Een Pleiadiër vertelt zijn verhaal / Bron: Project Stanmer

 Een Pleiadiër vertelt zijn verhaal

Bron: Project Stanmer – https://www.stanmer.eu

Een van de projectteams, een geïncarneerde Pleiadiër, heeft herinneringen en is bereid die hier te delen. Vooral om de lezers een concreet en beter beeld te geven van de 5D-wereld van de Pleiaden.Obstakels

Ik draag al tientallen jaren deze specifieke herinneringen met me mee. Voor de millenniumwisseling kon ik er helemaal niet over praten, want in het beste geval zou het niet geloofd zijn, in het ergste geval zou ik als een mafkees worden gezien en als gek worden beschouwd. Ik heb het pas tien jaar lang in vertrouwde kringen kunnen vertellen, en sinds een jaar of vijf is het mogelijk om het als het ware voorzichtig in het openbaar te benoemen. Er wordt veel geschreven en getoond door de Pleiaden en over degenen die hier vandaan kwamen.

Wat de Pleiadiërs hier doen

Heel veel Pleiadiërs zijn al heel lang in de buurt van de Aarde – met vele ruimteschepen in allerlei soorten. Ze hebben een taak op zich genomen, een missie zoals die al heel lang niet meer bestaat in het plaatselijke Universum. Om deze missie tot een succes te maken is een grote collectieve taak van veel mensen in dit plaatselijke Universum.

Allemaal dragen ze bij met hun unieke vaardigheden en mogelijkheden. De meeste van deze rassen bestaan in de hogere frequentie bereiken van de wereld ether en kunnen daarom niet gemakkelijk hier op de planeet AARDE landen en rondlopen. Ik kan in een apart hoofdstuk uitleggen waarom dit zo is. Het feit is dat deze missie – om te helpen bij de bevrijding van de mensheid uit gevangenschap door de zogenaamde duistere factie – een zeer moeilijke taak is. Het gaat erom de weg vrij te maken voor zoveel mogelijk mensen om in een zeer gecompliceerde manoeuvre over te schakelen naar het volgende hogere frequentieniveau, inclusief hun derde dichtheidslichaam. Daarom hebben zij, gemeten in aardse jaren, dit plan al vele millennia voorbereid en nu ook om te helpen. De taken hiervoor zijn zeer verschillend en complex. Een heel bijzondere uitdaging is om de veilige 5D zone te verlaten en hier te incarneren in een menselijk lichaam.

Volgens astronomische berekeningen zijn de Pleiaden ongeveer 400 lichtjaren van onze zon verwijderd. Ze zijn gegroepeerd als een cluster en het gebied strekt zich uit voor misschien 800 tot 1000 lichtjaren binnen de Orion-arm van het melkwegstelsel. Het hele sterrenstelsel heeft een diameter van ongeveer 100.000 lichtjaren. Onze zon en haar planeten kunnen daarom worden beschreven als behorend tot het Pleiadenstelsel. Immers, een deel van de mensheid is van Pleiadische afkomst, zo wordt gezegd, omdat de Pleiadiërs, net als andere sterrenrassen op Aarde, al heel lang geleden kolonisatieprojecten hadden, die echter meerdere malen waren onderbroken door grote planetaire catastrofes.

Even ter vergelijking en ter oriëntatie. Het dichtstbijzijnde sterrenstelsel, Andromeda, is 2,5 miljoen lichtjaren verwijderd. Dat is 25 keer de diameter van het sterrenstelsel.

Isar`ja – mijn thuisplaneet

ISAR`JA bevindt zich in het ALCYONE-systeem, de hoofdster van de Pleiaden. Dit is zo geschreven (Is`arja) omdat het het meest overeenkomt met de taalkundige klemtoon. Op de foto links bij de hoofdster ALCYONE staat ergens in de cirkel de planeet, samen met een heel aantal andere bewoonde planeten. In de huidige situatie kan ik me als persoon met mijn aanzienlijk geblokkeerde toegang slechts relatief weinig van mijn vaderland herinneren. Ik weet echter vrij goed dat het een planeet in het ALCYONE-systeem is. Net als de meeste andere bewoonde planeten in de Pleiadencluster is deze planeet meer kaal dan weelderig wat betreft vegetatie en fauna. De Is`arianen zijn onvermijdelijk zeer voorzichtig met alles wat groeit en bloeit. Elk klein kruid en dier wordt gerespecteerd en gewaardeerd. Men zou er nooit iets afbreken, maaien, plukken of zelfs maar doden – nee, dat gaat elke verbeelding ver te boven.

Zelfs als de planeet langzaam draait en er niet slechts één zonnetje in de verte schijnt, is er geen verandering tussen dag en nacht zoals hier op AARDE. Dit is te wijten aan het feit dat in de 5D werelden, voornamelijk door de hogere natuurlijke frequentie en de hoge fotonendichtheid, alle dingen en alle wezens een sterke zelfhelderheid hebben. Daarom is er geen schaduw zoals we die hier kennen. We hebben het over fotonisch licht dat overal vandaan schijnt en alles doordringt. De kleuren zijn ook heel anders en de visuele waarneming met de ogen is niet te vergelijken met wat we hier in de 3D-wereld kennen. De nacht en het donker zijn daar helemaal niet bekend.

