Elke gedachte, elk gevoel en elke handeling, en de woorden die je gebruikt, bepalen jouw niveau van bewustzijn. ~ Adama

Elke gedachte, elk gevoel   en elke handeling, en de woorden die je gebruikt, bepalen jouw niveau van bewustzijn.
~ Adama
Bewustzijn is booming!

Het is de grootste uitbreiding op de aandelenmarkt. Investeer er vandaag in – het zal je in de toekomst grote kosmische voordelen opleveren.

Hoe meer je investeert, hoe meer je altijd zult hebben, want je neemt het altijd mee, ongeacht het leven waarin je je bevindt – want de waarde ervan neemt exponentieel toe. Het is beter dan het goud dat je achterlaat aan het einde van elk leven. Dus neem de tijd om nu te investeren door te mediteren, te verkennen en door van jezelf te houden.

Investeren in jouw bewustzijn is GRATIS – het is de enige gratis grondstof die vandaag op de aandelenmarkt beschikbaar is. Geen dollars uit jouw zak – alleen jouw tijd en bereidheid om jouw waarnemingen uit te breiden – en voila, je hebt het! Je zult in staat zijn om de misleidingen om je heen waar te nemen via jullie media en door jullie regeringen. Je zult zien hoe je beetgenomen bent om te geloven in de gerechtigheid van oorlogen en krankzinnige Amerikaanse regeringsleiders die jullie land en de wereld naar een ramp leiden.

Energie stroomt nu in astronomische hoeveelheden op het aardvlak en mensen worden met miljoenen wakker. Ze worden wakker met de goddelijkheid van al het leven en beginnen voorbij hun fysieke vijf zintuigen van smaak, tast, reuk, gehoor en zien te zien en te voelen. Ze worden zich bewust van krachten die in hogere bewustzijnstoestanden bestaan, en alleen dit zal de Aarde redden. Wanneer een kritieke massa mensen wereldwijd deze hogere staat van bewustzijn bereikt, wordt iedereen plotseling wakker en stopt de vernietiging. We overwinnen milieuvernietiging niet via het milieu, maar door onszelf. In de Holle Aarde en de andere ondergrondse lichtsteden hebben we dit lang geleden geleerd.

Ja, een hoger bewustzijn is waar je naartoe wilt. Dus investeer nu – het is meer dan een investering in jezelf. Het is een investering in het voortbestaan van de wereld.

Ik ben Adama.

Deze formatie van een Hart verscheen op de top van Mt. Shasta in Californië, 8 februari 2020. Deze foto is genomen net na zonsondergang, toen de berg in het roze gloeide en het hart felrood werd.

Photo credit: Andrew Oserhttps://www.mountshastaretreat.net/

Copyright © Dianne Robbins 

Als deze berichten u bevallen, kunt u een bijdrage leveren om mij te helpen mijn werk voort te zetten: http://paypal.me/TelosMtShasta

Ik heb de laatste 30 jaar van mijn leven gewijd aan het overbrengen van transmissies rechtstreeks vanuit de Rijken van de Binnen Aarde en de Natuurrijken, om ons te helpen de onderlinge verbondenheid van al het Leven op Aarde te begrijpen – wat een sleutel is tot onze Ascensie.

Uw ondersteuning wordt zeer gewaardeerd, en ik dank u bij voorbaat!

~ Dianne Robbins

www.DianneRobbins.com

Nederlandse vertaling: Agnes