Woorden zijn meer dan ze lijken te zijn

Woorden zijn meer dan ze lijken te zijn

De aarde is een microkosmos van de macrokosmos, een miniatuurversie van wat er overal gebeurt, behalve dat de aarde een triggerpunt is, wat we een kern noemen. Jullie weten dat een kern een zaadje is. We zijn teruggekomen naar de Aarde om de leden van de Lichtfamilie, die hier gezaaid zijn, te helpen in deze essentiële tijd waarin gebeurtenissen kunnen worden veranderd. De tijd wordt in de derde dimensie van de werkelijkheid zeer verkeerd begrepen en is veel flexibeler dan jullie je realiseren, waardoor gelijktijdige beweging in de werkelijkheid mogelijk is door zich uit te rekken, te vervormen, te buigen en zich te verdraaien. Jullie zijn op aarde geboren om de loop van de geschiedenis te veranderen door jezelf vanuit de toekomst in het verleden in te voegen. Op deze manier geven jullie het verleden een nieuwe vorm. Jullie zijn de zaailingen voor de verandering.

We gaan enkele concepten met jullie delen die jullie verder zullen duwen dan hoe jullie jezelf definiëren. Veel van de dingen die we jullie voorstellen zijn mind buigers en draaiers. Waarom doen we dit? Waarom willen we jullie in de war brengen? Nou, als we jullie huidige kijk op de werkelijkheid kunnen verwarren, kunnen we jullie misschien andere realiteiten laten waarnemen, en het is onze bedoeling om jullie in verwarring te brengen! Jullie zitten zo opgesloten in het paradigma dat jullie massabewustzijn reproduceert dat het een grote inspanning en vastberadenheid vergt voor jullie om uit jullie huidige geloofssysteem te stappen. Je huidige overtuigingen zijn gebaseerd op wat je noemt lineaire tijd, en op een beperkte kennis van historische gebeurtenissen.

Je hebben een versie van de werkelijkheid verkocht, en door jullie overdreven gewaardeerde onderwijssystemen prijzen en belonen jullie jezelf voor het vermogen om verhalen te herhalen als feiten – waarbij jullie nooit de inhoud en de methode van leren in twijfel trekken. Jullie hebben veel verhalen gehoord, en we staan op het punt om er nog een paar te vertellen. Leer de heelheid van je lichaam te gebruiken om verder te lezen dan de woorden die we delen. Want hoewel we jullie er graag aan herinneren dat we verhalenvertellers zijn, ergens in de oudheid van jullie wezen liggen de instrumenten van waarheid – en het is aan jullie om te ontdekken hoe en wanneer je ze moet gebruiken. Woorden zijn meer dan ze lijken.

Jullie taal is gecodeerd, en geluiden creëren gereflecteerde beelden die het bewustzijn stimuleren en structureren. Gesproken woorden dragen andere trillingen met zich mee dan geschreven woorden. We spelen graag met beide vormen van taal. Als wij spreken heeft onze intonatie een eigen signatuur en gebruiken we subtiele variaties met de nadruk op bepaalde klanken. We selecteren met zorg wat we willen uitdrukken, en we hebben bepaalde manieren om elk woord te gebruiken. We weten dat jullie één ding horen, maar dat de klanken die we maken een heel andere betekenis hebben voor jullie lichaam.

Wanneer jullie in onze trilling komen, krijgen jullie vele, vele instructies, activerende lagen en lagen van kennis. Er zijn de woorden die je hoort en die je denkt te begrijpen, en er is de ruimte die ontstaat tussen alle woorden, dat is een andere leer in en van zichzelf. En dan zijn er de geluiden die we in jullie cellen laten weerklinken, die jullie een Pleiadisch verhaal vertellen. De innerlijke en uiterlijke werkingen komen samen om jullie evolutie te versnellen.

In het begin was er het woord, en het woord was klank. Zo is de schepping ontstaan. Geluid beïnvloedt jullie allemaal en verandert jullie planeet. Toch realiseren jullie je niet de subtiliteit achter het proces. Onze woorden op een pagina zijn ook geordend en gecodeerd om jullie vele lagen van de werkelijkheid te geven. Heb je ooit een pagina van onze woorden gelezen en gevoeld dat ze één ding betekenden, om later dezelfde woorden opnieuw te lezen en een nieuwe betekenis te ontdekken? Soms heb je zelfs het gevoel dat wat je nu leest er niet eerder was, en misschien was het dat ook niet.

De Pleiadiërs Gechanneld door de mooie Barbara Marciniak

Arties : Helios door Ejiwa Ebenebe

WEBSITE

vertaling: Martien