Communicatie

Akoestische

Spreken en taal, zingen en muziek – dat alles is ook hier in de 3D-wereld beschikbaar. Sommige dingen zijn echter totaal anders. Door de afwijkende samenstelling en dichtheid van de atmosfeer klinken de tonen heel anders. Verschillende frequenties, verschillende bandbreedtes, verschillende volumes, spraak.

Taal, spreken en horen

De benodigde organen zoals de mond, stembanden, oren en slakkenhuis in het binnenoor zijn enigszins anders gebouwd. Omdat de Plejadiers in de hogere sferen meer in het hier en nu leven en denken dan in de toekomst en het verleden, is de taal veel eenvoudiger. Als je al onze taalconstructies die te maken hebben met de toekomst en het verleden wegdenkt, inclusief die welke te maken hebben met leugens, bedrog, diefstal, ziekte, gebrek, geld, etc., dan zou er ook heel veel gemakkelijker zijn in onze taal.

Zang en muziek

Net als creativiteit en kunst in het algemeen worden zang en muziek gewaardeerd. De composities voor muziekwerken zijn qua timing en harmonie niet zo strikt gestructureerd als bijvoorbeeld in onze cultuur. Er zijn muziekinstrumenten zoals hier, maar ze zijn diverser en niet zo strikt gedifferentieerd in blaasinstrumenten, strijkinstrumenten, enz. De instrumenten worden naar behoefte gemaakt en vaak ” geëtherialiseerd” (mijn creatie van het woord voor gedematerialiseerd). Logischerwijs heb je geen oude instrumenten om te vereren zoals bijvoorbeeld een stradivari-viool.

Telepathische communicatie

Deze vorm van uitwisseling van informatie en gevoel is veel meer ontwikkeld dan hier. Elke Pleiadiër heeft dit vanaf het begin onder de knie en het is een zeer belangrijk onderdeel van de communicatie. Daarom wordt er niet zo veel gesproken als hier op Aarde. Daarom is de taal met zijn constructies niet zo complex als hier in de 3D-wereld.

Dagelijks leven

Relaties

Natuurlijk zijn er vrouwen en mannen en ze houden van elkaar op alle niveaus van gevoelens en sensualiteit. De seksuele aanraking en vereniging is iets bijzonders en belangrijks, maar niet verbonden met zwangerschap, nageslacht en ook niet met levenslang partnerschap. Ik zal meer vertellen over de manier waarop men elders geboren wordt en sterft.

Voedsel en energie

Het eten is beperkt tot vruchten die aan planten groeien en die door de schepping precies voor dit doel zijn bedoeld. Het eten is slechts af en toe een genot van de heerlijke smaak van de vruchten. De energie die nodig is voor het leven wordt direct uit de ether van de licht-gevulde omgeving in het lichaam geabsorbeerd door middel van resonantie. Hierdoor is het niet nodig om voedsel te bereiden of te koken. Stelt u zich eens voor wat er hier op Aarde zou verdwijnen als we niet meer zouden hoeven koken, braden en braden. We zouden ook geen aanvoerlijnen hebben voor voedsel, inclusief de productie, het transport en de infrastructuur. Geen keukens, geen gerechten, geen winkels, geen restaurants.

Interesses

De basisbelangen van de Pleiadiërs, waar ik geloof dat mijn vaderland vooral ligt op het gebied van gemeenschapsleven, kunst, creativiteit, muziek en humor. De mensen daar zijn in volle levensvreugde en ze genieten van veel dingen zoals prachtige natuur, reizen, fantastische architectuur.

De belangstelling voor technologie en wetenschap is niet erg groot. Het is meer een soort noodzaak en wordt intensief toegepast door een minderheid. Werk en service voor het grote publiek is noodzakelijk en gewenst, maar niet verplicht. In vergelijking met het tijdsverloop hier op Aarde is één werkdag per week ergens op de planeet voldoende. Taken voor werk dat vreugde brengt, worden planeetbreed aangeboden. Er is geen vermoeiend, inspannend werk te doen. Reizen van huis naar het werk is een habbekrats met de beschikbare transportmiddelen, zelfs rond de helft van de planeet.

Geboren worden en sterven

De 3D-wereld is een van de dichtste levensvormen met bijzonder complexe constructies, zodat er überhaupt een levend, herhaalbaar voertuig kan ontstaan. Ik weet dat dit op een heel eenvoudige manier wordt gezegd en in werkelijkheid kan het nauwelijks in onze woorden worden beschreven.

Om ontwikkeld te worden voor een 3D-dicht voertuig in deze wereld, moet het vanuit een kern van materie groeien om vervolgens langzaam de organen en functies te ontwikkelen die nodig zijn voor het voertuig. Kijk eens naar de zeer verschillende varianten die hier op Aarde zijn ontwikkeld: Altijd de kiem, het ei eerst. Dan een voortplantingsvorm, dan groei, dan muteren, dan geboren worden, dan opgroeien. Insecten zijn heel anders omdat ze een schelp als kader hebben, reptielen en zoogdieren hebben een ondersteunende structuur binnenin, daarom zijn ze heel anders. Neem de tijd en kijk door de hele levende wereld, hoe het werkt – het ” in de wereld komen ” – dit zijn ware wonderen hoe het is en hoe dat het werkt.

In de hogere sferen van de lagere dichtheid van de stoffelijkheid is deze omweg inspanning niet nodig in deze absoluutheid. Er bestaan daar veel varianten, maar het is altijd veel sneller, directer en er zijn minder tussenstappen nodig.

