De Pleiadiërs: Gemeenschappen In De Gouden Eeuw Creëren / Gechanneld door: Cendrine

De Pleiadiërs: Gemeenschappen In De Gouden Eeuw Creëren

Gechanneld door: Cendrine – 10 Februari 2022

Laat het oordelen over anderen los: Telkens als je merkt dat je een ander veroordeelt om zijn beslissing en zijn geloofssysteem, merk dat dan op. Stel jezelf de vraag: “Hoe kan ik dat veranderen?”. Merk op dat de negatieve acties die iemand onderneemt gewoon een weerspiegeling zijn van de pijn en afscheiding die deze persoon mogelijk al duizenden levens heeft doorstaan. Deze persoon heeft meer dan ooit liefde en compassie nodig om door de dichtheid van zijn ervaring heen te breken die nog meer pijn creëert.

Plant hoogfrequente zaden in anderen: Alle zielen zijn hier om uiteindelijk terug te keren naar het licht. Zelfs als ze er niet bewust voor kiezen om dat in dit leven te doen. Uiteindelijk zullen ze dat doen. Als dit soort mensen een niveau van mededogen, liefde en dienstbaarheid van jou ervaren, zal dit een zaadje planten van hoge frequentie, van goddelijke herinnering en dat ze aanvaard en vergeven kunnen worden zoals ze zijn. We zijn hier niet om hun gedachten te veranderen, we zijn hier om van hen te houden en hen onvoorwaardelijk te accepteren.

Vergeef jezelf en laat schaamte los: Wanneer je jezelf vergeeft heb je geen schaamte, spijt, twijfels of angsten meer. Je bent opnieuw geboren en je kunt op de nieuwe tijdlijn van wonderen lopen. Wanneer je jezelf vergeeft kun je ook anderen vergeven want je weet dat wanneer je de deur opent zij een glimp van hoop kunnen zien en zichzelf kunnen vergeven.

Laat je angst los en geef je over aan het Goddelijke: Heb geen angst lieverd. Heb geen angst om jezelf te vergeven en om anderen te vergeven voor de keuzes die ze gemaakt hebben en de ervaringen die ze verkozen te ervaren. Wanneer je kunt beginnen dit niveau van eenheidsbewustzijn in jezelf te vinden, dan weet je dat de gemeenschappen die je bijeen gaat roepen vanuit hetzelfde niveau van zuiverheid van intentie zullen komen. Misschien weet je niet hoe je voorbij je vroegere twijfels, wroeging, schuld en schaamte kunt komen. Druk dat uit en geef het over aan het Goddelijke.

Keer terug naar Onvoorwaardelijke Liefde: Onthoud dat het je geboorterecht is om in onvoorwaardelijke liefde te verblijven en dat je onvoorwaardelijke liefde bent. Je keert daar eenvoudigweg naar terug. Sta toe dat andere mensen een spiegel zijn van jouw eigen schoonheid.

Trek je stam aan door middel van kwantum resonantie: Door kwantum resonantie, trek je aan wat overeenkomt met jouw trilling. Naarmate je meer van je goddelijke grootsheid omhelst, jouw geboorterecht als soevereine ziel om in overvloed, vrijheid, vreugde en mededogen te leven, zul je mensen om je heen aantrekken die ook dezelfde waarden en hartroeping hebben.

Eenheidsbewustzijn is wat bewuste gemeenschappen zal creëren.

We zullen meer en meer bewuste gemeenschappen creëren in de nabije toekomst. Het is nu al aan het gebeuren! Om succesvol te zijn in het bevorderen van gemeenschappen en ze tot bloei te laten komen, is het belangrijk om deze boodschap van eenheidsbewustzijn te onthouden.

Ga de draaikolk van je eigen evolutie binnen zonder schaamte, zonder spijt en zonder twijfels.

De Pleiadiërs

Kanaal: Cendrine

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien