BUITEN DE ULTIEME TIRANNIE / Door de Pleiadiërs via Barbara Marciniak

BUITEN DE ULTIEME TIRANNIE
Door de Pleiadiërs via Barbara Marciniak 

De ultieme tirannie in een samenleving wordt niet beheerst door de staat van beleg. Het is controle door de psychologische manipulatie van het bewustzijn, waardoor de werkelijkheid zo wordt gedefinieerd dat degenen die erin bestaan zich niet eens realiseren dat ze in de gevangenis zitten. Ze beseffen niet eens dat er iets is buiten de plaats waar ze bestaan. Wij vertegenwoordigen het bestaan van wat er buiten het geleerde bestaat. Het is waar jullie je soms wagen en waar we willen dat jullie verblijven; het is buiten waar de maatschappij jullie heeft verteld dat je kunt leven.

Jullie zijn als een schapen in een hok gecontroleerd door degenen die denken dat ze jullie bezitten – van de overheid tot het World Management Team tot de mensen in de ruimte. Jullie zijn beroofd van kennis door frequentie controle. Denk aan frequentie als individuele uitzending en ontvangst waardoor jullie op het station van je keuze afstemmen. Het is het uitzenden van draaggolven van intelligentie. Het bereik van de frequentie is onbeperkt, en het bereik van de intelligente materie die wordt uitgezonden is onbeperkt.

De frequentie controle beperkt het aantal stations waarop jullie kunnen afstemmen. Als leden van de Lichtfamilie moeten jullie nieuwe frequenties verankeren door middel van statische chaos en ze in het fysieke domein brengen. Het bereik van de toegankelijkheid op deze planeet tot een verscheidenheid aan frequenties is lange tijd zeer minimaal geweest vanwege vele dingen waar jullie je het meest bewust van moeten worden. Als jullie leren over je eigen persoonlijke geschiedenis en patronen van ineffectief gedrag ontdekken die je moet doorbreken en veranderen, pulseert de planeet door zijn eigen gedragspatronen. Jullie staan op het punt om de geschiedenis als planeet te herhalen op een meest dramatische manier.

Jullie zijn gekomen om de frequentie van beperking te veranderen en te verwijderen en om de frequentie van informatie binnen te halen. Wanneer jullie geïnformeerd zijn, gaan jullie verder dan de noodzaak om in angst te zijn. Wanneer jullie je ongeïnformeerd voelen en de controle verliezen, begrijpen jullie het grotere geheel niet. Ieder van jullie is gekomen om iets in jezelf te doen ontwaken, in de codering van je wezen – het DNA – en je reageert erop. Dit is de reden waarom je op zoek bent in alle richtingen van je leven. 

Jij en vele anderen zijn begonnen met het mutatieproces op de planeet. Als je elektromagnetisch muteert, verander je je frequentie of de melodie die je uitzendt. Je zult uiteindelijk de frequentie die je vasthoudt ontgroeien en je voortdurend met chaos en verwarring bestoken. Uiteindelijk, zul je, wanneer je je eigen frequentie verandert, draagt en onderhoudt, anders trillen en zo iedereen om je heen beïnvloeden. Zij zullen de beschikbaarheid van deze frequentieverandering voelen, die zich dan als een golf rond de planeet zal bewegen. Aangezien de planeet deze nieuwe frequentie accepteert, waarvoor jullie heel hard hebben gewerkt om deze te verkrijgen, zullen degenen die aan het einde van de dominoketen staan deze ontvangen. Deze nieuwe frequentie wordt kennis, licht en informatie genoemd. Het heet uit de slavernij worden gehaald. Jullie worden uit desinformatie en verkeerde informatie gehaald en jullie worden geïnformeerd; jullie komen in het licht.

De Pleiadiërs via de prachtige Barbara Marciniak

Bron 

Vertaling: Martien-wakkeremensen.blogspot.nl

   

 

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk 
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd. 
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien