De Pleiadiërs: Inwijding en Ondersteuning

De Pleiadiërs: Inwijding en Ondersteuning

Gechanneld door: Nora Herold – 20 Juli 2021

Jullie structuren zullen zich beginnen te hervormen en vormen zichzelf op manieren die voor jullie allemaal vertrouwd zijn en “gewoon” aanvoelen. We willen het woord “normaal” niet eens met jullie gebruiken. We stellen voor dat jullie dat woord zoveel mogelijk uit jullie vocabulaire schrappen, omdat het gebruik van het woord “normaal” ervoor zorgt dat jullie terug willen keren naar de tijdlijnen die bestonden vóór de pandemie, naar de tijdlijnen die bestonden, eerlijk gezegd, vóór de Winterzonnewende van 2012. Dat was het epicentrum van jullie verschuiving. Dat is toen jullie door die poort gingen in die december zonnewende van 2012 toen al jullie contracten nietig werden. Jullie begonnen bewust toegang te krijgen tot jullie hogere zelf, jullie vijfde dimensionale bewustzijn vanuit jullie eigen lichamen, en maakten je los van het idee dat lijden noodzakelijk, nodig en goed is op jullie wereld. Dat er een voordeel aan zit.

Dingen zullen eruit gaan zien zoals ze altijd deden en toch zal niets meer voelen zoals het deed. Niets. En dit zal waar zijn voor iedereen. Een deel hiervan is al aan het gebeuren, nu jullie allemaal weer beginnen te dansen op jullie wereld op een manier die jullie deden voor het begin van de pandemie. Niets voelt meer zoals voorheen en jullie komen er allemaal achter dat veel van de dingen waarvan jullie dachten dat ze jullie vreugde brachten of leuk of opwindend voor jullie waren, of dingen die jullie moeten doen, of dingen waar jullie je nu niet echt mee bezig willen houden, maar soms moet je jezelf in die ervaring plaatsen om te herkennen: “Ah, nee, dat is waar ook, ik vind dit niet echt leuk.”

Dit is een deel van het proces waar jullie nu in zitten. Dit zal groter worden voor het collectief zodra jullie voorbij de equinox poort stappen aan het eind van september. Er zullen grotere erkenningen zijn van, “Ah, de regelmatigheid van deze realiteit is niet “regelmatig”, het is niet waar we nog langer mee willen synchroniseren.”

Jullie blijven nu collectief op een hogere bandbreedte, wat betekent dat er meer mogelijk is voor jullie. Manieren van interactie met elkaar die te uitdagend of moeilijk of gewoon niet uitvoerbaar leken, zullen nu eenvoudiger voor jullie lijken. Ze zullen nu gemakkelijker voor jullie lijken als een stuk van deze verschuiving die plaatsvond als gevolg van de Zonnewende. Een van de dingen die gebeurden als deel van, (we gaan nu wat verder terug, zowel van de verduisteringen en enkele andere astrologische aspecten die gebeurden en dan de zonnewende zelf), een van de dingen die gebeurden voor de meesten van jullie was het terugkomen van wonden uit de kindertijd, trauma’s, misbruik, pijn, dingen waar jullie in het verleden mee omgegaan waren in een helende hoedanigheid, die terugkwamen om jullie aandacht te trekken. Dus jullie hebben allemaal veel werk verzet om veel van die overgebleven energie op te ruimen en dit is wat nu voor jullie allemaal een soort van gladstrijken is sinds de laatste paar dagen. Jullie verlaten de intensiteit van dat proces van het opnieuw onderzoeken van deze oude wonden. Een deel van de reden dat jullie dat deden was dat jullie duidelijk konden erkennen dat het lijden jullie niet ten goede kwam. Zodat je het in perspectief kon plaatsen.

