Seksualiteit: Een Brug naar Hogere Niveaus van Bewustzijn!

Seksualiteit: Een Brug naar Hogere Niveaus van Bewustzijn!

Toen de bibliotheek van jezelf uit de rekken werd gescheurd en verstrooid, en het DNA werd gesplitst zodat er slechts twee strengen overbleven met zeer weinig gegevens en zeer weinig geheugen, werd de seksualiteit in het fysieke lichaam intact gelaten. Het werd achtergelaten als een vorm van voortplanting, natuurlijk als een vorm voor de soort om in contact te blijven met zijn eigen essentie en zichzelf tot leven te brengen. Heel diep in het mechanisme van de seksualiteit zit een frequentie die bereikt kan worden die door veel mensen gezocht en verkeerd begrepen is. Het wordt orgasme genoemd.

Het orgasme is vervormd ten opzichte van zijn oorspronkelijke doel. Jullie lichaam is het kosmische orgasme waartoe het in staat is vergeten omdat de maatschappij jullie al duizenden en duizenden jaren heeft geleerd dat seksualiteit slecht is. Dit is jullie geleerd om jullie te beheersen en om jullie te weerhouden van het zoeken naar de vrijheid die beschikbaar is via de seksualiteit. Seksualiteit verbindt je met een frequentie van extase, die je terug verbindt met jouw goddelijke Bron en met informatie.

Seksualiteit heeft een slechte naam gekregen op deze planeet, en die slechte naam is opgeslagen in jullie cellulaire geheugen. Dit is niet alleen van dit leven; het is van duizenden jaren van verduistering en misbruik. Het is noodzakelijk voor jullie om de negativiteit rond seksualiteit uit dit leven te wissen, maar ook om te ervaren en te onderzoeken hoe jullie seksuele energie en seksuele expressie in jullie multidimensionale zelf aanwenden.

De seksuele delen van het lichaam zijn wegen naar genot die frequenties creëren die het lichaam genezen en stimuleren en potentieel naar zijn hogere spirituele zelf leiden. Seksualiteit wordt op deze planeet zo verkeerd begrepen dat, wanneer het tussen twee personen wordt uitgewisseld, er zelden een intentie is om spiritualiteit ermee te verbinden. Seksualiteit roept een spiritualiteit op die vrij is en die naar zichzelf kijkt als een schepper. Echter, zeer zelden wordt seksualiteit gebruikt als een brug om je naar hogere niveaus van bewustzijn te brengen.

We hebben met een aantal personen gesproken die gebruik hebben gemaakt van licht. Sinds ze de juiste partner hebben gevonden in een monogame situatie, zijn ze in staat geweest om zeer hoge staten van zijn te bereiken. Monogamie heeft de neiging om voor de meesten van jullie heel goed te werken vanwege waar jullie vibrationeel zijn. Wanneer je veel partners hebt, heb je de neiging om minder dan eerlijk te zijn en te verbergen wie je bent: je deelt een beetje hier, daar en overal in het verspreiden van je zaad. Het is het beste om met één persoon te zijn, maar dit betekent niet voor altijd met dezelfde persoon. Wees loyaal, wees open en deel met de persoon met wie je werkt, en ga zo ver als je kunt met hen. Als het gebeurd dat het je hele leven is, prachtig. Als dat niet zo is, en je op een punt komt dat je niet meer met elkaar communiceert en elkaar dient, en je voelt dat de relatie niet in staat is om een sprong te maken, beëindig dan de relatie en vindt een andere persoon die met jouw vibratie werkt.

Wanneer je een-op-een intiem werkt, ontwikkel je vertrouwen. De meesten van jullie hebben moeite om jezelf te vertrouwen omdat je geen rolmodel voor vertrouwen hebt. Je kunt leren over vertrouwen in een relatie omdat een relatie als een spiegel voor je werkt en het laat je zien wat je niet kunt zien vanuit je eigen gezichtspunt. Het laat je jezelf buiten jezelf zien wanneer je open communicatie hebt binnen de seksualiteit en diepe intimiteit, en wanneer je seksualiteit niet gebruikt als afleiding om dichterbij te komen. Velen van jullie hebben seksualiteit gebruikt als een afleiding en een manier om intimiteit te vermijden in plaats van het te ontwikkelen. Je begint energetisch te worden en in elkaars ogen te kijken en voelt je helemaal hot en opgewonden. Dan, in plaats van elkaar intiem en spiritueel te verkennen, sluit je je gevoelscentra af, trekt je je harnas aan en hebt oppervlakkige, genitale seks omdat het te beangstigend en te intens is om de diepere route van volledige lichaam en volledige spirituele verbinding te gaan. Soms voelt hot seks geweldig aan en is het heerlijk. We zeggen alleen maar dat er meer is. Er is veel meer, en niemand houdt het voor je verborgen, behalve jijzelf en de overtuigingen en de angst die je hebt om je grenzen en muren te laten vallen.

