Aluna: Bijstand Ontvangen van de Sterre Ouderen en van Plejadiërs

Aluna:
Bijstand Ontvangen van de Sterre Ouderen en van Plejadiërs

Geplaatst: 29 oktober 2015

Deze boodschap werd ontvangen in het Palace Courtyard in Palenque, waar AlunaJoy was met een groep.

Dit was de eerste boodschap die we kregen op de heilige plaats Palenque. Andere boodschappen zijn te vinden op onze website www.alunajoy.com, onder articles. We delen deze boodschap met jullie precies zoals we die kregen, in de tegenwoordige tijd, met maar een beetje redigeren. Dat doen we om een belangrijke rede. We weten dat de boodschappen die we krijgen niet alleen voor onze groepen zijn, maar voor de mensheid. Dus als je dit leest, stel je dan voor dat je daar met ons was… De Meesters en Sterre Ouderen verzekeren me dat de boodschap en de energie die er bij is naar je zal worden doorgezonden

We stonden in een cirkel op de binnenplaats van Palenque…  en dit is wat ik zag…

Ik zie koorden van licht die uit de hartcentra stralen van iedereen in deze cirkel (en van degenen die dit lezen) en samensmelten in een grote straal van licht in het centrum. Dus deze lichtdraden verbinden onze harten in deze enorme straal van licht. Als ze me laten zien waar deze lichtstraal naartoe gaat, zie ik dat die naar de Plejaden gaat. Ik ontvang een onmiddellijk terugkerend gevoel vanuit dit gebied in onze galaxy.. van degenen die ons hier nu gadeslaan. Het voelt als een diep gevoel van dankbaarheid, een waardering dat we met deze bedoeling hier staan en een waardering voor ons focus en de roep van ons hart om van dienst te zijn voor de aarde. Het is duidelijk voor me dat ze onze familie zijn. Ik ken veel van jullie in deze cirkel (en zij die dit lezen) en ik voel het al, maar ik zie geen enkele draad uit ieders hart die niet verbonden is met deze plek in de hemel waar de Sterre Ouders vandaan kwamen, de Plejaden.

De Sterre Ouderen en de Plejadiërs zenden ons een gevoel van dank dat we er zijn omdat het moed kostte om hier te komen. Deze werkelijkheid is dicht, hij werkt in de lineaire tijd en heeft zwaartekracht. Deze wereld waarin we leven werkt vanuit een geometrie, chemie en met wetten van de natuur die niet natuurlijk zijn voor wie we oorspronkelijk zijn. Dit is waarom we, zelfs op jonge leeftijd al, ons een beetje anders voelden dan alle anderen. We hadden het gevoel dat onze familie niet onze familie was. We voelden ons als buitenstaanders, omdat we dat eigenlijk ook zijn We kwamen hier om onze prachtige energie te verankeren in de Aarde. Veel van onze voorouders moesten weg omdat het voor hen te gevaarlijk was om hier te blijven. Toen dit gebeurde sliep de rest van ons bijna allemaal in omdat het te gevaarlijk was om wakker te blijven. Maar er waren kleine alarmklokjes die begonnen te rinkelen en bij iedere bel die afging begonnen jullie je weer te herinneren dat je van je plaats af was, dat je hier niet hoorde, dat je van ergens anders kwam, en dat liet jullie gaan zoeken. Dit gevoel leerde je om compassie te hebben naar mensen die niet dezelfde gelegenheid hadden als jullie, die minder hadden dan jullie, die zich buitenstaanders voelden op andere manieren. 

Dus onze alarmbellen rinkelen in ons, omdat het nu veilig voor ons is hier. Het is veilig voor ons om de kennis en wijsheid te dragen waarom we ging slapen om die te beschermen. Het is veilig voor ons om hier te zijn, omdat de wereld klaar is voor wat we te bieden hebben. Het collectieve bewustzijn is klaar om wakker te worden en om in een nieuwe werkelijkheid te gaan. Er zijn genoeg ontwakende mensen nu op Aarde om een tsunami te creëren die niet meer gestopt kan worden. Het is een proces dat al aan de gang is.

De Sterre Ouderen en de Plejadiërs zeggen dat we hier achterbleven omdat we degenen waren die de meeste moed hadden. We vergaten hoe moeilijk de van dag tot dag 3D wereld kon zijn maar toch zijn we nog hier. We staan nog rechtop, we lopen nog, we reizen nog, we praten nog, we schrijven nog, we maken nog steeds onze kunst en onze muziek, we vinden nog steeds wegen uit om wat diep in ons hart is uit te drukken, en de wereld is er nu klaar voor.

