Het spel, de codes, en de Meester Nummers

Het spel, de codes, en de Meester Nummers

Het enige wat we doen is beelden maken van waaruit je kunt evolueren.

Gegroet, beste vrienden, we zijn hier. Het is onze bedoeling om jullie te helpen bij het creëren van een nieuwe visie – een visie die jullie inspireert om te leven en lief te hebben op de planeet Aarde. Als een onbetaalbaar juweel, begraven in donkere lagen Aarde en steen, straalt de Aarde haar briljante schoonheid uit in de spelonken van ruimte en tijd. Als een nog te realiseren en te ontdekken waarde wacht ze geduldig op haar kroning door haar volk. Ze schept jullie en onderhoudt jullie, en zonder haar, zoals jullie nu zelf weten, zouden jullie niet kunnen zijn. We vragen jullie, als zoekers naar de grote verhalen, een trouw aan de Aarde te verkondigen. Beloof de transformatie van jullie zelf, dat de reis door licht en duisternis is, en eer de gedenkwaardige rol van de Aarde in het bevrijden van jullie. Als draden ontrafelen om jullie hemelse erfgoed te onthullen, raak dan niet verstrikt in een glamour uit de hemel, want ook jullie staan op een ster, reflecteren en stralen licht uit naar werelden die op zoek zijn naar de oplossingen voor hun eigen creaties. Jullie taak op dit moment is om de Levende Bibliotheek van de Aarde te activeren, om de Aarde en de menselijke versie van het leven weer naar de voorgrond van de schepping te brengen. Dit is de reis die jullie maken.

Er zijn vele versies van de werkelijkheid – elk met een eigen doel en bedoeling. Tijd, ruimte en het bestaan van werelden zijn slechts zo reëel als de aandacht die je eraan besteedt. Er zijn vele werelden om uit te kiezen: vele tijdlijnen uit verhalen die vergeten zijn of misschien opzettelijk zijn afgeleid van jullie bewustzijn en ontwikkeling.

We vragen ieder van jullie om je geest en hart te openen, want in je lichaam en de Aarde zelf liggen de antwoorden op de grote mysteries die je zoekt. Hoewel we van buitenaf lijken te bestaan, als een collectief van Pleiadische energieën die vanuit de toekomst naar jullie toe roepen, bestaan we ook binnenin jullie. Wij zijn jullie, op de gouden spiralen van tijd, cirkelend door de tijdperken van het bestaan ​​en roepen jullie zelf op om alles wat jullie als heilig in gedachten hebben opnieuw te overwegen. Wij vragen jullie om het doel van jullie leven opnieuw te evalueren, om de krachten die over jullie heersen te herdefiniëren, om de bewustzijnscodes die in jullie wezen zijn opgeslagen te doen herleven. Het is tijd voor jullie om je kennis als schepper terug te vorderen in de gouden spiraal van de tijd, die jullie zelf oproepen om alles wat jullie heilig achten, te heroverwegen. We vragen jullie om het doel van jullie leven opnieuw te evalueren, om de krachten die over jullie heersen te herdefiniëren, om de bewustzijnscodes die binnen jullie wezen zijn opgeslagen te doen herleven. Het is tijd voor jullie om jullie kennis als schepper terug te vorderen door te overdenken, om het doel van de Levende Bibliotheek van de Aarde in herinnering te brengen, om de schoonheid te herstellen door de waarde van het leven, en om jullie te herinneren wie jullie zijn. Reis nu met ons door de mysteries van jouw wereld.

Verbeeld jezelf op een excursie doorheen het beeld van twaalf en leg het concept van twaalf in je geest. Het materiaal in dit boek is ontworpen om je te decoderen door het systeem zelf dat je structureert en jou definieert: de twaalf. Stel je voor dat je de numerieke symbolen van één tot twaalf ervaart, zoals in de twaalf maanden van een kalenderjaar, de twaalf bewegingen door de tekens van de dierenriem, of de twaalf uren rond de klok, en voeg dan aan deze symbolen je eigen persoonlijke laan van twaalf toe. Stel je voor dat je twaalf DNA-strengen hebt en dat deze activeren en verbinden met je twaalf chakra’s, die energetische deuropeningen zijn waardoor je toegang krijgt tot je spirituele erfenis. Hierin ligt een sleutel: jouw uitdaging is om jezelf te kennen door jouw verbeeldingskracht, toegang te krijgen tot jouw innerlijke netwerken en prikborden van de werkelijkheid, die onzichtbaar zijn voor jouw oog. In het streven naar jouw spirit, zul je misschien veel nieuwe dingen overwegen om jouw huidige wereld te verbeteren met een grotere visie.

We zijn hier voor het spel, de codes, en de meester nummers. Het maakt deel uit van ons karma om op dit moment met de Aarde om te gaan, want waar we mee moeten dansen is wat we in beweging zetten. Onze voorouders hebben gebeurtenissen gecreëerd die op dit moment onze ontwikkeling op de Pleiaden te onderdrukken, en als Pleiadiërs zoeken wij naar oplossingen voor dit grote dilemma, een dilemma dat jullie met ons delen.

De Pleiadiërs gechanneld door de mooie Barbara Marciniak

Artiest: Kristallen Paleis door Juliana Garces

Bron

Vertaling Martien