In de Pleiadische wereld van mijn thuis – waar ik alleen maar voor kan spreken – is het heel eenvoudig en gemakkelijk. De lichaamsmatrix is voorgedefinieerd (grootte, vorm, functie, algemeen voorkomen). Een ziel, als ze besluit er te willen wonen, neemt deze matrix als sjabloon voor een blauwdruk, past hem een beetje aan volgens individuele wensen, verdicht hem dan in een heel kort proces dat in de doelwereld wordt aangekondigd en verschijnt als het ware uit “bijna niets”. Het lichaam is dan onmiddellijk volledig ontwikkeld en kan een 5D-leven beginnen.

De andere aspecten van het leven zijn vergelijkbaar met wat we op onze 3D-Aarde hebben. Leren om je weg te vinden, de regels te leren kennen en accepteren, ervaring opdoen. Dat is de taak en het ding van de nu 5D geïncarneerde ziel. Ze heeft nu een periode van ongeveer 1000 aardse jaren om allerlei projecten achter elkaar te doen – en daarom kun je meerdere keren van het begin af aan beginnen en iets doen tot het “einde van het plezier”.

Er zijn dus kinderen zoals hier, maar ze hebben meteen een volwassen lichaam. Er is een mogelijkheid tot herhaling van wat wij wedergeboorte noemen, maar dit is niet de regel. Een Pleiadisch lichaam bestaat voor een zeer lange tijd, er is geen lichamelijke ziekte, maar soms wel een geestesziekte. Dit betekent dat mensen oud, wijs en ervaren kunnen zijn, maar je ziet het natuurlijk nauwelijks aan het uiterlijk. Je ziet dus misschien een Pleiadische vrouw, mooi en sympathiek, oud en wijs, en er kan een andere naast haar staan, net zo mooi en begeerlijk, maar een kind dat net leert spreken. Maar – de Pleiadiërs hebben binnen hun wereld van communicatie andere manieren om de tegenhanger te herkennen aan de hand van leeftijd, houding, opleiding en ervaring.

Dus wat je niet zult vinden in de Pleiadische wereld: Lichamen van kleine kinderen, moeders en vaders, broers en zussen, oma’s en opa’s, ooms en tantes. Daarom vind je de familie niet omdat je geen biologische afstammelingen hebt. Er is helemaal geen fysieke relatie, maar er is wel de spirituele relatie en de zielenfamilies, zelfs groepen die elkaar vinden om een tijdje samen te wonen.

Dit is wat hier op Aarde steeds meer gewenst wordt. Het is de wens om in een groep of een gemeenschap te leven. Eenzaamheid is hier en daar niet erg cool. In de 5D-zone is er een veel grotere belangstelling voor alle aspecten van de gemeenschap en het is sowieso een heel belangrijke factor.

Korte uitleg over de natuurkunde van de 5D-werelden

Een vergelijking

Door de veel hogere natuurlijke frequentie van de stoffelijkheid is alle materie lichter, dunner en luchtiger. Daarom zijn de fysische eigenschappen van alle dingen in dit 5D-gebied anders dan die in 3D. Wat we hier fysiek massa (m) noemen (in g, kg, t) en, volgens onze verbeelding, samen met de zwaartekrachtsversnelling (10 m / s2) induceert het gewicht en maakt dat een gemiddeld persoon 70 kilo weegt (beter 700 Newton). Dit zou veel lager zijn op een vergelijkbare 5D-planeet – laten we zeggen de helft van de versnelling en de massa een derde. Dan zouden we, vergeleken met de 3D Aarde, een gewicht van deze persoon hebben van ongeveer 12 kilo (120 N) in plaats van 70 Kg

Bij dezelfde planeetgrootte, maar met een lagere materiaalconsistentie, is de massa van de planeet en dus ook de zwaartekrachtsversnelling lager. Met vergelijkbare afmetingen van de planeet en de bewoners zouden we iets heel bepalend hebben voor de functies van de lichamen van planten, dieren en mensen, namelijk: De energiebehoefte voor levensondersteuning en lichaamsbeweging zou veel lager zijn, in het hier genoemde voorbeeld misschien wel 20 procent in vergelijking met de condities op de 3D Aarde.

Opmerking: Dit is slechts een weergave voor de duidelijkheid. Aangezien onze huidige fysica enkele essentiële aspecten van het begrijpen van de wereld negeert, zou de berekening er in werkelijkheid heel anders uitzien. De 5D werkelijkheid en de functionaliteit van de levende wereld daar meer in detail beschrijven is nauwelijks mogelijk met eenvoudige woorden, en zeker niet met de terminologie van onze eenvoudige natuurkunde.

De lichamen

Door de bovengenoemde omstandigheid van veel lagere massa en tegelijkertijd veel lagere zwaartekracht zijn de 5D-lichamen heel anders gebouwd, ook al lijken ze van buitenaf op elkaar volgens het kosmische mensachtige bouwplan.

De benodigde energie is lager en wordt in 5D op een andere manier omgezet. Wij moeten hier veel “dingen” (eten) in de hoge 3D-densiteit die dan in complexe processen met een laag rendement moet worden verwerkt en in energie moet worden omgezet. We noemen het spijsvertering. Dit alles is veel gemakkelijker in de 5D wereld.

Het grootste deel van de benodigde energie wordt als fotonische energie uit de omringende lucht gehaald. Het wordt direct door de huid geabsorbeerd via resonantie en vervolgens zeer effectief omgezet in het lichaam en via enkele orgaanfuncties. Het is gemakkelijk voor te stellen dat de huid van een Pleiadiër anders gestructureerd is en er dus anders uitziet.

