastbaar, onbereikbaar voor degene die vanuit 3d opereert.

Het Hogere zelf zal niet naar je toe komen tenzij je moeite doet om in haar richting te stappen. Je moet je elke keer weer inspannen om dichter bij je Hogere zelf te komen, en je dus een tijdje losmaken van de wereld van 3d, van vorm, zodat je je kunt verbinden met dat hogere aspect van jezelf, en haar niet alleen kunt horen, maar een tijdje met haar kunt versmelten, vertrouwd kunt raken met haar energie, een tijdje in haar energie, haar frequentie, haar trilling kunt leven, totdat het alles wordt wat je zoekt.

Wat je wilt heb je al. Wat je verlangt dat een ander voor je doet, kun je zelf doen. Wat je buiten je zoekt, vind je al in jezelf. Wat je verwacht te horen, zelfs van de hogere aspecten van jezelf, is al deel van jou, toegankelijk voor jou, klaar om door jou uitgesproken te worden.

Je bent geen marionet aan een touwtje, je bent een vrij wezen, onthoud dat. Ja, er is een plan en je ziel heeft een plan, maar dat betekent niet dat je je armen over elkaar vouwt en instructies afwacht, het betekent niet dat je gaat slapen en wacht om gewekt te worden. Het betekent dat je je vrije wil gebruikt om op elk moment te beslissen of je dichter naar je Hogere zelf wilt gaan, naar die hogere versie die je aan het worden bent, of dat je comfortabel in 3d wilt blijven.

Je emoties zijn meer dan je alleen vertellen dat deze gedachte goed of fout is, als in waar of onwaar. Je emoties vertellen je echt of je in de richting van je Hogere zelf stapt of dat je je verwijdert. Of je op de brug naar 5d bent of terug in de plas van 3d. Ze leiden je naar je Hogere zelf, naar de betere versie van jezelf, als je luistert, als je oplet, als je eerlijk bent tegen jezelf.

En wanneer je je bewust bent van die innerlijke oorlog, heb je de keuze om de strijd voort te zetten of los te laten en je bij je hogere zelf te voegen in de vrede waar ze woont.

Al je worstelingen zijn 3d worstelingen, ze zijn een gevecht dat je niet kunt winnen omdat je tegen schaduwen vecht. De externe wereld is een schaduw van de interne wereld die je overal volgt. Totdat je je richt op de innerlijke wereld van denken en voelen, blijft de uiterlijke wereld hetzelfde. Als je voor de zon staat, werpt die een schaduw van jou op de grond, maar je kunt de schaduw niet veranderen, je moet het oorspronkelijke beeld veranderen, en dat ben jij, dan verandert je schaduw als een weerspiegeling en meer niet.

Je doet het altijd goed vanuit ons hogere perspectief, omdat we de score van de ongelukjes niet bijhouden. We zijn te druk bezig met het tellen van elke succesvolle stap voorwaarts. Het zal jullie goed doen om hetzelfde te doen.

We houden heel veel van jullie.

De Hogere Raad van Licht

Kanaal: Nadina Boun

Vertaling: wakkeremensen.org