Het echte virus is angst

30 December 2020

Het echte virus is angst 

Angst is de moordenaar. We herinneren jullie eraan dat jullie macht eindigt waar jullie angst begint. Als je iets vreest, is het alsof je een teken op je hoofd zet en zegt: “Welkom”. Ik wacht op je.” Het doel van angst is om je leven te redden, om je in het nu te katapulteren om actie te ondernemen. Vaak dient het om je weg te leiden van datgene wat gevaarlijk is en naar de essentie van je vitale wezen. Echter, wanneer je angst vasthoudt als een levensstijl, en wanneer je angst voor het leven uitzendt, sluit je jouw lichaam af en doodt je jouw vitale levenskracht. Dit creëert stress, een slechte gezondheid en veroudering. Jouw gedachten creëren jouw realiteit. Een deel van de initiatie van het bewustzijn is om doorheen toxiciteit te bewegen, en jouw fysieke lichaam moet door meer voorbereiding en zuivering gaan van wat men intentie en moed zou noemen. Als je in angst leeft, verjaag je alles. Je verdrijft jouw eigen kracht. Dus, om te voldoen aan iets dat zeer onbekend is voor jouw logische geest, moet je helderheid van intentie en een enorm gevoel van moed, veiligheid en nonchalance vasthouden. Alles wat je ervan weerhoudt om iets te bereiken is gewoon een idee. In de komende twintig jaar – de periode waarin iedereen de grote kaartjes koopt voor de eerste rij zitplaatsen in het amfitheater van de aarde – zullen er veel veranderingen plaatsvinden. 

Weten jullie nog dat jullie als kind naar een kermis gingen en voor het eerst op die grote attracties gingen? Hebben jullie je moeder en vader of je grote broer of zus gesmeekt om je mee te nemen op de ritten die avontuurlijk en zo gigantisch leken? De aarde gaat lijken op een enorme kermis. Jullie gaan allemaal een aantal grote ritten maken die jullie niet kunnen bedenken, dus jullie hebben wat opruiming en voornemens te doen. De grote meerderheid van jullie zal het prima doen. Jullie zullen je er doorheen slaan. Let op je gezeur. Het is een verspilling van energie. Accepteer alles wat je creëert en weet dat er kansen zijn in alle dingen. 

Vanuit ons standpunt bekeken, is het volledig verbijsterend dat jullie zouden investeren in angst rond datgene wat een kans is. Op een bepaald niveau weten wij wie jullie zijn en wat jullie hebben doorgemaakt om hier te komen. Wij weten waarom jullie hier op aarde zijn en dat jullie niet alleen naar hier zijn gestuurd om te ploeteren. De krachten die met jullie werken hebben een vermogen om jullie realiteit te beïnvloeden die buiten jullie begrip ligt, ook al zijn jullie je niet bewust van het bestaan van deze krachten. Jullie begrijpen niet hoe hun vingers bewegen om deze persoon of die persoon aan te raken: “Ga hierheen. Doe dit. Oh, doe dat niet.” Gebeurtenissen worden opgezet. 

Begrijp dat er een diepe zaaiing is van kankerachtige ideeën en gedachten op de planeet, net zoals er een diepe zaaiing en aanmoediging is van het idee van AIDS. Mensen vinden deze dingen en zijn er aan gehecht. Op dit moment zijn mensen bang voor de zon. Ze zijn bang om naar buiten te gaan, alsof er een fout in de natuur zit. De mensen die zich hierin verdiepen zullen merken dat hun angst veel sneller zal werken dan enige zonnestraal zou doen om hen te beschadigen. 

Angst is de moordenaar. Het is een idee dat zich vastgrijpt, zoals Paul Revere schreeuwt en door de straten van het vroege Amerika rijdt. Wanneer angst door je lichaam loopt, herinnert het je aan de chemicaliën die erbij horen om je lichaam te vullen. Ze activeren een neerwaartse spiraal en een idee van de dood. Zo eenvoudig is het eigenlijk. 