Een ander deel van de reden waarom jullie dit hebben gedaan is vanwege de keelchakra-activatie die jullie allemaal de afgelopen maanden hebben doorgemaakt. Dus jullie komen nu in een fase waarin het steeds gemakkelijker voor jullie wordt om zowel duidelijk te identificeren wat jullie vreugde brengt, wat ondersteunend voor jullie voelt, wat opwindend voor jullie is, en ook die dingen die dat niet zijn. Als die innerlijke helderheid optreedt, (dit zal meer gebeuren in je derde chakra en je hartcentrum, dat is waar dit zal gebeuren), dan zal deze keelchakra activering die jullie ervaren hebben je in staat stellen om er duidelijker over te beginnen te spreken, gewoon in alledaagse gesprekken, met degenen die je liefhebt, met degenen met wie je bevriend bent, met degenen met wie je visionair werk doet. Wanneer we zeggen “Degenen die je liefhebt en degenen met wie je bevriend bent”, wanneer je hardop je dromen en verlangens uitspreekt, tegen degenen die je liefhebt, dan is dat visie-werk. Dat is een heel specifieke vorm van magie, waarbij je je kwetsbaarheid en je verlangens deelt met de mensen om je heen. Wat jullie zullen merken is dat jullie meer en meer mensen in jullie wereld zullen aantrekken die naar jullie terugkaatsen in hun opwinding, in het ontvangen van jullie ideeën en jullie visies over wat jullie voor jezelf wensen. Het is niet zo dat ze iets voor jullie moeten doen, ze zijn er niet echt om jullie op enigerlei wijze fysiek bij te staan, hoewel dat natuurlijk wel kan gebeuren.

Waarlijk, de grotere magie is wanneer je het op deze manier deelt, verbaal, met degenen die je liefhebt en vertrouwt, en zij reflecteren jullie opwinding terug, dit vergroot jullie magie, en stelt jullie dan in staat om te beginnen met inwijden. Terwijl jullie initiëren, en vaker wel dan niet zullen jullie merken dat jullie initiëren, een stap zetten, zonder nog het gevoel te hebben dat jullie de steun hebben verzameld die jullie nodig hebben om dit te laten gebeuren, omdat een inwijding dan de fysieke steun met zich meebrengt. Een fysieke inwijding brengt de fysieke steun met zich mee. Meestal zul je dus je teen iets verder moeten uitsteken, net iets verder, dan waar je je misschien volledig comfortabel bij voelt, d.w.z. een klein risico nemen. We zullen dat hier even voor je vereenvoudigen, of iets dat als een risico zal aanvoelen. Vaker wel dan niet is er eigenlijk helemaal geen risico, maar zo zal het voor jou wel aanvoelen. Het zal aanvoelen alsof er hier een risico is omdat je aan het uitbreiden bent. Je stapt naar buiten, en als je dat doet, breid je je veld uit. Je kunt het voelen zoals we dat zeggen. Wanneer je je teen in onbekende wateren waagt, verder gaat, verder dan wat je eerder bent gegaan, vergroot dit je energieveld dat je vervolgens in staat stelt om meer steun binnen te halen. En dan moet je er naar uitkijken. Je moet het opmerken, kijken waar het vandaan komt, waar het je wordt aangeboden, en het dan ontvangen.

Vaker wel dan niet zal de steun verschijnen op manieren die jullie mentale lichaam niet creëert. Dus de steun zal verschijnen, en soms zul je het niet herkennen als steun, omdat het verhaal dat je jezelf vertelt is: “Nou, om datgene te doen wat ik wil doen, moet ik X veel geld hebben.”

Dit is bijna altijd waar het op neerkomt, op jullie wereld, want geld is wat jullie allemaal gebruiken, als de fysieke representatie van energie. Dus het is wat jullie gebruiken in jullie scheppingsproces. Dus je zegt tegen jezelf: “Ik heb zoveel geld nodig om dit te laten gebeuren”, en dan verschijnt de steun, en misschien is het niet helemaal wat je nodig hebt, of misschien is het helemaal geen geld. Misschien is het wel iets heel anders, en dan zul je het misschien mislopen. Misschien zul je het over het hoofd zien. Misschien wil je het niet definiëren als steun. En wij zullen je zeggen dat elk wezen dat opduikt, dat bereid is te helpen op welke manier dan ook, zelfs al is het een woord van aanmoediging, dit ondersteuning is. Dit is echte fysieke steun.

Dus geef jezelf toestemming om, als je eenmaal je teen over die lijn steekt, voldoende te vertragen om de steun te herkennen als die arriveert. Ontvang het dan, zelfs als het er heel anders uitziet dan je denkt nodig te hebben. Want als het echt een x-bedrag is dat je nodig hebt, door te ontvangen, door “Dank je wel” te zeggen, tegen datgene wat aanvankelijk aankomt, dan zal dat je openstellen voor het ontvangen van meer.

Kanaal: Nora Herold

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org