Dit Beperkt Jullie Evolutie Proces  

Dit Beperkt Jullie Evolutie Proces

De Maya’s hadden veel geheimen. De aanwijzingen die ze achterlieten voor de buitenwereld waren aanwijzingen om jullie te leiden, te misleiden en jullie te misleiden om de archeologen het ene te laten zien en de spirit ogen het andere. De ware essentie van vele culturen begint net ontdekt te worden. Er zijn groepen mensen van de overheden en universiteiten die codes ontcijferen en met nieuwe stukjes van het verleden naar voren komen. Ze geven hun nieuwe inzichten niet altijd door aan archeologen omdat ze niet willen dat het publiek op de hoogte is van de laatste ontdekkingen. Een gebied dat gesloten en verboden is, is vaak een aanwijzing voor iets wat er aan de hand is. Vergeet niet dat de codes van waarde en intentie die in jullie wezen worden uitgezonden, zullen bepalen wat er ontdekt, ontcijferd en begrepen zal worden.

Het begrijpen van het communicatieproces, zowel binnen als buiten, is een sleutel tot een vreedzame Aarde. De innerlijke jij communiceert voortdurend met een jij die jouw hogere zelf kan worden genoemd, of jouw innerlijke leraar. Het is een versie van jou, onzichtbaar voor je huidige waarnemingen, die toch een krachtige invloed heeft. Jouw hogere zelf is verbonden met een doorkijkje naar de werkelijkheid waarin er een doel is voor alles wat je selecteert om te ervaren.

Idealiter communiceert jouw hogere zelf deze grootse kijk naar je door middel van impulsen, synchroniciteit en emoties. Het is aan jou om je eigen boodschappen te vertalen en te beseffen dat, zoals jij bepaalt, de werkelijkheid in overeenstemming is met de werkelijkheid. Dit wordt je steeds weer getoond door jouw hogere zelf. Daarnaast heb je jouw eigen gedachten, als gevoelens en overtuigingen, die voortdurend worden uitgezonden naar je veld door de essentie en de aanwezigheid van jou. Naarmate je psychisch bewustzijn toeneemt, wordt het makkelijker om te weten waar iemand mee bezig is, omdat het door zijn of haar wezen wordt geactiveerd. Je bent in staat om energie te lezen als je communicatieve vaardigheden uitbreiden om nieuwe manieren te overwegen om de betekenis te vertalen.

Een vorm van communicatie die je kan bevrijden van de traditionele interpretaties is toning, het proces van het door je heen laten bewegen van geluid, waarbij je bespeeld wordt als een instrument. Tonen is een sleutel tot het vrijgeven van opgeslagen kennis. Het opent een deuropening en laat informatie in je lichaam stromen.

We raden jullie aan om toningceremonies te houden voor jullie gewassen en tuinen. De planten voelen wat je voor ze doet. Als je in de tuin loopt en een tomatenplant aanraakt, geeft hij een communique af terwijl zijn planthormonen de luchtgolven vullen en tegen het leven in de tuin zeggen: “De tomatenplant is aangeraakt. De mensen zijn hier.” Alle planten weten voordat je ze aanraakt dat je komt. Dieren doen hetzelfde. Wanneer je jouw klanktonen aan dieren, planten en de Aarde wijdt, word je beantwoord met fenomenale reacties, waardoor je jouw verbinding met de Aarde als intelligent wezen herstelt en heroriënteert.

Als je luistert naar Tibetaanse tonen, zul je merken dat elke persoon tegelijkertijd een aantal tonen maakt. De tonen zijn in staat om een verscheidenheid aan tonen en tonen in één klank te dragen. Deze boventonen hebben de neiging om energie deuren te openen en te ontsluiten, waardoor jouw waarneming verandert. In principe is dit wat tonen doet – op een zeer subtiele manier, het verandert je waarneming.

Op een krachtplek of energievortex kun je toon geven met de bedoeling om energie vrij te maken die daar is opgeslagen of opgesloten, en je kunt toon geven om jezelf met de plek te versmelten. Wanneer je toont, creëer je verschillende trillingssnelheden. Op heilige plaatsen van steen, triggeren de geluiden die je voelt gegevens opgeslagen in de stenen en in je botten. De stenen werken heel goed met je botten – de stenen voeden de botten en de botten voeden de stenen en delen gegevens.

In dit tijdperk van informatie wordt je weggestuurd van de natuurlijke bronnen van het verzamelen van kennis voor jezelf. Ze hebben je het idee verkocht dat televisie een grote bron van informatie is. Dit zogenaamde instrument is aangeprezen als een van de grootste uitvindingen van deze eeuw. Jullie media zijn echter eigendom van en worden gecontroleerd door degenen die jullie willen vermaken en onbewust willen houden. Zij verkopen gekozen versies van de realiteit en negeren anderen volledig. Televisie vertraagt jullie evolutieproces en beperkt jullie, vooral als jong kind. Als je jong bent, spelen vroege indrukken en verbeelding een belangrijke rol in hoe je leven zich ontvouwt. Televisie houdt je in een zeer smalle band van emotionele expressie – in feite chaos en angst.

Vandaag de dag bestaat er meer dan ooit tevoren een grote campagne om televisies te verkopen, om gratis kabeltelevisie te hebben en om mensen te verleiden om vast te blijven zitten aan de laatste versie van schandaal en geweld, alsof wat er wordt uitgezonden het belangrijkste is wat er aan de hand is. Leer te observeren hoe je je voelt als je televisie kijkt. Het is een vorm van frequentieregeling. Deze controle wordt enorm versneld, omdat de angst via de televisie snel over de hele planeet wordt gepromoot.

De grote meerderheid van de mensen op aarde wordt op dit moment gehypnotiseerd door de televisie. Onze campagne moedigt jullie aan om het leven uit de eerste hand te ervaren – niet alleen door het maken van beelden en ideeën van anderen. Jullie beschadigen je eigen bewustzijn en het potentieel dat je bewustzijn heeft als jullie je tijd aan de televisie geven. Jullie onderdrukken je verbeelding en gebruiken niet één van de grootste geschenken die jullie bezitten. Het zal eeuwenlang worden begrepen hoe in de tweede helft van de twintigste eeuw mensen in verdwaasde toestanden werden gebracht en zich ook zo gedroegen en via de televisie ziek werden gemaakt.

Jullie verspillen je tijd met elke vorm van televisie kijken. Het houdt jullie uit het leven en fungeert als een vervanging voor de ervaring, wat, beste vrienden, de primaire manier is waarop jullie leren. Sommigen van jullie zeggen misschien: “Nou, er zijn een aantal goede programma’s op, en ik kijk alleen maar naar educatieve programma’s.” We vragen jullie: Wat wordt er over of onder de “goede programma’s” gestraald dat je niet bewust ziet? Als jullie er op staan om een televisie in huis te hebben, hou hem dan losgekoppeld. Frequentiegolven worden via jullie televisie uitgezonden, zelfs als jullie hem niet aan hebben. Hebben we ons punt gemaakt? Heroverweeg wat je hebt geleerd over het leven en kies ervoor om te luisteren naar de uitzending van de natuur – de stem van de aarde als ze spreekt.

De Pleiadiërs door de prachtige Barbara Marciniak…

Artiest: Danielle Noel

Vertaling: Martien

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien