Pleiadische Commandant Hatonn: Hoe vaak hebben jullie de hulp ingeroepen van de twee Beschermengelen die aan jullie zijn toegewezen vanaf je geboorte tot aan je Overgang?

Pleiadische Commandant Hatonn: Hoe vaak hebben jullie de hulp ingeroepen van de twee Beschermengelen die aan jullie zijn toegewezen vanaf je geboorte tot aan je Overgang?

Gechanneld op: 3 Maart 2022 – https://hatonnspeaksthetruth.wordpress.com/

BERICHT VAN HATONN AAN ALLE LICHTWERKERS – ACTIVEER

Ik ben Gyeorgos Ceres Hatonn, opperbevelhebber, Aarde Project Transitie, Pleiades Sector Vluchtcommando, Intergalactische Federatie Vloot-Ashtar Commando; Aarde Vertegenwoordiger bij de Kosmische Raad en Intergalactische Federatie Raad over Aarde Transitie. Je mag me “Hatonn” noemen.

Gegroet alle Lichtwerkers.  Ik sluit geen enkele bezielde uit want wij zijn allen EEN. De boodschap van vandaag heeft misschien een vreemde titel, maar het is op dit moment, dat de Lichtwerkers een boost van hun Geest nodig hebben.

Daarmee bedoel ik dat er nogal wat Lichtwerkers ontmoedigd raken en naar huis gebracht willen worden naar de Verlichte Rijken.  Het is niet dat de lessen niet worden geleerd, maar elke dag lijkt wel duizenden uren lang te zijn.  Veel Lichtwerkers worstelen nog steeds met moeilijke lessen, maar dat is te verwachten in deze eindtijd.

Ik heb nooit gezegd dat het gemakkelijk zou zijn, maar heb jullie wel verteld dat tegen het einde van deze fysieke reis de lessen moeilijker en moeilijker zouden worden, maar dat jullie die laatste stappen naar de top van de berg niet alleen zouden beklimmen.  Jullie zijn NOOIT alleen, want de Verlichte Rijken bieden hun hand aan om jullie te helpen langs het steile pad dat jullie beklimmen om Thuis te komen.  Vraag om die hulp!

Sommigen van jullie hebben dromen gehad dat het nog 30 jaar zou duren voordat Moeder Aarde zou Ascenderen of dat jullie heel oud waren, en wachtten en wachtten om Thuis te komen.

Ik weet dat de Journals geschreven zijn in 1989 tot 1998 en dat we klaar waren om de hele planeet te evacueren omdat er een nucleaire oorlog gepland was.  Het volstaat te zeggen dat de nucleaire oorlog niet plaatsvond, dus het wegnemen van leven is toen niet doorgegaan.  Niet alleen dat, maar de Lichtwerkers waren niet genoeg gegroeid in zielsgroei om Moeder Aarde te zuiveren.  Ze bleven de Verlichte Rijken vragen om de rotzooi op Aarde op te ruimen.

Ik wil jullie wat energie en hoop geven, want wat ik zojuist beschreef zou Plan B of zo zijn.  Wij zijn echter bezig met Plan A en het zal als zodanig worden voltooid!

Ik zeg tegen jullie, richt je op, sta rechtop, en weet dat jullie alle hulp hebben die de Hemel jullie kan geven.  Jullie zijn NOOIT alleen, want wij houden niet alleen elke minuut van jullie fysieke leven in de gaten, maar wij zijn er ook om jullie te helpen op elk moment dat jullie om hulp willen vragen.

Hoe vaak heb je de hulp ingeroepen van de twee Beschermengelen die je zijn toegewezen vanaf je geboorte tot aan je overgang?  Zij kunnen niet helpen als jij niet om hulp vraagt.  Blijf jezelf zuiveren om gecentreerd, evenwichtig en kalm te blijven.  Je kunt leven in “het oog van de orkaan” die overal om je heen gebeurt.

We zijn op Plan A. JA, Plan A. Moeder Aarde is klaar om af te ascenderen en onze Pleiadische schepen zijn gestationeerd klaar om te evacueren.  Daarnaast heeft de Schepping tot Moeder Aarde gesproken dat het tijd is voor haar om ascenderen.  De Lichtwerkers hebben alles gedaan om haar te helpen en hebben gezorgd voor de omgeving op haar oppervlak, zodat hun zielen zijn meegenomen naar het Licht van alles wat er is op Moeder Aarde’s oppervlak vanaf de allereerste beschaving op haar oppervlak.

Zij zijn zeer waakzaam om te zien dat de achterblijvers tot het Licht kunnen komen die onlangs zijn overgegaan of die van lang geleden komen.

Alles is in gereedheid en er is geen uitstel meer.  Wij wachten op het grote signaal van Moeder Aarde, en men verzekert ons dat het NIET nog 30 jaar duurt.

Ik kan niet genoeg het zuiveren benadrukken van jezelf van alle negativiteit, zelfs al is het vele malen per dag.  Dit is heel belangrijk, want de Duistere Minions van Satan staan te popelen om jullie voortdurend te bombarderen met geavanceerde technologie en hopen dat jullie zullen breken en hen zullen volgen.

Neem mijn hand en die van Sananda.  WIJ zijn hier om jullie te helpen en jullie onze Energie te geven als jullie het maar vragen.  Jullie kunnen het halen!  Jullie kunnen overleven!  Jullie zullen WINNEN!  Jullie zullen het THUIS naar de sterren maken!  Het opstijgen of evacuatie is aanstaande.

SALU

GYEORGOS CERES HATONN aka Schepper GOD ATON VAN LICHT

vertaling: Martien / voor wakkeremensne.org

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien