Dianne Robbins: Een Verenigde Aarde staat op het punt te Beginnen / 31 juli 2020 / Dianne Robbins | De Holle aarde

Dianne Robbins:
Een Verenigde Aarde staat op het punt te Beginnen 
31 juli 2020 Dianne Robbins | Holle aarde 

De Aarde Verschuift Naar Hogere Dimensies

Ik ben Mikos, ik spreek tot u vanuit de Bibliotheek van Porthologos in de Holle Aarde.

We hebben alleen jullie hoogste goed in gedachten. Het enige wat we denken is de goedheid die we in ons hart voelen voor de hele mensheid. Jullie Aarde verschuift naar de hogere dimensies in een snel tempo, en jullie verlies van tijd is jullie bevestiging van deze verschuiving. Merk op hoe snel jullie dagen voorbijgaan. Negeer de negativiteit waar jullie over lezen en horen op het nieuws. Het is de laatste tegenstand van de duistere krachten, aangezien zij hun hoofd oprichten in een laatste gevecht om de Aarde te domineren. Hun tijd is voorbij.

In de Holle Aarde is de hemel alles wat wij ervaren, en als er wolken waren zouden we “op hen lopen” zoals jullie zeggen. Binnenkort zullen ook jullie de uitbundigheid van “wandelen op wolken” voelen, terwijl jullie wolken letterlijk vervagen en jullie atmosfeer “oplicht” terwijl de dichtheid oplost en de vervuiling afneemt, om jullie helderheid van geest in beeld te brengen terwijl de nieuwe hemel op jullie Aarde neerdaalt en jullie eindelijk de sterren kunnen aanraken.

Er gebeurt zoveel op niveaus waar jullie je nog niet bewust van zijn, om jullie allemaal volledig in het Licht te brengen en terug te brengen naar de Confederatie van Planeten.

De Aarde is niet verloren gegaan. Integendeel, zij is gered door de Lichtwerkers, die dagelijks meer en meer Licht uitzenden, en het gezelschap van de hemel, die hun leven hebben gewijd aan het verhogen van de Aarde in de hogere vibraties.

Al het leven op Aarde kiest momenteel voor de ascensie. Weet dat de ascensie van de Aarde verzekerd is, en dat we allemaal onze locatie dichter bij Helios, onze zon, zullen brengen.

De mensen in de Holle Aarde zijn dolgelukkig met de stijging van de frequentie die de laatste jaren heeft plaatsgevonden. Wij verlangen ernaar om ons met jullie te verbinden in het fysieke, en nu is deze verbinding volledig verzekerd. We kunnen dit zelfs “garanderen”, zoals je hierboven zou zeggen. Ja, jullie zijn boven ons, maar de diepte van de locatie is irrelevant. Want met de vrede die naar de planeet komt, zal al het leven verzekerd zijn van een snelle evolutie om de verloren dagen van de duisternis in te halen.

De mensheid heeft zijn les goed geleerd, en heeft de zinloosheid van oorlog en gekibbel geleerd, en schreeuwt nu om een einde aan de waanzin. En het einde komt eraan. Jullie zijn getuige van de laatste uitbarstingen aan de oppervlakte.

Vanaf dit punt beginnen jullie de samensmelting van volkeren, plaatsen en principes te zien, zoals ze allemaal samenkomen in EEN VERENIGDE AARDE. Dit is de dag waarop God heeft gewacht. Dit is de dag waar jullie heilige God zelf voor heeft gebeden. Dit is de dag waarop we de uitgangen van de tunnel zullen openen en naar jullie toe zullen komen, met onze felgekleurde gewaden en fonkelende sandalen, met geschenken van immense rijkdom en de nodige apparaten die jullie planeet weer in zijn ongerepte staat zullen brengen, want we kunnen al jullie vervuilings- en ziekteproblemen in slechts enkele ogenblikken oplossen.

Er komt een Nieuwe Aarde, een Nieuwe Zon komt op en er is een Nieuwe Hemel aanstaande. Een glorieuze tijd nadert. Het is de vrijheid waarvan jullie allemaal dromen, om in jullie heden te worden geboren.

Copyright © Dianne Robbins

Source

Vertaling: Martien

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk 
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd. 
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien