Mikos van Hollow Earth

Mikos van Hollow Earth

via Dianne Robbins / 6 januari 2018

ibliotheek van Porthologos in de Holle Aarde. Weet dat er in de holle aarde meer landmassa is dan er water is. We hebben minder eilanden en meer continentaal gebied. Onze landmassa’s zijn niet gebroken zoals die van jullie. De onze worden bijeengehouden door onze evenwichtige gedachten en gevoelens en we hebben geen cataclysmen gehad om ze uit elkaar te halen en geen continentale driften zoals die zich aan de oppervlakte voordoen. Alles blijft hier intact, wat deel uitmaakt van ons onsterfelijkheids syndroom, om zo te zeggen.

De continenten zijn grote stukken land met elkaar verbonden zodat we allemaal gemakkelijk toegang hebben om heen en weer te reizen tussen continenten. We hebben deze continent-verbindingen zelf gemaakt. Ze worden ‘kruispunten’ of stroken grond genoemd die we gebruiken om continenten over te steken. Op deze manier blijven we allemaal verbonden, wat het hart van de evolutie is.

Scheiding van continenten scheidt harten en geesten. Verspreide eilanden weerspiegelen verspreide gedachten. We zijn hier allemaal één gedachte en één geest, en onze landmassa’s weerspiegelen deze beheersing.

Ons water is diep, glinsterende blauw en ons land is diep glinsterende groen, weelderig van groei. Het is hier altijd licht en alles gloeit, zelfs onze huid.

Lemurië was één grote landmassa, en Atlantis ook vóór de vernietiging.

In de holle aarde hebben we geen “nieuwe” jaren … we hebben één jaar dat eeuwig duurt …

Mikos januari, 2018

Copyright © Dianne Robbins

Als je deze berichten leuk vindt, kun je me helpen om mijn werk voort te zetten: http://paypal.me/TelosMtShasta

Ik heb de laatste 30 jaar van mijn leven toegewijd om transmissies rechtstreeks uit de Inner Earth Realms en Nature Kingdoms te halen, om ons te helpen de interconnectiviteit van al het leven op aarde te begrijpen – wat een sleutel is tot onze Ascentie.

U kunt ook helpen mijn werk op de volgende manieren te ondersteunen:
CONTRIBUTEER HIER: http://www.diannerobbins.com/support.htm

Bijdragen helpt mijn boeken up-to-date te houden, mijn website actueel en helpt bij het verzenden van dit maandelijkse bericht! Bovendien ontvang je een GRATIS bericht van de Crystal Nation met elke bijdrage PLUS bekijk een bonusvideo van mij die het bericht leest !!

BESTEL MIJN BOEKEN: Bezoek mijn website: http://www.diannerobbins.com/

Uw steun wordt zeer op prijs gesteld en ik dank u bij voorbaat!

~ Dianne Robbins

Bron: http://goldenageofgaia.com/2018/01/07/291789/

vertaling: Martien