Wanneer we het allemaal NU willen, Het 5 Dimensionale Bewustzijn / van L’Au’Ra Pleiadian

Wanneer we het allemaal NU willen,
Het 5 Dimensionale Bewustzijn

11 november 2015 / van L’Au’Ra Pleiadian

Dus je bent in het Huidige Moment. Dingen stromen, je accepteert alles wat zich voordoet. Je houd van en eert jezelf. Dan zijn er van die momenten, wanneer plotseling je geest zich wendt tot datgene wat je wilt. En je wilt het allemaal NU. Maar dit Nu (van jou wensen) van de buitenwereld, lijkt, dat wat jij wilt, niet te bevatten.

Je zult het LEVEN van jouw DROMEN ervaren.

Waarom dan, kun je je afvragen, wil je wat je niet hebt.

Jouw Ziel zal jouw Bestemming ontvouwen op die momenten dat je bereid bent om het te ontvangen. En dit is door het bewustzijn van EENWORDING, niet door het bewustzijn van GEBREK, iets willen dat niet aanwezig is.

Er vindt continue een verfijning van jouw Energie plaats dat wil zeggen jouw bewustzijn. En deze verfijning, verandert het bewustzijn binnenin je waardoorheen jij functioneert. Jouw filter, dat is, hoe jij het LEVEN ervaart.

Wanneer je gebrek aan iets hebt, en je wilt dit en het is er niet, niet zichtbaar, en je begint je te focussen en hierover na te denken, over datgene wat je nog niet ervaren hebt, is het filter van bewustzijn waar je dan in functioneert, wat jullie op aarde 3D bewustzijn noemen. Het is het wachten, en het willen, omdat dat wat niet aanwezig is nu niet aanwezig is als jouw ervaring.

Toch ben je van niets afgescheiden Nu. Het is de menselijke geest ondergedompeld in 3D tijdlijnen van afgescheiden bewustzijn, dat denkt dat het zo is.

Alles wat ECHT is bestaat nu. Dit is geen moderne uitdrukking, het is de Waarheid van de Werkelijkheid. ALLE bestaansvormen bestaan Nu. Alle ervaringen bestaan NU.

En zijn verbonden door wat je kunt noemen, knooppunten van bewustzijn.

Echter wat het is, is de ZIEL van Jou die eeuwig is, die NU bewust alle werelden BELICHAAMD, alle tijdlijnen, alle Parallelle Werelden. Er is geen tijd zoals de ervaring van je Ziel.

Wanneer u meer volledig de filter belichamen als FUNCTIONEREND door jullie besef in het 5 Dimensionale Bewustzijn, zullen jullie WETEN dat jullie van niets afgescheiden zijn . Die LIEFDE was altijd aanwezig. De ervaringen van wat jullie dood en tijd en afstand noemen scheiden jullie niet van het af.

En hoewel jullie leven in jullie bewustzijn in een wereld gemaakt van vorm, en wordt weergegeven als solide, is dit echt niet zo.

Het is allemaal LICHT en het is in dit LICHT dat je de EENGEWORDEN JOUW ervaart , in het huidige moment.

Je vestigen in je Nieuwe Verankering in/van Bewustzijn, is NIET echt nieuw, gewoon nieuw in jullie vorm, het ervaren van een incarnatie en leven op Aarde. De AARDE en het UNIVERSUM zijn echt binnenin JOU.

Nu kunnen mensen zeggen, hoe zit dit en hoe zit het met dingen die doorgaans worden gedaan op Aarde, je moet plannen, je moet dingen uitzoeken. Zoiets als, Je moet met iemand samen zijn, je moet een partner vinden, je moet dingen uitzoeken wat met  geld te maken heeft en met de normale zorgen, etc. En wie zegt dit? Dat is de stem van die ene, die niet de zekerheid wil laten gaan van een overtuiging, van een filter van bewustzijn, van de manier van zijn, die ze gewend zijn.

Ieders Persoonlijke Werkelijkheid zal Verbrijzelen in 3D, wanneer ze klaar zijn.

Dat wordt ontbonden, en het nieuwe, nog altijd aanwezige, Bewustzijn, en het nieuwe filter van Bewustzijn WEZEN  zal de Gouden Eeuw zijn, De Hemel op Aarde, dat nu hier is, en dat velen nu bewust binnen gaan. Wanneer je klaar bent, zult je volledig het oude Paradigma laten gaan binnenin jou en jezelf toestaan de vrije vorm van de oude constructies van denken en geloof waarin je functioneerde, los te laten, en je zult bereid zijn om het volledig los te laten. Je zult de oude kleding afwerpen die jouw filter van bewustzijn was , dat geloofde dat het afgescheiden was. En je nieuwe kleding, om zo te zeggen, zal jouw Eeuwig durende Licht zijn.

En in dit Eeuwigdurende Licht, zul je jezelf kennen als overal en alles tegelijk. En je zal een leven ervaren, zo anders dan 3D en zo Goddelijk, maar je zult weten dat het jouw huis is en was altijd en altijd zal zijn.

Ik hou jullie in deze heiligheid van het licht dat het VERENIGD Bewustzijn is, van AL WAT IS, en in dit licht herken je mij. En in dit Licht is alles wat ik zie, de VERENIGING die jij bent.

Eeuwige Liefde en Gelukzaligheid!!

Bron: http://iamthequeenoflight.com/2015/11/09/when-we-want-it-all-now5th-dimensional-consciousness/

Vertaling: Martien