Pleiadische Boodschap: De Grote Verandering

Pleiadische Boodschap: De Grote Verandering

Geliefden Wij groeten u, Op dit moment is er op jullie Aarde een energetische diversiteit opgebouwd tussen het uitspelen van de illusie en de Waarheid. De 3e dimensie illusie, dit drama is explosief. Tegelijkertijd breidt het Licht zich uit, groeit het dagelijks. Jullie planeet ondergaat een snelle wedergeboorte, en jullie bewegen je in een complete metamorfose verschuiving binnen jullie fysieke, energetische en emotionele lichamen.

Deze tijd luidt de ‘grote verschuiving’ in naarmate jullie het einde van jullie kalenderjaar naderen. Golven van licht worden in beweging gezet doorheen het gehele Aardse vlak waardoor nieuwe energetische vormen worden gemanifesteerd op jullie planeet. Deze hogere trillingsvormen worden vastgesteld om de geboorte te ondersteunen en vervolgens de stabilisatie van een hogere orde van multidimensionale Rasters. Deze Rasters bevatten het heilige ontwerp voor deze tijd.

Jullie worden energetisch gereed gemaakt om een essentiële rol te spelen binnen jullie Hart in het vormen van een alliantie voor deze Rasters. Jullie, jullie Hart, moeten eigenlijk een getransformeerde rol spelen door een natuurlijke energetische uitbreiding van het multidimensionale frequentie Netwerk te worden.

Jullie natuurlijke erfenis is er een van elektrisch zijn in de natuur. Als je een schakel wordt binnen het Netwerk wordt je teruggebracht, opnieuw gekalibreerd in je natuurlijke staat van multidimensionaal zijn.

Al jullie systemen, waaronder jullie Pijnappelklier, Hersensynapsen, ruggenmergvloeistof, heiligbeen en fysieke cellen in jullie lichaam worden elektrisch geüpgraded. Jullie energetisch veld ondergaat een magnetische upgrade; jullie worden klaargestoomd voor deze monumentale verschuiving die zich volledig zal manifesteren rond jullie nieuwjaars-tijdlijn.

Jullie hebben balans nodig in jullie leven om deze snelle verandering te ondersteunen. Deze stabiliteit door balans kan alleen worden bereikt door een bewust keuzeproces van het opbouwen van een diepere verbinding binnenin jullie Hart.

Alleen jij kunt deze voortdurende opbouw van herverbinding in jouw hart bereiken door een bewuste keuze te maken. Jouw bewuste daad van ‘kiezen’ is ongelooflijk krachtig en is een essentieel onderdeel van jouw ontwakingsproces.

Het Hart is jouw centrale toegangspunt tot het Universele Godsbewustzijn. Je beschikt over een uniek ontwerp heilige imprint in jouw Hart, en je wordt ontvangen en herkend door deze imprint.

De Magneetkern binnen jullie planeet zal in de laatste weken van het kalenderjaar een andere rol gaan spelen. De magnetische kern zal fungeren als een kernstuk, dat een hogere trillingsvorm van verlichting naar buiten toe over de planeet zal uitzenden.

De Magneetkern zal deze hogere orde van licht naar buiten uitstralen, die bestemd is om de Aarde te baden, en zal door alle levenskracht energie die op de planeet aanwezig is, heen stralen.

De magnetische kern kan worden vergeleken met een centraal wiel met spaken. Spiralen van licht zullen naar buiten stralen. Deze spiralen van licht zullen worden getrokken in de individuele frequentie van de goddelijke aanwezigheid van jullie hart. Jullie zullen deel uitmaken van de scheppingsenergie van de Aarde door deze herverbinding.

Door de multidimensionale herverbinding van de heilige kamer van jullie Hart worden jullie initiatiefnemer om een telepathische communicatie tussen jezelf en anderen tot stand te brengen. Dit is een ontwerp voor het vormen van gemeenschappen van licht om deze spiegel van licht op Aarde stabiel te houden. Dit is jullie doel, een essentieel aspect van jullie missie op dit moment.

Wees stil en laat het los binnen in je hart.

Liefde en zegeningen,

De Pleiadiërs

Vertaling: Martien