Toen ik een klein meisje was en ik tegen de ‘maatjes’ praatte, vroeg ik hen wanneer ze weer terug kwamen en ze zeiden in mijn leven nog, en het voelt dat die tijd een beetje dichterbij is gekomen door de dingen die gebeuren in de wereld en omdat zoveel mensen wakker aan het worden zijn en omdat er zoveel mensen door de illusie heen kunnen zien.

De Sterre Ouderen en de Plejadiërs willen ons er aan herinneren dat het niet slecht is dat iemand op deze planeet in slaap is. Zij moesten zelf al bijna onbewust worden om de lineaire tijd te kunnen tolereren en om stap voor stap te manifesteren in plaats van het in een keer te doen, hemels is dat wat we ons herinneren van het verleden. Hoe meer we ontwaken, en hoe meer we in de heilige ruimte samensmelten op Aarde, wat ons doet denken aan onze thuislanden en hoe meer we de Aarde helpen ontwaken en al het leven op haar.

Wat we doen voor onszelf, zoals deze pelgrimstocht, doen we voor ieder menselijk wezen omdat we verbonden zijn aan ieder menselijk wezen. We zijn altijd één geweest maar nu worden we ons daar heel  erg bewust van en met dat besef wordt EENheid meer werkzaam, beïnvloedend. Dus de Sterre Ouderen en de Plejadiërs sturen ons dank en slaan ons van zeer dichtbij gade want iets is bezig in ons aan te zetten. Dan weten ze dat het tijd voor hen is om terug te komen naar huis op Aarde. Het zal ook voor hen veilig zijn om terug te keren in hun vol ontwaakte energie. Ze zullen niet terugkeren voordat we zo bekrachtigd zijn in onszelf dat als ze komen wij hen niet tot goden maken. We zullen niet naar hen opkijken. We zullen hen niet tot onze leraren maken. Ze zullen onze vrienden zijn. Toen ik kind was wist ik niet beter. Ik noemde ze ‘maatjes’ (buddies) en ze vonden dat het prettigst. Ik noem ze nu Sterre Ouderen want wie zal er nu luisteren naar Maatjes? Ik noemde ze zo… zij niet. Ze hebben geen namen. Als we vrienden worden met al onze broeders en zusters van de sterren, zullen we onze kracht niet aan hen weggeven als ze komen.

Dus onze taak is om zoveel zelfvertrouwen te hebben in onszelf dat we weten dat we heel en compleet zijn zonder iets van buiten onszelf. Als we dit begrijpen zijn we levende meesters. Als onze sterfamilie komt dan kunnen we met hen lopen, niet achter hen of voor hen buigend, of hun voeten kussend, of om samen te komen om dichtbij de heiligen te zijn, omdat we zelf heilig zijn. We zij net zo heilig als zij zijn. Het zijn onze voorouders. Er is geen verschil behalve dat we de moed hadden om hier op Aarde te blijven. Of soms denk ik dat we aardig naïef waren om hier te blijven. Ik vraag me dat soms af. Geen van ons las de kleine druklettertjes voordat we hier naartoe sprongen. Dat grote oude contract dat zegt kom naar de Aarde en help bij de verschuiving van eeuwen, ik weet dat ik de kleine lettertjes niet las… ik sprong gewoon.

Dus wat de Sterre Ouderen en de Plejadiërs ons helpen te doen is dat ze ons gaan helpen verbazend standvastig zelfvertrouwen te hebben… en dit is niet van het ego… dit is zelfvertrouwen. Daar is een verschil mee. Een zelfvertrouwen dat zo sterk is dat je echt weet hoe je naar je hart moet luisteren en er voor 100 procent op vertrouwt, wat de buitenste wereld je ook vertelt. Je zult er onfeilbaar op vertrouwen. Jullie zullen weten wie je bent als ze opduiken om bij ons te zijn. Het zullen mensen zijn waar je mee rondhangt, waar je mee werkt, en waar je een leuke tijd mee hebt; niet iemand waar je wat van krijgt omdat je al vol bènt en weet dat je alles al hebt wat je nodig hebt. Het zit er al IN. Jullie moeten het je alleen maar herinneren. Zo simpel is het.

Ieder van ons heeft zijn werk te doen en onze Sterre familie gaat ons helpen moed te geven om dat werk te doen. Sommigen van jullie scheppen muziek, sommigen van jullie zijn artiest, sommigen van jullie zijn healer. Mijn werk is om heilige plaatsen te ‘lezen’ en om anderen hetzelfde te helpen doen.. We doen allemaal ons ding en als we dat deel allemaal doen, dan komt de puzzel bijeen en krijgen we het hele plaatje. Als we dat eenmaal doen, voegen we toe aan die enorme tsunami van energie die de planeet aan het wakker maken is en dat zal het versnellen zodat we sneller bij het beloofde land komen. Omdat ik weet dat jullie allemaal daar willen komen. We zijn allemaal snelheidsmaniakken anders zou je vandaag niet hier zijn. Niemand komt op deze afgelegen plekken op Aarde zonder enige roeping om ergens te komen. En dat ‘ergens’ zit in je, juist nu.

Dus hoe de Sterre Ouderen je gaan helpen als je ervoor kiest om geholpen te worden, is dat ze de plekken in je waarover je jezelf niet sterk genoeg voelt, of je onzeker voelt, die zwakke plekken, die kunnen ze wat triggeren. En ik verontschuldig me daar al voor. Als je de toon niet leuk vindt, zeg je tegen hen: “Nee”. Okay? Als je er niet klaar voor bent en als het niet prettig voelt, dan zeg je hen “No. Ga weg. Ik ben niet klaar om dat te ontmoeten.” Je hebt zelf de controle over je ontwaken.

Ze gaan je helpen moed te geven en het kan zijn dat ze je ook optillen. Opeens kun je je meer jezelf voelen en dat je je 3 meter lang voelt en dat je je sterk voelt en vitaal. Of het kan zijn dat ze de plekken die zwak zijn zullen triggeren zodat je je er bewust van wordt. Dus nu gaan we vragen, ik ga vragen dat de hulp die ze aanbieden echt zachtjes is, omdat we in de hele, hele vriendelijke plaats van Palenque zitten. Dus ik ga vragen dat de Spirits van Palenque het wakker-word proces heel zachtjes en vriendelijk en ondersteunend maken zodat we allemaal ondersteunend kunnen zijn voor elkaar terwijl dit gebeurt.

P.S. … de Sterre ouderen hebben een volumecontrole op het proces wat ze met jullie doen. Als je meer wilt dan hoef je het gewoon de draaiknop maar op te schroeven. Als je minder wilt dan draai je die weer naar beneden. Als je compleet de ruimte wilt dan kun je hem uitzetten. Okay? Dus jullie doen het zelf. Er is hier geen goed of fout hoor. Doe wat je goed lijkt en laten we zien waar deze reis ons in de volgende paar dagen naar toe voert.

Ik wil de bewakers (van Palenque) danken dat ze ons niet hebben onderbroken. Verscheidene bewakers kwamen er al doorheen en het is een duidelijk teken voor me dat de wereld klaar is. Gewoonlijk als het er ook maar even uit ziet dat we misschien een cirkel maken of iets spiritueels doen, dan fluiten ze ons af en laten ons ermee stoppen. Deze keer nam een bewaker zelfs foto’s van ons en glimlachte. Dus je ziet, het is tijd.

Ik wil ook onze voorouders danken dat ze over ons waken, en Pakal voor de energie die hij hier verankert om deze plek levend te houden en ieder van jullie dank ik ook dat je hier bent gekomen en je energie hebt toegevoegd aan deze plek. Zo zij het.

AlunaJoy Yaxk’in is een internationaal bekend auteur, een coach voor spiritueel leven, een gids op heilige plaatsen, alternatieve historicus, een gewijde mystica die anderen inspireert en moed geeft om hun eigen authentieke goddelijkheid te erkennen en te aanvaarden en hun verbinding met God.

Aluna Joy Yaxk’in, PO Box 1988, Sedona AZ 86339 Ph:928-282-6292 Webpage: www.AlunaJoy.com E-mail: aluna@alunajoy.com

Copyright © – Permission is granted to copy and redistribute this article on the condition that the content remains complete, full credit is given to the author(s), and that it is distributed freely. Center of the SUN – Aluna Joy Yaxk’in,

PO Box 1988 Sedona , AZ 86339 USA Ph

(Ontvangen via Hs voor wakkeremensen)