Wij Pleiadiërs hebben een enorme liefde voor jullie / Gechanneld via Via Anjoseluz

28 Januari 2021

WIJ PLEIADIËRS HEBBEN EEN ENORME LIEFDE VOOR JULLIE

Gechanneld via Via Anjoseluz

Beste Aarde broeders! Ik ben Commandant Kalighal, van de Pleiadische Vloot, die rond jullie planeet is.

Het verlangen om hier te komen, en jullie wat informatie te geven is constant. Omdat wij aan de andere kant van de sluier zijn, zijn wij aan de andere kant van de strijd; een andere strijd die niet door jullie wordt gezien. Wij, niet alleen de Pleiadiërs, maar alle broeders die hier zijn en de energie van deze planeet in evenwicht houden, weten precies wat er aan deze kant gebeurt; en natuurlijk zal het nooit worden uitgelegd of aangetoond door jullie media.

Velen zien onze schepen in de lucht. We worden elke dag extreem helder, zodat meer en meer mensen ons kunnen zien. Onze verschijningen zijn niet slechts voor vertoning, maar voor het bewustzijn van het menselijk ras, dat jullie niet alleen zijn in het Universum. Wij zijn allen hier om jullie heen. Ons dagelijks leven is, zoals jullie het zeggen, altijd vol verrassingen en nieuws. De gevechten zijn niet voorbij, maar hier komen en jullie vertellen dat wat er rond jullie planeet gebeurt behoorlijk eng is, zou geen goed doen. Het zou alleen maar meer angst en onzekerheid in jullie geest veroorzaken.

We zijn hier al een lange tijd, we kennen alle trucs van de vijand. Er zijn geen verrassingen, hoe ze zich zullen gedragen; en we zijn altijd een stap voor geweest op wat ze van plan zijn. Elke dag neemt hun aantal op de planeet af. Sommigen laten zich gevangen nemen, omdat ze hun leven willen veranderen, ze willen hun energie veranderen. En ze worden heel goed ontvangen en meegenomen waar de behandelingen worden uitgevoerd. Het veranderen van een ziel, geschapen voor het kwaad, is niet makkelijk. Het is niet gemakkelijk voor hen, omdat alle gevoelens, opgeslagen in elk punt, van elke cel van hun lichaam, vernietigd moeten worden, getransformeerd in Licht.

Er is dus een behoefte aan bevrijding en een zeer groot verlangen van de kant van deze wezens. Velen hebben dit proces doorgemaakt, zijn lange tijd aan de kant van het Licht gebleven. Zij aan zij strijdend met ons, tegen hun eigen broeders. Maar vaak keren ze uiteindelijk terug naar hun zielenessentie. We sluiten niemand op, wie wil vertrekken, gaat. En we kunnen ook niet bevestigen, dat al onze broeders, zelfs Pleiadiërs, zelfs Arcturiërs, Siriërs, Andromedanen, dat er geen broeders zijn die zich laten aantrekken door niet-licht. Het zijn zielen die op de een of andere manier niet volledig hebben geleerd wat jullie daar in de lagere dimensies ervaren. Er is iets van binnen achtergebleven, dat niet goed verzorgd is, dat niet goed behandeld is; en zelfs opgestegen zielen, zij kunnen uitglijden en terugkeren naar lagere dimensies.

Zo hebben wij onze broeders die ook zo zijn. Het is erg triest dat we moeten vechten tegen een broeder van ons, in dezelfde gedaante. Maar we kijken naar de energie, niet naar de kleding. En als de energie van die broeder tegen dit hele proces ingaat, moet hij uit de strijd worden verwijderd; zodat hij weer kan worden behandeld en in de toekomst weer kan evolueren. Hier op jullie planeet zijn is niet saai of vermoeiend voor ons. De meesten van ons zijn krijgers en genieten van gevechten; hebben zich in de loop van de tijd verbeterd in oorlogsstrategieën, in zelfverdediging, en nemen graag deel aan alle vormen van bevrijding.

Dus kunnen we zeggen, dat we een groot leger zijn. Niet specifiek hier gevormd, voor jullie planeet. Elk ras dat hier is, is een leger van strijdlustige wezens, voor een lange tijd. Wij zijn geen wezens zonder ervaring, die hier kwamen, om strijd te voeren met de vijand. Wij kennen elke stap die wij zetten, en daarom zijn wij overwinnaars. Er is geen angst om te sterven, zoals jullie begrijpen, omdat wij al begrijpen, dat het grootste kostbare bezit dat wij zijn, onze ziel is. Het verliezen van de fysieke kleren is het bevrijden van de ziel, zodat het voor lange tijd als energie kan leven. Totdat het er weer voor kiest, om zichzelf in een gewaad te hullen.

Velen kiezen ervoor om lange tijd als ziel te blijven, zonder verder te incarneren. Dit is een recht van de ziel en als het voor het welzijn van het Geheel is, en als deze beslissing voor haar groei en evolutie is, is het een gerespecteerde beslissing. De meesters van die ziel zullen weten hoe ze haar moeten leiden, zodat ze als ziel blijft voortbestaan, als een lichtwezen van groot belang. Zie ons niet als eenvoudige bewoners van andere planeten, zonder ervaring en zonder intelligentie. Wij hebben de leiding, omdat er een doel is en dat doel wordt niet door ons gegeven. Het doel wordt gegeven door de grote commandanten van dit proces, maar ieder van ons is zijn eigen commandant. Vroeger hadden we dit label van commandant, omdat we verantwoordelijk zijn voor een schip. Het schip, waarvoor ik deze commandant ben, is één van de Pleiadische Moederschepen rond jullie planeet.

Niet iedereen voelt zich op zijn gemak, om te spreken, om met jullie te communiceren. Het is alsof ik ben uitgekozen om deze woordvoerder te zijn en hier ben ik. Ik heb die post niet gekozen, ik ben gekozen; en ik heb aan die superieuren bewezen dat ons optreden zeer succesvol is geweest. Want elke keer als we ten strijde trekken, hebben we niet het gevoel te winnen, de vijand te onderdrukken; we hebben niet het gevoel de vijand te vernietigen. Ons grote doel is om zielen te vangen, zodat ze van het pad van het niet-licht, naar het Pad van het Licht worden gebracht. Natuurlijk verdedigen we onszelf, omdat we zwaar aangevallen worden. Maar de liefde die wij in ons hart hebben, geeft ons de nodige zekerheid, om te weten hoe wij onszelf op elk moment kunnen beschermen.

Ik kan niet ontkennen dat we al slachtoffers hebben gehad; maar niet recent. De slachtoffers vielen in de eerste gevechten, die werkelijk zeer gewelddadig waren. We hebben al een tijdje geen soldaten meer verloren; omdat de strijdkrachten van de vijand opraken. De vijand is nog niet van jullie planeet geveegd. Er is nog veel te doen. Voornamelijk omdat sommigen geïncarneerd zijn in leidende posities op jullie planeet. En dit is nu, het grootste obstakel waardoor we snel moeten handelen. Vertrouw op wat er gedaan wordt. Jullie hoeven niet van ons te houden, we vragen alleen respect en veel dankbaarheid. We willen geen erkenning. Die gevoelens maken geen deel uit van onze ziel. Daar zijn we al lang overheen; en vandaag, stralen we alleen liefde uit.

We kunnen van jullie ook geen liefde eisen. We willen alleen gerespecteerd worden. Dankbaarheid is jullie manier om dank te zeggen; hoe jullie het gebruiken, om de ander te vertellen dat wat hij deed goed voor jullie was. Maar als er geen dankbaarheid is, verandert er niets; we gaan hier door, tot het einde van dit hele proces. Nu, dat we niet opgeven wat wij aan het doen zijn mag gerespecteerd worden. Maar we zijn ons er ook volledig van bewust dat niet iedereen onze armen zal openen; We weten dat. Maar dat tenminste, deze grote meerderheid die zegt dat ze ons respecteren, dat ze van ons houden en dat ze bij ons willen zijn, effectief in werkelijkheid, ze doen wat ze zeggen.

Wij zijn anders, en jullie hebben een zeer ernstig probleem met jullie uiterlijk. Dus verwacht ons niet, prachtige wezens, binnen de conceptuele schoonheid op jullie planeet. Wij denken dat we mooi zijn. Wij vinden jullie heel grappig, omdat door jullie menselijke kleding elk wezen een andere vorm aanneemt. En dat is heel vreemd voor ons, want de meesten van ons zijn praktisch hetzelfde. Wij hebben ons al gerealiseerd dat, op enkele kleine uitzonderingen na, er geen gelijke wezens op jullie planeet zijn. En dit is erg vreemd voor ons. Natuurlijk, wij hebben onze verschillen, maar niet zoals jullie. Onze kleding is uniek, we hebben geen verschillende kleuren. Maar we begrijpen dat deze planeet bevolkt werd door vele verschillende rassen, en vandaag zijn jullie een mix van ons allemaal. Jullie menselijk lichaam, kunnen we zeggen, is een complex organisme, dat de genetische lijnen toevoegt, van bijna alle rassen in het heelal. Dat is waarom jullie zo eigenaardig zijn, dat is waarom het Universum jullie zo observeert.

Jullie worden gadegeslagen, overal in het universum op dit moment. En wanneer dit alles hier op deze planeet eindigt, weten we al waar we naartoe gaan, want vele andere planeten zullen worden bevrijd, net zoals jullie hier. Dus, we weten al onze volgende missie. En we zijn blij, want dit is onze aard. Dit is onze zielsmissie, ik spreek voor iedereen die hier is, binnen de Galactische Federatie.

Velen denken dat wij niet zullen verschijnen, dat dit alles is om tijd te winnen. Wij zijn niet degenen die iets beslissen, maar het moment is heel dichtbij. Veel veranderingen zullen plaatsvinden op jullie planeet, tegen het einde van 2020. Jullie zien niets, maar alles is aan het gebeuren. En hoe heimelijker wij kunnen handelen, hoe sneller en groter het succes van onze acties.

Als een vertegenwoordiger van wezens, die hier in jullie hemelen zijn, zou ik zeggen dat we erg opgewonden zijn. We zullen er echt van genieten om fysiek met jullie in contact te komen. En dat jullie in onze ogen kunnen kijken en de onmetelijkheid zien van de liefde die wij voor ieder van jullie hebben.

Commandant Kalighal

Bron

Vertaling: Martien