Veel van de angsten die je hebt zijn gebaseerd op wat je hebt gecreëerd voor jezelf en wat je hebt gedaan met anderen in jouw seksuele leven. Jouw seksuele geschiedenis beïnvloedt elk ander deel van jouw ziel, dus al jouw zielskwesties worden luid en duidelijk door je hele lichaam uitgezonden. Je wilt hier soms niet naar kijken omdat het te pijnlijk is, en je beoordeelt het omdat je denkt dat het slecht is. Stop met oordelen, en word neutraal over wat je hebt gedaan – ongeacht wat je ontdekt, ongeacht hoe afschuwelijk het lijkt, ongeacht hoe moeilijk het lijkt, en ongeacht hoeveel schending het inhoudt. Begrijp dat het je doel is geweest om gegevens te verzamelen en om jezelf te begrijpen.

Seksualiteit is een frequentie. Het vertegenwoordigt wat niet van je afgenomen is, ook al zijn je geschiedenis, je herinneringen en je identiteit verwijderd en verstrooid. De manier waarop je intact werd gelaten met het vermogen om te ontdekken wie je was door de seksuele ervaring. Dit is je natuurlijk nooit geleerd. We gaan hier wat kerkbreuk doen. Het spijt me zo voor iedereen die lid is van de kerken. De kerken zijn ontstaan als organisaties-bedrijven om religie en spirituele ontwikkeling te domineren en om banen te creëren, om een hiërarchie te creëren, en om een club te creëren. Er zijn maar heel weinig kerken ontstaan met het idee om informatie naar de mensen toe te brengen. Je ziet religie meestal niet als iets dat je op de hoogte houdt, of wel? Elke religie die informatie brengt is een religie die werkt op de vibratie van waarheid.

Spirituele rijken zijn plaatsen van bestaan waar het menselijk lichaam van is afgesloten. Omdat seksualiteit een kans was voor mensen om hun geheugen te herwinnen, of om zich te verbinden met hun spirituele zelf en spirituele schepper, of om een weg te vinden naar het spirituele rijk waarvan je bent afgesloten, zijn de kerken ontstaan en hebben ze seksualiteit voor voortplanting gepromoot. Ze leerden je dat de enige reden waarom je seksualiteit had, was om kleine mensen te produceren.

Seksualiteit werd gepromoot als iets wat erg slecht was. Vrouwen kregen te horen dat seksualiteit iets was wat ze moesten ondergaan om mannen te dienen en dat ze geen controle hadden over het geboorteproces. Vrouwen geloofden dit; vandaar dat je tot op de dag van vandaag in het algemeen gelooft dat je geen controle hebt over dat deel van jouw lichaam. Je moet je realiseren dat alleen jij beslist of je een kind gaat baren of niet. Dit is niet zoiets ingewikkelds als je verteld is. Beslissing en intentie zijn wat de ervaring naar je toe brengt. Je kunt zelf bepalen of je een baby krijgt of niet. Als de vrouw dit vermogen de laatste duizenden jaren had gehad, en als ze in staat was geweest om haar seksuele zelf te verkennen zonder angst voor het krijgen van een kind, zouden mannen en vrouwen misschien hebben ontdekt dat ze veel vrijer waren dan hen was verteld dat ze waren.

De ontdekking van de hoogste frequentie van seksualiteit komt voort uit de liefdeservaring. Het heeft niets te maken met relaties die homoseksueel of heteroseksueel zijn. Het heeft te maken met twee mensen die elkaar plezier brengen op een manier die de frequenties van het bewustzijn opent. Jullie hebben veel ideeën verworven over wat gepast is en wat ongepast is binnen de seksuele expressie.

Liefde is de essentie die in alle relaties moet worden gecreëerd. Als je iemand liefhebt en eert, maakt het niet uit wat jullie samenstelling van dichtheid is. Waar het om gaat is de liefdestrilling en hoe je deze liefde ontdekt, die idealiter begaafd is en gekoppeld aan de integratie van de mannelijke en de vrouwelijke tegenhangers die de tweelingvlam maken.

Idealiter wordt de seksualiteit verkend door middel van gevoelens. De derde en vierde chakra’s verbinden je met het emotionele en medelevende zelf, die jullie verbindt met het spirituele zelf. Het spirituele zelf is het deel van jullie zelf dat multidimensionaal is waardoor jullie in vele vormen tegelijk bestaan. Het is jullie opdracht en overeenkomst en taak om je bewust te zijn van al deze realiteiten in de identiteit die jullie zijn. Wanneer jullie je bewust zijn, kunnen jullie de tijd nemen in de verschillende frequenties, je herinneren wie je bent en de trillingssnelheid van dit Universum veranderen.

De Pleiadiërs via Barbara Marciniak, Brengers van de Dageraad

Vertaling: Martien

    

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk 
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd. 
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien