De Raad van het Licht: Heilige der Dagen

De Raad van het Licht: Heilige der Dagen

Gechanneld door: Rebecca Couch – Heart Light

Geliefde Regenboog Strijder,

Hier is weer een andere ‘Heilige der Dagen’ in deze reeks over heilige dagen!

Het is belangrijk om je emoties te verwerken wanneer ze opkomen, want ze zijn gevarieerd en frequent. Er is zoveel van de oude vergissingen en overwinningen en worstelingen en verdriet en complexiteiten om te verwerken, het is een soep van alles wat je hebt ervaren op je uitgestrekte en ingewikkelde reis. Toestaan dat ze gevoeld en weer opgeruimd worden is de erkenning van alles wat je bent geweest en de alchemie voor alles wat je aan het worden bent. Door ze te eren kun je je naar binnen richten, wat nu essentieel is, want alles wat om je heen draait leidt je af van de echte waarheid, namelijk wat er binnen in je plaatsvindt. De externe wervelwind is er om ervoor te zorgen dat je alleen de stilte binnenin opzoekt, waar alle dingen in vrede en helderheid verblijven.

Wij weten dat je het gevoel kunt hebben dat het onmogelijk is de duizenden vragen te beantwoorden die je voelt te hebben, maar wij verzekeren je dat elke vraag mettertijd tot klaarheid zal komen. Hou jouw kaars omhoog in de grote uitgestrekte duisternis en wat je zoekt zal worden verlicht, één voor één. Vertrouw erop dat de aanwezigheid en volgorde van elk zich in een perfecte volgorde voor je ontvouwt, deel van jouw unieke handtekening. Je zou het niet anders willen, ook al denk je van wel!

‘Vraag en gij zult ontvangen’ is het belangrijkste adagium voor jou om te gebruiken, want de ontvouwing zal alleen plaatsvinden op jouw wenken, dus vraag naar wat het is dat je wilt weten en het zal je gegeven worden. Houd het in het begin eenvoudig totdat je gewend raakt aan dit gesprek van vraag en antwoord in jezelf en uiteindelijk zul je in verfijnde tongen communiceren met jouw Goddelijke Zelf! Waarom zou je ooit luisteren naar het lawaai van zielen die schreeuwen om wat ze buiten zoeken? Het jouwe is altijd de stille, kleine stem van binnen. Je weet dit, je vergeet het gewoon. Vaak. Het is tijd om dit live GPS systeem nu voor alles te gebruiken. Er is niets buiten je dat jouw aandacht zou moeten trekken zoals dat van je eigen Ziel. Het is tijd. Het is nu van cruciaal belang, want de uiterlijke wateren zijn erg modderig en jouw fysieke zintuigen zijn ontoereikend voor deze verfijnde communicaties.

Het is jouw innerlijke zicht en tastzin en gehoor en gevoel die jouw leiding zullen interpreteren. Beschouw en volg zijn wijze leiding met groot vertrouwen, waardering en liefde. Wanneer je geconfronteerd wordt met een zee van complexiteit in je uiterlijke leven, vraag dan om duidelijkheid over één aspect. Concentreer je op deze prioriteit en vraag om inzicht en leiding, en verwacht het te ontvangen. Erken het wanneer het komt en richt je dan op het volgende aspect. Het hele veld in één keer bekijken zal je overprikkelen en overweldigen, dus gewoon één lepel per keer. Verdeel jouw onderzoek en voeg dan elk aspect samen tot je duidelijkheid hebt. Dit is het beste gebruik van jouw logisch verstand in dienst van jouw spirituele zoektocht. Ware wijsheid komt niet van buiten jou, zij reageert slechts op jouw verzoek om haar te kennen en dan is haar ontdekking de jouwe. Vraag en gij zult ontvangen. Het is wonderbaarlijk!

Blijf kalm en evenwichtig. Doe wat je moet doen om dit te verzekeren. Rust uit, adem frisse lucht in, wandel over Moeder Aarde, kijk naar de zon, maan en sterren, houd je focus binnenin, laat in jouw uiterlijke wereld alleen datgene toe wat je in jouw innerlijke wereld zoekt. Vertrouw erop dat er allerlei magie aan de gang is die de uitbeelding van jouw verlangens afbreekt en vervolgens opnieuw opbouwt. De wereld wordt opnieuw ingesteld op basis van natuurlijke principes van liefde, verheffing, eerlijkheid, gelijkheid, overvloed, vrijheid en uitbreiding voor allen. Het is tijd voor deze vrijheden om ervaren te worden door hen wiens hart het toelaat. Het is tijd dat vriendelijkheid, vrijgevigheid en beschaafdheid de overhand krijgen.

Het is tijd voor de mensheid om de levende broeder en zusterschap van haar ware aard te zijn. Waar jouw hart naar hunkert, is ware veelheid van anderen. Moge het zo zijn. En ieder zal de kans krijgen om deze familie van mensen zelf te ervaren. We zullen allemaal weer diepe liefde ervaren. Echte liefde. Datgene waar we van gemaakt zijn en datgene dat ons werkelijk regeert. Niets minder dan dit zal gedijen. Het is tijd.

Wanneer de dingen voor jou tijdelijk in een neerwaartse spiraal terechtkomen, denk er dan aan om je voor te stellen wat jouw hart werkelijk verlangt in de wereld. Vrijheid, overvloed, vriendelijkheid, vrijgevigheid, vrede, liefde, harmonie, vreugde, uitstraling voor alle wezens. Schilder het beeld en het zal komen, en je zult deel hebben uitgemaakt van het getuige zijn van het wegvallen van het oude, zodat het nieuwe geboren kan worden, in jou, door jou en voor jou. Zo helpe ons, God!

Je bent onmetelijk geliefd; je Bent onmetelijke liefde.

En dat zijn wij altijd,

De Raad van Licht Binnenin

Bron 

Vertaling: Martien