De mechanische energie die nodig is om het lichaam te bewegen wordt net als bij ons opgewekt door de spieren. Het skelet moet minder gewicht dragen, waardoor de botmassa minder is. Botten zijn niet noodzakelijkerwijs kleiner en dunner, maar ze zijn wel poreuzer en gemaakt van een ander basismateriaal en ze zijn veel lichter. Minder benodigde energie betekent minder en kleinere spieren die moeten werken. In vergelijking met mensen zijn de structuren van het hele bewegingsapparaat eenvoudiger.

Minder energie betekent minder metabolisme in het lichaam. Daardoor gaat er minder voedsel naar binnen en komt er bijna niets meer uit. Het resultaat: het spijsverteringsstelsel is veel kleiner en minder gecompliceerd. Minder externe materie in het lichaam betekent ook minder afval, vooral minder giftige stoffen die eruit gegooid moeten worden. De functies van de lever, de nieren, de blaas en de darmen zijn veel minder belastend, hebben andere functies en zijn daarom ook anders ingericht.

Lichaamsmodificatie tijdens de grote doorvoer

Met “een beetje van een kristallijn lichaam” (vervang koolstof door silicium) is de doorvoer nog lang niet klaar en dit zou biochemisch gezien helemaal niet werken. Hoe deze overgang inclusief het lichaam zou moeten plaatsvinden – ik denk niet dat iemand echt weet dat zelfs onze 5D-vrienden daarbuiten dat niet weten. Er wordt steeds weer gezegd dat dit een eerder uniek proces is in het universum. Dit is een van de redenen waarom zoveel toeschouwers zich buiten hebben verzameld om dit unieke proces te bekijken en te ervaren – zoveel om na te denken over hoe anders de 5D-wereld die op ons wacht zal zijn.

Technologie en wetenschap

Beide vakgebieden staan in direct verband met elkaar, ook al zien de natuurwetenschappers het hier niet graag zo. De meeste vertegenwoordigers van de traditionele fysica en onderzoek zien zichzelf graag ver boven de ingenieurs staan. Ik zou er misschien voor onderuit gehaald kunnen worden, maar dat is precies hoe ik het zie en als luchtvaartingenieur heb ik het ervaren in decennia van directe discussie en samenwerking met deze soort. Ook heb ik meer dan een jaar in een instituut in de VS gewerkt binnen een ruimtevaartprogramma. Er zijn natuurlijk uitzonderingen. Ze sieren zich graag met hun basiskennis, bedekt met een zoet-creamy laagje wiskundige constructies – nauwelijks leesbaar en begrijpelijk voor niet-experts, gekruid en versierd met vage verklaringen van wat eigenlijk onverklaarbaar is.

Uiteindelijk zijn beide disciplines echter elk een bijzondere deelverzameling van de grote pot met begrip van de wereld. De fysici proberen de fenomenen van het universum te begrijpen, te verklaren en te beschrijven. De ingenieurs maken deze kennis bruikbaar met hun uitvindingen en methoden. Beide disciplines bestaan los van elkaar. Alleen samen met gemeenschappelijk werk zullen de resultaten in het beste geval in het voordeel en het welzijn van de volkeren zijn.

Het is precies hetzelfde in de hogere sferen van zijn, ook bij de Pleiadiërs. Het gaat niet om “de kennis voor de kennis zelf”, maar eerder om “kennis voor het welzijn van de gemeenschap”. Voor de Pleiadiërs ligt deze kennis en het begrip van de natuur meer op de achtergrond van sociale processen en is het verbonden met het verlangen om te dienen. Het is een existentiële noodzaak, maar zeker niet van eminent belang zoals hier in de menselijke wereld.

De natuurwetenschappelijke processen van de rijken worden fundamenteel erkend en begrepen. Er is ook een zeer brede spirituele kijk op het grotere geheel en op de schepping. Dit verklaart waarom technologie en natuurkunde een ondergeschikte rol spelen. Zij kennen de contexten en weten hoe ze die moeten gebruiken in overeenstemming met de natuur en de schepping. Daarom hebben Pleiadiers geen bijzonder sterke drang naar technische vooruitgang en verdere wetenschappelijke kennis.

Met de uitbreiding van de mobiliteit naar en in het Universum, is er behoefte aan het exploiteren van ruimtereizen en daarom bestaat het wel degelijk. Volgens de fysieke kenmerken van de 5D wereld zijn de voertuigen veel geavanceerder dan onze huidige “vlotten” (vanuit Pleiadisch oogpunt). Het ISS kan bijvoorbeeld niet worden beschreven als meer dan een vlot (raft). Het in een baan brengen van deze 3D-apparaten met raketten door middel van gewelddadige verbranding van explosieve stoffen is ” steentijdperk technologie”. Het is natuurlijk ook waar dat iedereen ooit een beginner moet zijn. Hier in de extreme dichtheid van de 3D-wereld is alle technologie veel moeilijker te beheersen. In dit opzicht hebben wij mensen onder de gegeven omstandigheden een lange weg afgelegd, ondanks de bijzondere moeilijkheden. Maar – welke offers waren er nodig?

Materiaal wetenschappen

Een belangrijk technisch apparaat wordt hier binnenkort geïntroduceerd – de replicator. De bijbehorende technologie heeft een beslissende invloed op het leven in de 5D-wereld. Deze technologie maakt het mogelijk om bijna elke vorm, elk onderdeel of halffabrikaat te produceren zonder de benodigde grondstoffen, ook wel grondstoffen uit de Aarde en zijn natuur genoemd, aan te schaffen. Als de atoomsamenstelling en -structuur is gegeven, kan de replicatietechniek een vorm uit de ether precies zo maken als gewenst.

De blauwdruk, d.w.z. het bouwplan inclusief de gespecificeerde materiaaleigenschappen wordt gemaakt / gedacht / geprogrammeerd en de replicator vult deze gespecificeerde 3-dimensionale veldstructuur met de stof uit de ether.

Een praktisch voorbeeld:

We maken een fruitschaal van gebakken klei.

3D-oplossing: Kleiput, vul de klei in de emmer en sleep deze naar huis, maak de grondstof werkbaar met wat water en veel roeren, klap er grote klonten van op het pottenbakkersschijfje, vorm met je handen en gereedschap, en droog dan. Verzamel hout, steek de oven aan, Stook de kom heet in de oven op hoge temperatuur, verwijder het, leg het neer en laat het afkoelen, verven, klaar.

5D oplossing: Denk na over hoe de vorm moet zijn, bepaal de materiaaleigenschappen volgens de catalogus, voer het op deze manier gemaakte bouwplan in de replicator, druk op de startknop, wacht een paar minuten, verwijder het afgewerkte object na een zeer korte tijd.

Wanneer de fruitschaal niet meer nodig is of beschadigd is:

3D-oplossing: De gebroken stukken worden met het huishoudelijk afval afgevoerd, naar de stortplaats gebracht met een vuilniswagen, waar de stukken samen met een heleboel ander afval zeer lang blijven liggen.

5D oplossing: De stukken worden in de replicator of in de dematerialisatiemachine gestopt, op een knop gedrukt, de onderdelen worden geatomiseerd en de atomen worden in hun oorspronkelijke consistentie teruggestuurd naar de ether. Het onderdeel is verdwenen zonder residu.

Hoe gewonnen – zo weggesmolten – in de ware zin van het woord.

Geen vuilnis, geen vuilnisbak, geen stortplaats, geen restjes.

Stel je voor:

Hoe groot is het spoor van restjes. Vuilnis, onderdelen en gebruikte apparaten die jullie tot op de dag van vandaag hebben achtergelaten? Hoe groot is het spoor van niet-natuurlijke stoffen, ook wel vergif genoemd, dat jullie in je leven hebben gecreëerd door de leefomstandigheden? En stel je nu voor dat zoiets niet bestaat op een planeet van Pleiaden …. hoe anders ziet het milieu en het leven er daar uit.

Pleiaden “op een missie”

Een Pleiadiër zou in staat moeten zijn om hier te landen?

Als een Pleiadiër uit zijn 5D zone hier bij ons zou landen en weg wil, dan zou hij grote problemen hebben.

De zwaartekracht in de 3D-zone zou hem tegenhouden, hij zou nauwelijks rechtop kunnen staan met zijn lichaamskracht. Hij kon de extreem dichte 3D-lucht nauwelijks inademen, en de chemische samenstelling ervan zou helemaal niet geschikt zijn om zijn stofwisseling te voorzien van zijn behoeften. Lopen zou voor hem heel, heel moeilijk zijn. Stel je voor dat je in een zwembad loopt op een diepte van slechts 3 meter. Daar wil je ademen – geen kans. Dus je houdt je adem in en neemt een paar stappen onder water – het is extreem langzaam en vermoeiend. Dit is alleen maar ter vergelijking

Wat doen wij mensen als we de waterwereld in willen? Zonder uitrusting, gewoon even op adem komen en een paar minuten op lage diepte. Als je van onderaf in de waterwereld kijkt, is er een kortstondige plons, dan is er iemand die een beetje rondzwemt en meteen weer verdwijnt alsof hij uit het niets door de onzichtbare grens kwam.

Met apparatuur kan dit een paar uur en op een diepte van misschien wel 50 meter. Vanuit het oogpunt van de wezens in het water zie je er behoorlijk raar en vreemd uit. Ze vertellen elkaar legendes over vreemde wezens die af en toe komen en gaan. De meeste wezens in de waterwereld die dit nog nooit hebben gezien, geloven het niet. Als je wel terugkomt, moet je heel voorzichtig zijn om je bloed niet te laten borrelen – het zou je dood zijn.

Langer en dieper blijven is alleen mogelijk met speciale technologie en een speciaal voertuig. Voor de waterwezens kunnen deze gezien worden als USO’s (Unknown Swimming Objects). Alleen goed opgeleide specialisten kunnen dit alles doen.

Valt jullie iets op?

Als je de waterwereld, en dan vooral de levensvormen daar, beter wilt leren kennen, dan kun je het beste daar beneden geboren worden als een vis of dolfijn met alles erop en eraan en als één van hen. Kun je alles zien en ervaren, natuurlijk met hun waarneming en begrip. Als je een paar kleine herinneringen hebt aan jouw tijd boven het water en daarover praat zullen waarschijnlijk de meeste vooral lachen en je een dwaas of gek noemen.

Na afloop van deze “waterincarnatie” kun je dan vanuit je herinneringen veel over je wereld vertellen en misschien wel leerboeken schrijven over de waterwereld en het leven daar.

