Mira van de Pleiaden: Jullie Verwezenlijkingen / Gechanneld door: Inger Noren

Mira van de Pleiaden: Jullie Verwezenlijkingen

Gechanneld door: Inger Noren – 25 April 2021

Dank u dat ik met u mocht spreken meester. Door uw grote daden in het Universum, zal het veel sneller gaan met de voorbereidingen betreffende de openbaringen aan de mensen. Het is al begonnen met wat channeling van verschillende wezens uit vele sterrenstelsels en de mensen zijn helemaal klaar voor meer openbaringen. Bovendien zal het een afleiding zijn die de aandacht wegneemt van Covid en de vaccinaties.

Zoals jullie weten werken we veel in de Alliantie op Aarde en in het Universum om het duister te bestrijden, wat gelukkig aanzienlijk is afgenomen sinds jullie laatste prestatie tegen de planeet van het duister. Dat was nodig. Het stond tegen de Aarde en hun planeet en het werd hun ondergang, maar deze duistere planeten heersen nog steeds over vele planeten in andere melkwegstelsels en het Universum. Er zijn miljoenen wezens die vechten voor hun planeten en niet worden geëlimineerd door de duisteren. Jullie meesters zijn aangesteld om te helpen met dit werk samen met de melkwegstelsels en andere lichtwerkers, deze duisteren met hun verschrikkelijke methodes voorgoed te laten verdwijnen. Wij hebben hier hoge verwachtingen van met jullie kennis van deze duisteren uit eerdere ervaringen in de strijd, zullen wij deze oorlog winnen. Het licht, de liefde die jullie lichtwerkers naar deze wezens sturen is ook een effectief wapen. Zij overleven niet in het licht en zijn effecten.

Wij zijn zo ongelooflijk afhankelijk van jou en alle andere lichtwerkers in jullie geweldige werk voor onze Heer, maar ook voor de melkwegstelsels in hun oorlog tegen het duister. Jullie licht voor ons allen in het Universum is van cruciaal belang voor hoe wij met deze massale oorlog zullen omgaan. Wij zijn afhankelijk van jullie sterke licht, liefde en mededogen dat de duisternis niet kunnen begrijpen. In plaats daarvan gaan ze ten onder.

Wij willen de mensen en bovenal jullie lichtwerkers bedanken voor jullie fantastische geduld, moed en liefde voor het brengen van de waarheid naar ons allen in het Universum en ook op Aarde. Zonder jullie mensen, lichtwerkers, zouden we het niet zo goed en snel kunnen doen als het nu allemaal gaat. We houden van jullie en we werken graag samen met de hele mensheid omdat jullie onze broeders en zusters zijn.

Mira van de Hoge Raad van de Pleiaden,

hartelijk dank. In liefdevolle dienstbaarheid. Ik Ben.

Bron  – Kanaal: Inger Noren

Vertaling naar het Engels door EraofLight.com

Vertaling naar het Nederlands door Martien