Een bericht van The Pleiadieërs

9 December 2020

Een bericht van The Pleiadieërs

Geliefden wij groeten jullie, Viering! Viering! Viering! Claim jullie multidimensionale hart binnen het licht van de waarheid. De Deuropeningen van Waarheid staan op het punt te heropenen. Deze Doorgangen zullen lichtstralen uit de hogere sferen op Aarde uitstralen, zodat jullie kunnen beginnen met het herschikken naar jullie hogere pad.

Sommigen van jullie zullen al een energetische aantrekkingskracht hebben opgemerkt die zich binnen jullie nachtelijke hemel heeft geopend, in de dageraads- en schemeringsfrequentie. Jullie kunnen een samensmelting toestaan binnen deze collectieve doorgangen, die jullie energetisch voorbereiden op deze komende hogere overgangsfase.

Alle hogere verbindingen van jullie overgang zullen uiteindelijk beginnen binnen de Hartcellen. Laat deze transformatie binnenin jullie toe door simpelweg los te laten. Deze actie van loslaten in jullie Hart is dat jullie kiezen voor Waarheid, dat jullie kiezen voor verandering voor jezelf, dat jullie kiezen voor een hoger bewustzijn pad en dat jullie kiezen voor het activeren van jullie volgende stap.

Er is niets dat jullie tegenhoudt om je te laten voortstuwen in een herverbinding met de heilige vereniging van licht die voorbestemd is om tegen het einde van deze kalendermaand jullie Aarde binnen te gaan. Deze golven van schittering beginnen in de derde week van december over de hele planeet te worden gelanceerd en zullen zich blijven uitbreiden en stromen in de essentie van het nieuwe jaar.

Verwacht een hogere orde van verandering binnenin, een ondefinieerbaar gevoel van Zijn dat geen woorden nodig heeft. Gebruik jullie bewustzijn en sta jezelf toe om ervaringen te onderzoeken terwijl ze zich ontvouwen door gebruik te maken van de Bewuste Adem doorheen jullie Hart. Er zal geen referentiepunt voor jullie zijn om deze hogere staat van expressie van de essentie van het Zelf te identificeren, dus adem en laat jezelf dieper gaan navigeren in deze hogere staat van hereniging.

We houden jullie vast als jullie weer binnenkomen. Wij aanschouwen jullie in liefde

Zegeningen,

De Pleiadiërs

Christine Day

Artiest: IG @indg0

Vertaling: Martien