Jullie hebben gehoord van AIDS en dat het wordt veroorzaakt door het HIV-virus. Maar nu is er AIDS als er geen HIV aanwezig is. AIDS wordt nu elektromagnetisch verspreid, op dezelfde manier waarop veel verstoringen elektromagnetisch kunnen worden verspreid. Vergeet niet dat elektromagnetisme betrekking heeft op de grote stromen van elektriciteit die overal om je heen zijn, opgewekt door de mensheid en andere bronnen. Magnetisme is natuurlijk de kracht die de dingen bij elkaar houdt. Jullie hebben ook magnetische deeltjes in jullie hersenen. 

Jullie kunnen dit idee gebruiken om andere mensen te helpen hun hart te openen. AIDS wordt elektromagnetisch verspreid, waarbij het zich van de ene drager naar de andere trekt met een soortgelijk patroon of trilling: “Ik denk zoals jij. Stuur je gedachten naar mij.” Volg je dit? “Ik heb dezelfde angst overtuigingen. Ik ben in de war over wie ik denk dat ik ben. Ik ben het niet waard. Ik heb geen macht over mijn lichaam. Dat soort denken is zo uitvergroot dat het is alsof je bordjes, posters en bumperstickers over je auraveld draagt die verkondigen wie je denkt dat je bent. Virussen kunnen zich elektromagnetisch verspreiden, zodat je uiteindelijk hele stedelijke gebieden kunt laten infiltreren. Waarom? Je wordt aangetrokken om in een bepaalde stad of plaats te wonen vanwege het karma en de vibratie van de rest van de mensen. Het is de reden waarom velen van jullie worden gestimuleerd om te verhuizen en zich te verplaatsen. 

Hetzelfde principe geldt voor het hart. Als AIDS elektromagnetisch kan worden verspreid, kan de opening van het hart en de Godin dat ook. We willen dat jullie begrijpen dat er altijd veel, veel plannen in beweging zijn. Mensen zeggen: “Waarom moeten slechte, negatieve, lagere trillingsplannen in beweging zijn?” Omdat mensen op hen wachten. Mensen zitten niet te wachten tot er iets spannends en goeds met hen gebeurt. Ze zitten te schommelen in hun stoelen, roken sigaretten en vragen zich af wanneer er een auto door de woonkamer komt. Waarom? Omdat ze televisie kijken. Jullie hoofddruk komt door deze mind-control machine, die jullie in principe met angst inprent. Chronische angst zal de moordenaar zijn. Het zal die dingen naar jullie toe trekken waar jullie bang voor zijn en waarvan jullie zeker weten dat ze jullie zullen overkomen. Van alle mogelijkheden in de wereld, waarom kies je wat je doet? 

Hoe meer medeleven je hebt met anderen, hoe sneller het massabewustzijn zal veranderen. We vragen jullie allemaal om dit hartspel veel vaker te spelen dan alleen wanneer jullie tijd hebben. Zet je in om je hart open te stellen en te zien dat het open blijft en dat je de hartsenergie van de Moedergodin gebruikt. Dit zal het verschil maken, want het gaat niet alleen om jullie hart, maar ook om het hart van de Godin. Maar de Godin heeft jullie open hart nodig om haar energie door jullie heen te laten bewegen. 

Vandaag de dag zijn er maar weinig geografische locaties op jullie planeet die de liefdesfrequentie uitzenden. Dat staat op het punt te veranderen, natuurlijk. De aarde, zoals jullie goed weten, gaat door een aantal uitdagingen heen, om het zachtjes uit te drukken. Maar als jullie denken dat dit intens is, wacht dan even. Jullie zijn in voor een grootse rit. In een zeer korte periode zal er een katapultatie van energieën op wereldschaal plaatsvinden die jullie steeds verder naar wat lijkt op de vernietiging van jullie planeet zal brengen. We willen dat jullie dit weten. We willen dat jullie begrijpen dat er soms, wanneer energie evolueert, zelfs wanneer jullie zelf evolutionaire processen doorlopen, er een desoriëntatie is, een chaos, een verwarring en een gebrek aan identiteit. Toxiciteit kan uit je lichaam komen waardoor je ziek wordt. Je kan hat dansen van de darmen hebben of een verstoorde maag of een afsluiting van de darmen. Veel verschillende dingen duiden op veranderingen van dat moment. 

De Pleiadiërs door de prachtige Barbara Marciniak 

Kunstenaar: Alex Ruiz 
Bron

Vertaling: Martien