Aanpassingen

Voor de Pleiadiers die hier binnenkort zullen verschijnen, zijn er andere methoden beschikbaar. Het gaat om de aanpassing van het lichaam aan de respectievelijke planetaire basisvoorwaarden door gebruik te maken van een gedragen veldgenerator. Dit vereist echter training en speciale kennis. Hiervoor hebben ze methoden die ons begrip te boven gaan. Allen die hier zullen landen, moeten zo’n voorbereidend proces van aanpassing doorlopen.

Op dit punt zou ik willen toevoegen dat niet iedereen die uit de Pleiaden komt er hetzelfde uit zou zien, dezelfde vorm en grootte zou hebben en met dezelfde gewoontes zou leven. In het algemeen kan ik echter zeggen dat Pleiadiërs meestal groter zijn dan wij mensen, dus tussen de 1,8 en 2,2 meter. Sommige lijken ook sterker en gespierder, terwijl andere er eerder slank en fysiek zwak uitzien. Het bereik is groot

Avatars

Ja, Pleiadiërs hebben ook de mogelijkheid om met een kunstmatig voertuig naar andere werelden te gaan, zoals in de film Avatar. Er wordt dan een lichaam gemaakt dat tijdelijk wordt gebruikt en dat recht doet aan de omstandigheden op de gewenste locatie. Het zou wel eens een 5D-lichaam kunnen zijn dat onder ons beweegt, maar dat buiten de 3D-fysica valt en dus niet gemeten of gezien kan worden door mensen.

Een deel van wat geïnterpreteerd wordt als “ghost” kan eigenlijk een 5D avatar zijn. Mijn drie metgezellen, zij zijn goede vrienden van het thuisfront, gebruiken zo’n voertuig. Er is hier een vrouw die hen kan zien en die aanwezig was bij twee van mijn lezingen. Aan het eind vertelde ze me dat ze 3 figuren naast me zag die op buitenaardse wezens lijken, maar vrij doorzichtig zijn. Nou, ik ben niet alleen, ik heb het haar verteld en ik heb goede hulp. Het is niet meer en niet minder.

Er zijn echter meer opties dan hier beschreven, maar ik wil niet verder in detail treden. Dit zou een heel boek vullen.

De incarnatie als mens – een zware duik

Alleen de moedigste en meest ervaren onder hen durfden naar de “hel van de duistere factie” en naar de zwaartekracht van deze planeet aarde te gaan, die de Pleiadiërs ook wel SHAN noemen.

Net als veel andere Pleiadiërs ben ik hier steeds weer opnieuw naartoe gereisd en heb ik vele malen een mensenleven geriskeerd. Na verloop van tijd krijg je meer ervaring en beheers je het gemakkelijker dan de eerste keer. Het gaat terug naar de tijd van de vroege Atlantiërs. Wij hebben altijd al veel van de mensheid willen leren en, omgekeerd, de mensheid impulsen willen geven voor haar fantastische ontwikkeling. Je kunt een kijkje nemen in een van mijn levens hier in de sectie “TheSTANMER vessel”.

Het is belangrijk voor mij om te benadrukken dat er veel Pleiadische volkeren zijn – uit zeer verschillende zones daar en ook uit verschillende lagen van rijken en dimensionaliteit. Hun interesses en doelen in relatie tot wat hier met de aarde gebeurt zijn ook heel verschillend. Ik vertel alleen over mijn afkomst in veld 5D, wat ik me herinner en ik kan alleen voor mezelf spreken.

Rondtrekken en reizen

Natuurlijk wilt u zich op Isar`ja op gepaste wijze verplaatsen en zo comfortabel en snel mogelijk naar andere plaatsen reizen.

Het is belangrijk om te vermelden dat de noodzaak om te reizen en de wens om dat te doen niet zo belangrijk is als hier. Ten eerste wordt er niet zo veel en zo wijd verspreid gewerkt als hier en ten tweede is er geen behoefte aan vakantie en ontspanning. Het leven zelf en de vormgeving ervan is vakantie en ontspanning. Waarom zou je dan naar een kust of een eiland willen reizen? Er zijn er niet zo veel, en er zijn niet zo veel plaatsen van oude culturen, als die er al zijn.

Lokaal vervoer

Voor de kortere afstanden is er zoiets als taxi’s om te bellen. Dit zijn kleine voertuigen die, op verzoek, in de kortst mogelijke tijd precies daar kunnen komen waar u heen wilt. Je stapt in en zegt waar je heen wilt. Het voertuig zweeft dan dicht bij de grond op een optimale koers naar de bestemming, waar je uitstapt – dat is alles. Deze voertuigen hebben 4 tot 6 comfortabele zitplaatsen, zijn volledig beglaasd en rijden zonder de grond te raken, absoluut geruisloos en zonder piloot. De stoelen kunnen in alle richtingen worden gedraaid. Zo kunt u genieten van het prachtige landschap buiten of praten met andere reizigers.

Vervoer over lange afstanden

Voor het reizen naar bestemmingen op grotere afstanden zijn er snelle metro’s die in buizen schuiven op een soort magnetische rail. Dit zijn voertuigen die vergelijkbaar zijn met de maglev-treinen die hier al gebouwd zijn, maar dan langer, breder en veel comfortabeler. Deze spoorwegen verbinden kleinere en grotere steden en belangrijke plaatsen met elkaar. Ze rijden in een strak tempo en zijn erg snel, zodat je niet lang hoeft te wachten.

Luchtverkeer

Er zijn geen vliegtuigen zoals we die hier kennen. Het luchtruim is grotendeels ongebruikt.

