Pleiadische Raad: Upgrades Voor Jullie 3e Oog Chakra / Gechanneld door: Parallel Brittnie

Pleiadische Raad: Upgrades Voor Jullie 3e Oog Chakra

Gechanneld door: Parallel Brittnie – 23 December 2021

Gegroet, Dierbaren. Wij zijn de Pleiadische Raad. Wij willen tot jullie spreken over de Fysieke Ascensie Symptomen die velen van jullie ervaren nu jullie het komende jaar 2022 naderen. Jullie zijn door jullie universele Hoger Zelf aangespoord om aan jullie spirituele bewustzijn te werken. Velen van jullie zijn al begonnen met het ontvangen van consistente upgrades van je 6e energetische vortex die bekend staat als je “3e oog chakra” terwijl je 2022 binnengaat.

Terwijl jullie Ontwaken en op één lijn komen met jullie ware Goddelijke natuur, verliezen jullie menselijke lichamen aan dichtheid terwijl jullie de lagen van jullie emotionele onrust in jullie fysieke voertuig afwerpen. Dit creëert een her-bedrading van jullie fysieke en energetische zenuwstelsel. De energetica van jullie jaar 2022 is ontworpen om de fysieke metamorfose van jullie menselijke vorm te stimuleren, zodat jullie je fysieke vorm kunnen behouden binnen de 5de dimensionale template van de Aarde.

Met de vele fysieke veranderingen die aan jullie menselijk voertuig worden aangebracht, worden gevoelens van elektriciteit die door jullie hele lichaam beweegt, vooral in de benen, nek en schouders, stijfheid in gewrichten en onderrug, vaak ervaren. Het constante gevoel dat je je lichaam en ledematen moet strekken. Als je oude energie loslaat creëert dit druk en stress in je spieren waardoor spanning en spierkrampen ontstaan. Velen van jullie hebben het gevoel dat je energie wordt afgevoerd. Terwijl jullie fysieke transformatie plaatsvindt zal veel van jullie energie gericht zijn op de fysieke metamorfose, waardoor jullie je overdag vermoeid voelen en ’s nachts rusteloze uren hebben. Aan de andere kant van de 2022 ascensie energetica zullen velen van jullie verhoogde staten van bewustzijn ervaren, verheven zelf eenwording, buitensporige hoeveelheden energie met verhoogde staten van spontane creativiteit.

De energetische licht gecodeerde frequenties die gepland zijn om te integreren in jullie planetaire systeem gedurende jullie jaar 2022 zijn ook ontworpen om activaties te versterken die jullie 6de energie vortex doen ontwaken voor degenen onder jullie op de Ascensie reis. Het onvermogen om te slapen zal toenemen doordat jullie bewustzijn zich aanpast aan hogere frequenties. Frequente hoofdpijn, onvermogen om te focussen, verstrooide gedachten, wazig zicht, tijdelijk geheugenverlies, lichtgevoeligheid en geluidsgevoeligheid zijn te verwachten. Vrees niet want deze Ascensie symptomen zijn tijdelijk, maar noodzakelijk voor jullie fysieke metamorfose om te herkalibreren in hogere frequenties.

Waardevol advies dat we jullie geven om met deze symptomen om te gaan is jullie Bewustzijn. Bewustzijn is de sleutel, je lichaam praat altijd tegen je en stuurt je signalen en aanwijzingen over hoe je goed voor jezelf moet zorgen. Je bewustzijn is nodig om je fysieke voertuig te begeleiden als je naar hogere dimensies binnen jezelf en je realiteit beweegt, omdat ieder van jullie verschillende aanpassingen nodig heeft in je persoonlijke zelfzorgvereisten.

Zelfzorg en hydratatie zuivering zijn van het grootste belang gedurende jullie jaar 2022 omdat het een belangrijke rol speelt, niet alleen in het behouden van een levendige gezondheid maar ook in het zuiveren van afval in jullie fysieke voertuig. Er liggen opwindende tijden in het verschiet, want wij hebben jullie ascensie van heel dichtbij gevolgd, jullie zijn al zo ver gekomen op jullie reis, geliefden…

We sturen ieder van jullie onze onvoorwaardelijke, onverdeelde Liefde terwijl we deze transmissie afsluiten. Jullie diensten aan de Aarde worden geëerd, Wij danken jullie.

De Pleiadische Raad

Kanaal: Parallel Brittnie

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org