Jullie Gaan Een Nieuwe Aarde Creëren Die Vrij Zal Zijn

1 Februari 2021

Jullie Gaan Een Nieuwe Aarde Creëren Die Vrij Zal Zijn

Jullie zullen allemaal multidimensionale spelers worden. Je zult er niets van denken wanneer een van jullie zichzelf excuseert van de anderen wanneer je de toon hoort en geroepen wordt. Je zult reizen met bewust bewustzijn, en ontspanning zal vanuit het zelf komen. Jullie zullen geen boeken willen lezen of naar tapes luisteren of naar films gaan, want jullie zullen die dingen leven. Terwijl jullie de vermogens van de Familie van Licht naar deze planeet brengen, zullen anderen niet willen dat jullie hier zijn, omdat jullie niet bij hun goden passen. Niet iedereen wil vrij zijn. Jullie, als leden van de Familie van Licht, gaan een nieuwe Aarde creëren die vrij zal zijn. Degenen die niet vrij willen zijn, zullen hun Aarde ook hebben. Er zal een splitsing zijn en een tijd van afscheiding. Leden van de Familie van Licht weten dat het niet nodig is om iets te forceren. Jullie moeten gewoon in harmonie samenwerken, elkaar steunen en elkaar opzoeken zodat jullie je op je gemak voelen bij wat jullie doen, want sommige van de dingen die jullie doen zullen zeer buitensporig zijn.

Ieder van jullie heeft zich vrijwillig aangemeld om op dit moment hier te zijn om een frequentie te dragen. Op dit moment is die frequentie licht, maar uiteindelijk zullen jullie leren hoe je de frequentie van liefde kunt dragen. De grote meerderheid van jullie heeft geen idee wat de liefdesfrequentie kan zijn. Jullie spreken over liefde en licht, maar jullie begrijpen de vertakkingen en de ware betekenissen ervan niet. Licht is informatie; liefde is schepping. Jullie moeten geïnformeerd worden voordat jullie kunnen creëren. Begrijpen jullie dit? Naarmate jullie groeien en tot deze hogere rijken van herkenning komen, zullen jullie door datgene heen breken wat aanvoelt als cementblokken-lagen van jezelf die je hebben tegengehouden.

Denk aan de frequentie die het menselijk experiment heeft beperkt als een radiostation. Het menselijk experiment heeft al 300.000 jaar één radiozender aan staan. Dezelfde oude deuntjes! Het menselijk experiment was niet in staat om de knop om te draaien en een andere zender te horen, dus werd dezelfde frequentie uitgezonden. Dit creëerde een quarantaine – een afsluiting van deze planeet. De creatieve kosmische stralen van de Eerste Schepper en de Oorspronkelijke Plannen doorboren dit frequentieschild. Ze bombarderen de Aarde. Maar ze moeten iemand hebben om ze te ontvangen. Zonder een ontvanger zouden deze creatieve kosmische stralen chaos en verwarring creëren. Jullie, als leden van de Familie van Licht, komen in dit systeem om deze stralen van kennis te ontvangen. Jullie verspreiden dan de kennis, de nieuwe levensstijl en de nieuwe frequentie onder de rest van de bevolking om de hele planeet te veranderen.

Als leden van de Lichtfamilie zijn jullie hier om de frequentie te verankeren en het mutatieproces in jullie lichamen te laten plaatsvinden, zodat jullie het beschikbaar kunnen maken voor de planeet. Jullie leven dit proces, dan zenden jullie het uit naar de planeet. Wat betekent dat? Het betekent dat uiteindelijk je realiteit zal veranderen en dat de manier waarop je met de realiteit omgaat zal veranderen. Je zult ophouden jezelf te zijn, zoals je jezelf kent, en je zult meer verbonden raken met alle andere jij’s die dezelfde sprong in bewustzijn willen maken als deze jij! Dit proces houdt in dat je het multidimensionele zelf ontmoet en samenvoegt en gebruikt. Wanneer je hogere kennis bereikt, realiseer je je dat je niet alleen bent en dat er veelvoudige zelven zijn; jullie worden uitgedaagd dit te begrijpen. Er is geen bereiken van hogere kennis zonder door het multidimensionele zelf te gaan. Dit betekent tot volledige realisatie komen en ervaren, ontmoeten en samensmelten met een collectief van intelligentie dat bestaat in het steeds uitdijende nu, voorbij ruimte en tijd.

Geloof ons als we zeggen dat jullie, als leden van de Familie van Licht, een uitgebreide studie hebben gemaakt van de historische manipulatie die op deze planeet heeft plaatsgevonden, net zoals iedereen die op missie wordt gestuurd gedurende een lange periode wordt getraind voordat hij het veld in wordt gestuurd. Ieder van jullie is getraind, en jullie hebben de kennis in je. Ons deel is om de sleutelakkoorden te raken en jullie bewustzijn in activiteit te spelen zodat jullie vooruit kunnen gaan en de melodie of het lied of de dans kunnen maken waar jullie op voorbereid zijn. Je kennis zit in je, en als je ermee instemt het te ontdekken, zal het op diepere en diepere niveaus ontwaken. Jullie zullen zeer zelfvoorzienend worden, diegenen onder jullie die hiermee instemmen. Jullie zullen ook ongelooflijk deskundig worden, diegenen onder jullie die niet stoppen omdat jullie angstig zijn. Wij zeggen jullie in alle eerlijkheid dat angst altijd een rol zal spelen in jullie evolutieproces, dus wen er maar aan. Heb niet het gevoel dat angst slecht is. Wanneer je toegeeft aan je angsten en jezelf toestaat erin te trappen, dan moet je er doorheen bewegen en alles ervaren wat je voelt, zodat je ze kunt overwinnen. Begin te zeggen: “Ik zal deze angst transmuteren. Ik zal begrijpen dat het deel uitmaakt van het plan. Ik zal begrijpen dat het mij kan dienen.” Onthoud dat je kracht en je vermogen om realiteit te creëren door je wil, eindigt waar je angst begint. En wij zullen je vertellen dat het leven angst tegenkomt. Begin te kijken naar de gebeurtenissen in jouw leven en hoe je ze creëert. Begrijp dat je ze altijd creëert om jou te dienen. Daar ben je voor opgeleid. Jullie zijn hiervoor gecodeerd.

De Pleiadiërs door de prachtige Barbara Marciniak

Bron

Vertaling: Martien