Springen

Voor lange afstanden, eventueel naar de andere kant van de planeet, wordt gebruik gemaakt van teleportatie. Deze technologie werkt met cabines die op vele plaatsen zijn opgesteld. De bestemming wordt geselecteerd op een klein paneel, er zijn een paar instructies over wat te doen en direct ga je. Wanneer de deur weer open gaat, heb je je bestemming bereikt. Vreemd genoeg weet ik niet meer of dit alleen voor één persoon of ook voor groepen mogelijk is.

Op het water

Er zijn geen schepen omdat er geen grote zeeën op Isar`ja zijn zoals op Aarde. De meren en rivieren zijn absoluut onaangeroerd gelaten. In de 5D wereld heeft het water een iets andere consistentie en is het zeer waardevol. Daarom zou het nooit voorkomen dat we het water gebruiken op de manier zoals we dat hier doen.

Ruimtevaart

Natuurlijk is er ook ruimtevaart, maar dat heeft niets te maken met het normale leven van alledag. Dat vertel ik je straks in het volgende deel.

Wetenschap en ruimtevaart

De Pleiadische volkeren beschikken al heel lang over hoogontwikkelde technologie en wetenschap van de zones 5D tot en met 7D. Hoe meer Pleiadiers zich ontwikkelen tot de hogere sferen voorbij 6/7D, hoe minder belangrijk deze technologieën zijn.

Een vergelijking

De 5D zone is de zone die het dichtst bij ons mensen in de 3D zone ligt. Daarom zullen de mensen na de grote frequentieverschuiving die EVENT heet, vertrouwd raken met opties die extreem progressief lijken, maar die we binnen de 3D fysica al hebben ontwikkeld met de bescheiden oplossingen van de 3D zone. Bijvoorbeeld communicatie met het internet. Stel je deze technologie voor zonder radio en zonder kabels, zonder knoppen, geheugenmodules, laders, zonder wachtwoorden, PIN’s, cookies, trackers, virusscanners. Dan bent u dicht bij wat de Pleiadiërs gebruiken.

Vluchttechnologie is een ander voorbeeld. Hoewel we de fysica van de zwaartekracht niet begrepen hebben door een gebrek aan de nodige kennis en het ook niet onder de knie hebben, zijn we er toch in geslaagd om machines te ontwikkelen met een gewicht van 500 ton en die ook nog redelijker veilig kunnen vliegen met het zeer intelligente gebruik van de eigenschappen van de luchtstroom. Deze machines, Airplanes genaamd, worden gebruikt voor de vele taken van transport.

Ik moet echter vermelden dat binnen de geheime militaire programma’s door het ontmantelen van gecrashte UFO’s (dit wordt in de professionele wereld “back-engineering” genoemd), ruimtevaartuigen zijn ontwikkeld die hier alles wat denkbaar is opblazen. Maar deze anti-zwaartekrachtmachines zijn in ieder geval 3D-technologie en zijn niet te vergelijken met wat de Pleiadiërs gebruiken. De grenzen van de technologie en de wetenschap in onze 3D zone zijn bereikt voor de menselijke geest.

Veel van wat we hier in het heden weten, zullen we weer vinden in de 5D zone, maar veel eleganter en in de meeste gevallen veel gemakkelijker op te lossen. Bovenal zijn de apparaten en toepassingen in overeenstemming met de natuur en verstoren ze de flora en fauna in het geheel niet. De Pleiadiërs hebben geen last van hun technologie, het is voor hen van nut, niet meer en niet minder.

5D-fysica opent mogelijkheden die in de 3D-wereld eenvoudigweg niet haalbaar zijn. vooral de ruimtevaart is daar het beste voorbeeld van.

Lokale veldstructuren

Met 5D technologie kunnen lokale veldstructuren worden opgezet. Dit betekent dat een ruimteschip in een eigen EMGB wordt opgesteld. (EMGB: Electric-Magnetic-Gravitational and Consciousness Field). Het hele ruimteschip met alles erop en eraan heeft dan zijn eigen zeer complexe veld, ongeacht de omstandigheden buiten. Het is als het ware een onafhankelijke wereld. Daarom voelt de bemanning niet de extreme manoeuvres en kunnen ze onaangetast in het zwaartekrachtveld van een planeet opereren. Alle maatregelen voor veld, ruimte en tijd volgen hun eigen regels.

De snelheid van het licht als limiet – Lachwekkend!

De zeer beslissende fout van onze wetenschap, namelijk dat de hier gemeten lichtsnelheid de absolute grens zou zijn, is een lachertje in de 5D wereld. Met hun grote schepen brengen de Pleiadiërs de 400 lichtjaren van Alcyone naar hier binnen enkele aardse dagen.

Afstanden

Een andere grote fout in onze wetenschap zijn de afstanden in het Universum. De verkeerd bepaalde afstanden zijn eenvoudigweg het gevolg van onjuiste basisaannames over de massa’s van de sterren, de gemeten lichtspectra, de bewegingsprofielen van de respectievelijke sterren inclusief hun relatieve snelheden en het misverstand over de bovengenoemde velden. Geen van onze wetenschappers is er ooit geweest en heeft de zeer gedurfde basisveronderstellingen van hun theorieën ter plaatse kunnen testen – het werkt zelfs niet.

Snelle typologie

De Pleiadische ruimtevaartvloot heeft verschillende soorten schepen, die ook zijn ontworpen in verschillende, respectievelijk aangepaste technologie.

