Het bereik van de frequentiemodulatie is nu verschoven……..

7 December 2020

Het bereik van de frequentiemodulatie is nu verschoven
en energieën van buitenaf werken aan het
veranderen van de planeet

Scheppergoden nemen vele vormen aan, en ze zijn niet allemaal reptielachtig Er zijn scheppergoden die insectachtig zijn. Wij Pleiadiërs worden geassocieerd met de scheppergoden die vogelachtig en reptielachtig zijn. Er waren er die uit de ruimte kwamen en werkten met de energie van de vogels in veel verschillende culturen. Als je kijkt naar de tekeningen van oude culturen in Egypte, Zuid-Amerika en Noord-Amerika, zie je tekenen van de vogels en reptielen. De ene keer werkten de vogels en de reptielen samen, de andere keer vochten ze. Naarmate je meer begrijpt, wordt het verhaal groter. Jullie zullen je geschiedenis beginnen te herinneren.

De scheppergoden zijn erg met jullie verbonden. Wanneer je besluit om een ouder te worden, ga je ermee akkoord om van je kinderen te leren, om verantwoordelijk te zijn voor hun welzijn, en om ze te leren om verantwoordelijk te worden voor zichzelf. Het is hetzelfde met de scheppergoden. Door jullie te zien groeien, leren ze over het leven; ze leren over wat ze creëren; ze leren hoe ze als het ware goede ouders kunnen zijn.

Sommige scheppergoden schiepen het leven alleen maar om voor hen te zorgen of om in hun behoeften te voorzien. Ze hebben zich gevoed met jullie emoties. Een van de grote geheimen die voor jullie als soort bewaard zijn gebleven, is de rijkdom en de rijkdom die gepaard gaat met emotie. Jullie zijn weggestuurd van het onderzoeken van emoties, omdat jullie door middel van emotie dingen kunnen uitzoeken. Jullie emoties verbinden jullie met het spirituele lichaam. Het spirituele lichaam is natuurlijk niet-fysiek, en bestaat op het multidimensionale vlak.

Het bereik van de frequentiemodulatie is nu verschoven, en energieën van buitenaf werken aan het veranderen van de planeet. Deze energieën verlicht jullie. Ze kunnen de planeet niet van buitenaf veranderen – de planeet moet van binnenuit worden veranderd. De energieën brengen eenvoudigweg creatieve kosmische stralen binnen die jullie lichamen binnendringen en de evolutionaire sprong in jullie lichaam maken. Zodra jullie het juiste gebruik van emotie begrijpen en controle krijgen over jullie eigen frequentie, zullen jullie in staat zijn om deze stralen uit te zenden. Dan zullen jullie de frequentie van angst niet aan dit bestaansniveau voeden.

Naarmate de frequentie van angst op deze planeet begint af te nemen, zullen veel activiteiten worden afgekondigd om een toename van de angst teweeg te brengen, omdat degenen die van de angst frequentie leven hun voeding, hun voedsel zullen verliezen. Ze zullen een poging doen om die frequentie te herstellen voordat ze hun voeding veranderen naar de nieuwe frequentie van de liefde. De Reptielachtigen hebben de Aarde uitgerust met apparaten die de emotionele onrust op deze planeet kunnen uitzenden en uitvergroten. Die onrust wordt naar hen gestuurd, en het ondersteunt hen op een of andere manier.

Om naar een planeet te kunnen komen, moet je een portaal of een manier hebben om er in te komen. Je zou de ruimte kunnen binnenvliegen, zeg maar naar Jupiter, maar als je nooit het portaal vindt waarmee je in het tijdskader van het bestaan van de planeet kunt komen, zou je op een plek kunnen landen die er verlaten en zonder leven uitziet. Portalen laten je toe om de dimensie van de planeet binnen te gaan waar leven bestaat. Portalen openen zich naar de corridors van tijd en dienen als zones van multidimensionale ervaring.

Er zijn verschillende portalen op aarde geweest die verschillende soorten, scheppergoden uit de ruimte, in staat hebben gesteld om zichzelf binnen te brengen. Een van de enorme portalen waar op dit moment over wordt gevochten is het portaal van het Midden-Oosten. Als je terugdenkt aan de geschiedenis van de Aarde, herken je hoeveel drama’s van religie en beschaving er in dat portaal zijn geïntroduceerd. Het is een enorme poort – met een straal van een duizend mijl of zo. Daarom is er zoveel activiteit in het Midden-Oosten. Dit is het portaal dat de Reptieachtigen gebruiken.

Tot op zekere hoogte hebben de Reptieachtigen dit portaal gecontroleerd. Ze hebben dit gebied gebruikt om hun ondergrondse basissen en grotten te creëren, van waaruit ze opereren. De oude beschaving van Mesopotamië, tussen de Tigris en de Eufraat, was een ruimtekolonie waar een bepaalde beschaving werd geïntroduceerd. Koeweit ligt aan de monding van dit gebied. Dit is een portaal waar de menselijke bevolking gemanipuleerd wordt om in de behoeften van anderen te voorzien.

Binnen de Reptielen-bevolking zijn er mensen die welwillend zijn en mensen die kwaadwillig zijn. Waarom vertellen we jullie dit allemaal? Waarom moet jullie dat weten? Jullie moeten het weten omdat de Reptielen realiteit terugkomt en samensmelt met jullie dimensie. Een deel van jullie evolutionaire sprong in het bewustzijn is niet alleen maar om in liefde en licht te gaan en elke dag ijscoupes te eten. Jullie moeten begrijpen hoe complex de werkelijkheid is, hoeveel verschillende vormen van werkelijkheid er zijn, en hoe ze jullie allemaal zijn. Jullie moeten vrede met hen sluiten en met hen samensmelten om een implosie van de collectie van jullie ziel te creëren. Op deze manier kunnen jullie terugkomen bij de Eerste Schepper.

Jullie zullen geconfronteerd gaan worden met vele mogelijkheden om veel dingen te beoordelen en als slecht te bestempelen. Maar als jullie oordelen en labelen, zullen jullie de nieuwe realiteiten niet ervaren en voelen. Onthoud altijd dat dit een vrije wil zone is en dat er een Goddelijk Plan is, dat het laatste plan zal zijn, de laatste kaart die gespeeld wordt. Jullie moeten allemaal onthouden dat deze laatste kaart een aas zal zijn.

De Pleiadiërs gechanneld door de mooie Barbara Marciniak

Artiest: Orit Martin.

Vertaling: Martien