De Plejadische Hoge Raad: De Aarde zal worden opgetild tot haar originele staat.

De Plejadische Hoge Raad:
De Aarde zal worden opgetild tot haar originele staat.

5 juli 2017

Ascentie Energieën

Gegroet, Ik ben Mira uit de Plejadische Hoge Raad die heden vol-tijd werkt met de Aarde Raad.Ik groet jullie vandaag met goed nieuws. We waarderen jullie en geven je een compliment voor het fenomenale goede werk dat jullie doen. Weet dat waar je doorheen gaat een waardevol geval is die een abrupte voltooiing brengt aan de derde dimensie op Moeder Aarde.

Het is veel te snel om je precies te vertellen hoe dit gaat gebeuren maar het zal gaan gebeuren. Jullie hebben de uitdrukking gehoord dat “De wereld in een oogwenk zal gaan veranderen.” Dit is waar we over praten. Jullie zullen enige grootse verrassingen krijgen die je hart zal opheffen en je zal introduceren naar hoe het voelt om in hoger dimensionaal bewustzijn te leven. Dit gaat op een grote schaal zijn en verder reikend voorbij jullie aarde.

Het is groter dan groot en meer belangrijk dan jullie je kunnen voorstellen. De grootsheid van deze verschuiving zal de reden zijn om met de hele schepping dit te vieren. De aarde zal worden verheven naar haar oorspronkelijke staat van hoger bewustzijn en jullie zullen worden bevrijd om in vrede, in harmonie, vreugde, liefde en in overvloed te leven.

We zijn opgetogen om te kijken naar de laatste overblijfselen van het duister om hun laatste dans te doen op deze geliefde planeet waar jullie wonen. We weten dat het een moeilijke rit zal zijn voor de meesten van jullie vanwege de weerstand van het duister. Met elke laatste greep die ze nemen om hun houvast te handhaven, glijden ze verder en verder in de afgrond. Op dit kruispunt strijden zij ook in zichzelf. Ze zijn zoiets als een vleesetend virus.

Onthoud dat vanwege de onvoorwaardelijke liefde van jullie Schepper dat deze wezens nog steeds naar het licht kunnen reiken tot aan het allerlaatste einde.

Dit hoort erbij: Welke Veranderingen Zullen er Gebeuren na de Planetaire Ascentie? Vr. en Antw:

Het is nodig voor zo velen als mogelijk is om zich de waarheid te realiseren over de manier waarop jullie eonen van tijd hebben geleefd. Dus is dit een belangrijke gelegenheid voor zielen om wakker te worden. Zoals je weet is het grootste deel van de mensen die op deze planeet leven, in slaap geweest. Ze worden nu wakker en zijn in een schok voor wat ze zien. Dat oude gezegde: “De waarheid zal je bevrijden”, geldt nu hier. Jullie zullen worden bevrijd.

Wij zijn drukker dan ooit met de Aarde Raad. We proberen de losse eindjes vast te maken en her-bekijken de gecompliceerde plannen voor de overgang naar hoger bewustzijn. Jullie zal alles worden gegeven dat je nodig hebt. Wij hebben overgang-teams die jullie zullen leiden. Velen van jullie zijn deel van deze teams. Jullie zijn eerder door een Ascentie proces gegaan. Jullie zijn getraind in de droomstaat en hebben hard gewerkt om je deel te leren. De Mensheid zullen als baby’s zijn in de bossen in de energieën van multi-dimensionaliteit en onvoorwaardelijke liefde. Ze zullen in staat zijn om hun angsten en hun bewaking over elkaar te laten vallen en ze zullen zich her-verenigen met de Meesters, met ons, met alle Galactics en zullen weer een worden met elkaar. Liefde zal de regel van de dag zijn. Samenwerking zal de manier zijn.

Ik bied deze woorden van bemoediging vandaag aan. Zie het grotere plaatje en weet dat jullie je planeet zullen gaan terugnemen.

http://galacticconnection.com/the-pleiadian-high-council-the-earth-will-be-lifted-back-to-her-original-state/

Vertaald:winnyd@stralendetoekomst.nl