Moederschepen

Deze zijn zeer groot, absoluut zelfvoorzienend voor lange periodes en zijn op missie met de galactische vloten. Gemeten in menselijke jaren kan een bemanningslid honderden jaren aan boord zijn. De bemanning bestaat uit een paar duizend mensen. Door hun grootte blijven deze schepen buiten de gevaarlijke zones en dienen ze als platform voor lokale operaties. De schepen zijn cilindervormig, met lengtes tot enkele honderden mijlen en diameters van twintig mijl en meer. Met een eigen zwaartekrachtsveld leven de bemanningsleden in zo’n schip bijna als thuis.

Middelgrote voertuigen

De moederschepen hebben kleinere schepen aan boord die binnen een planetair systeem opereren. Deze kunnen ook binnen de atmosfeer van een planeet worden geplaatst. Door de verschillende technische concepten van de aandrijvingen en de velden zijn ze meestal schijfvormig en in verschillende maten.

Taxi’s

Ze worden gebruikt voor kortetermijnverbindingen en exploratiediensten, bijvoorbeeld voor landingen. Er is weinig ruimte, niet meer dan vier. Normaal gesproken hebben de bemanningen twee leden, een navigator en een agent.

Geïncarneerde Pleiadiërs en hun leven hier

Sinds mijn voorstellingen hier zijn gepubliceerd en door veel mensen zijn gelezen, heb ik ook vragen gekregen, meestal van mensen die ook de innerlijke zekerheid hebben dat ze van de Pleiaden komen. De antwoorden op dergelijke vragen zijn te vinden in de teksten, voor zover ik ten eerste antwoorden kan geven en ten tweede de vragen of opmerkingen, inclusief het antwoord, passen in het kader van het onderwerp.

Jullie voelen je onbegrepen, jullie gedrag wordt anders geïnterpreteerd dan dat het vanuit jullie standpunt bedoeld is.

Op dit punt, misschien met een paar trefwoorden, de algemene houding en ethiek van een Pleiadische ziel: Eerlijkheid en openheid komen op de eerste plaats, jullie kennen de leugen niet, jullie hielden er als kind al niet van om vlees te eten, jullie hebben een zeer sterk gevoel voor gemeenschap en waarden van wederzijdse hulp, jullie begrijpen de hebzucht naar geld en welvaart niet, jullie willen op ooghoogte met alle anderen handelen, jullie hebben geen aanspraak op macht en jullie willen alles met anderen delen, jullie zoeken het voordeel niet tegen elke prijs, jullie zijn zeer creatief, jullie leren heel snel en gemakkelijk, jullie zoeken altijd een evenwicht bij een geschil, jullie geven anderen het voordeel, jullie zien meestal eerst wat goed is in jullie tegenhanger en zijn daarom vaak later teleurgesteld, jullie hebben geen uitgesproken wantrouwen.

Nou – als je met zulke (Pleiadische) kenmerken in een wereld komt waarin het vaak tegenovergestelde van dit alles overal leeft, hoe kun je je daar dan prettig voelen? En toch heb je ervoor gekozen om hier te zijn, je hebt een baan – dus zoek je weg door dit struikgewas en doet je best.

Ik had geluk – of misschien de keuze – en had goede ouders, een familie die het grootste deel van het bovenstaande omvatte. Later heb ik mijn behoeften in de professionele en zakelijke wereld ervaren. Vanuit Pleiadisch oogpunt is er op veel gebieden een haaien tank. En weet je bent zeker geen haai en je moet oppassen dat je niet wordt gekaakt, gebeten of opgegeten. Ik ken minstens twee mensen die zich hier moeten of moesten laten gelden als Pleiadiërs, net als ik, die zich net zo voelen als ik.

Het moeilijkste voor mij als leerling en student was dat ik meestal sneller begreep wat iemand op een omslachtige manier probeerde uit te leggen. Mijn geest was gewoon sneller dan zijn verklarende woorden. Het resulterende ongeduld wordt dan tegen je gebruikt. Op de lange termijn resulteert dit in middelmatige schoolresultaten als gevolg van de beginnende terugtrekkingsstrategie, vooral als je alleen slaagt voor de Abitur met wat je in de klas hebt geleerd. Er was gewoon geen tijd voor huiswerk en extra studie vanwege de vele andere interesses.

Over het Project Stanmer:

Een groep mensen heeft zich gevormd om zich voor te bereiden om taken op zich te nemen. Taken en projecten die we allemaal onder ogen moeten zien als het tijdperk van de Duistere Factie snel voorbij is. Er zal veel moeten worden herbouwd, opgebouwd en herontworpen. Dit is een zeer krachtige taak, niet te vergelijken met de wederopbouw van de Duitse steden na 1945. Na de eeuwwisseling gaat het om de volledige reiniging van de planeet, de lucht, de bodem, het water en de vele voorzieningen en structuren die zo ongeschikt zijn voor het leven. Overal ter wereld vormen zich al groepen die zich aan deze taken willen wijden. Specialisten, experts, projectmanagers, vele deelnemers en supporters zullen aanwezig zijn.

De pagina “Major EARTH project” geeft een subtiel beeld van wat er met de verwachte veranderingen gepaard zal gaan. De stanmersgroep presenteert zijn intentie met deze website.

Bron: Project Stanmer – https://www.stanmer.eu

https://www.stanmer.eu/en

Vertaling: Martien