De tijd is nu rijp voor Ware Gelijkheid voor ALLE Rassen Dianne Robbins | De Holle Aarde

De tijd is nu rijp voor Ware Gelijkheid voor ALLE Rassen 
Dianne Robbins | De Holle Aarde 

Vraag: Hoe heeft uw rechtssysteem zich ontwikkeld?

Antwoord: Ik ben Adama, Hogepriester en Geascendeerde Meester van Telos, die hier vandaag bij jullie is. Wij zijn hier met jullie in grote aantallen, meer dan 25 miljoen in totaal, uit alle Ondergrondse Steden van het Licht. We zijn allemaal verenigd in één groot netwerk van Licht, genaamd het Agartha Netwerk. Dit netwerk is enorm groot en is verantwoordelijk voor onze veiligheid onder de Aarde.

Wij wonen grote conferenties bij, die onder de Aarde bijeenkomen, waar onze wetten worden besproken en gewogen in het Licht van God’s Goddelijke Ethische Code voor de Aarde. Wij zijn een zelfregulerende ” bestuur “, gevormd op basis van Rechtvaardigheid en Gelijkheid voor al het leven, of het nu onder of op het aardoppervlak is. Alle gevallen worden individueel gewogen op basis van hun specifieke omstandigheden, en allen worden beoordeeld door Gods Licht en God’s Goddelijke Ethische Code, zodat alle partijen de grootste rechtvaardigheid ontvangen, en zodat alle partijen er baat bij hebben.

Ons rechtssysteem is miljoenen jaren oud, gebaseerd op het oorspronkelijke Lemurische systeem dat werd gebruikt toen we aan de oppervlakte leefden in huizen en gemeenschappen die vergelijkbaar zijn met die van jullie. We namen deze vorm van democratie met ons mee toen we 12.000 jaar geleden besloten om ondergronds te gaan. Onze kennis is enorm, want ons leven is lang. We hebben nog steeds mensen in leven die 20.000-30.000 jaar oud zijn, en die, vanwege hun lange leeftijd, zich “alles wat er was” herinneren toen we aan de oppervlakte leefden. Deze zielen zijn inderdaad wijs, want ze hebben bewust toegang tot alle verzamelde kennis uit die tijd. Dit is een van de manieren waarop we onze wetten zuiver houden, want we hebben de Goddelijke Standaard van God om ze te baseren op het verleden. Dit was een tijd waarin we glorieuze hoogten van ontwikkeling hadden bereikt.

Gelukkig voor ons, zijn we ongestoord onder de Aarde geweest om onze evolutie in vrede en voorspoed voort te zetten. Hierdoor blijft onze evolutie op alle niveaus in de loop der jaren toenemen. Ooit zullen jullie ook in de positie zijn om het leven te ervaren op de vreedzame en welvarende manier waarop het bedoeld was om geleefd te worden. Dan kunnen ook jullie aan kracht en wijsheid winnen en evolueren naar de Goddelijke Wezens die jullie zijn.

Al het leven heeft rust nodig om te kunnen evolueren. Zonder vrede strijden soorten alleen maar om te overleven, en hebben ze nooit “tijd” om de kracht en de wijsheid die ze hebben vergaard te vergroten. Dus vrede is een noodzakelijke factor voor evolutie, en evolutie is een noodzakelijke factor voor het voortbestaan van een soort.

Al jullie broeders en zusters zijn hier nu bij jullie; alhoewel ze nog steeds in de hogere dimensies zijn, maar ze zijn hier om jullie planeet te bewaken en te beschermen. Ze zijn hier om jullie te begeleiden op jullie pad van evolutie naar de Sterren. Dus kijk naar ons, wij allen die hier bij jullie zijn, van boven of van beneden, en roep ons op voor kracht en begeleiding. Want we zijn er allemaal voor Jullie, zodat we allemaal, samen, onze weg terug naar huis vinden in de hogere dimensies van het Licht.

ADAMA

Copyright © Dianne Robbins

Source

Vertaling: Martien