De Kristallen, de Aarde en alle levensvormen zijn Eén Bewustzijn / van Dianne Robbins

De Kristallen, de Aarde en alle levensvormen zijn Eén Bewustzijn
van Dianne Robbins
De Kristallen, de Aarde en alle levensvormen zijn Eén Bewustzijn.
Wanneer je dit concept van Eenheid kunt begrijpen en integreren, zal je leven een nieuwe stroom krijgen en zal synchroniciteit een veel voorkomend verschijnsel zijn, omdat je op een hogere golflengte zult werken die je overal met al het leven verbindt; waardoor je toegang hebt tot alle wegen die je zullen leiden naar de vervulling van jouw dromen op aarde.
De Walvisachtigen communiceren met elkaar, ongeacht waar zij zich in de aardse oceanen bevinden, door een verblijf in de frequentie stroom van “Al Dat Is”. Het is de manier waarop de bomen, dieren en de hele natuur communiceert. De eerste stap is om je bewust te zijn van deze verbinding van al het leven, en dan zul je merken dat het in je stroomt, zonder enig “werk” van jouw kant. Dit is de sleutel tot het universum en het is binnenin jou.
Kristallen in water doen
In onze Holle Aarde is ons watersysteem ongerept zuiver en is levend, gekristalliseerd water, met zijn bewustzijn volledig intact – niet zoals jullie dode water op het oppervlak, dat verstoken is van leven gevende energie.

We slaan ons water op in Kristallen-vaten met Kristallen – bekleding, doordrenkt met kristallen, en jullie kunnen hetzelfde doen. Stop gewoon een kristal in je water en laat het een nacht zitten. Het laadt je lichaam op met elektrische stromen en opent geblokkeerde meridianen. Het zal energieblokkades op het etherische niveau opheffen zodat je elektrische circuits onbelemmerd rondom en door je heen stromen. Reinig en zuiver je kristal eerst en overgiet het met goddelijke liefde. Robijnen en saffieren zullen hetzelfde doen. Zet kristallen in je badkuip en geniet van de Kristallen lichtstralen.

Het gebruik van Kristallen in de Binnenaarde

Ons Licht komt van Kristallen, gekoppeld aan elektromagnetisme dat alle kracht genereert die we nodig hebben om aan onze behoeften te voldoen.

Onze strijdwagens

In de ondergrondse steden hebben we strijdwagens – om zo te zeggen – die ons door de lucht voeren van de ene locatie naar de andere. Alles werkt door een combinatie van kristallen en elektromagnetische energie. We hebben geen fossiele brandstoffen, dus geen lucht- of landvervuiling. Wat wij niet gebruiken, de-materialiseren wij in plaats van weggooien. Op deze manier blijft ons land vrij en niet rommelig zoals aan de oppervlakte.

Welke Edelstenen Gebruiken Jullie in Jullie Huizen?

Weet dat wij in de Holle Aarde in grotten leven, onder het binnenoppervlak van de holle holte van de Aarde. Op deze manier storen we het land buiten onze grotten of aan de binnenkant van het binnenoppervlak niet. Dit is de meest economische manier om een woning te bouwen, omdat deze al is gebouwd. De grotten waren al aanwezig toen we hier vele eeuwen geleden arriveerden. Ze waren al op hun plaats en we hebben ze verder uitgehold en ontworpen om aan onze levensstandaard te voldoen. De aarden grot is ook brandstofefficiënt en houdt de hitte vast. We zijn erg creatief in het ontwerpen van onze leefruimte met de materialen van de Aarde zelf, zonder de Aarde in het minst te storen. Wij gebruiken voornamelijk kristallen, edelstenen, lapis, goud en andere gevarieerde stenen samen met technologisch gemaakte materialen voor onze meubels en hennep voor al onze kleding en beddengoed.

Wij gebruiken kristallen om onze richting te navigeren rond de binnenkant van de Planeet

We gebruiken Kristallen voor al onze behoeften. Deze kristallen sturen en leiden ons en brengen alles in overeenstemming met wat we nodig hebben. Onze lucht is helder vanuit de projectie van onze kristallen en onze gedachten. We hebben geen wolken of regen. Wij hebben een overvloed aan water, voor al onze behoeften, dat puur en schoon is, en we prijzen de Aarde dagelijks voor deze overvloed. Wij doen onze dagelijkse bezigheden in liefde en dankbaarheid voor alles wat we hebben.

Dianne Robbins – TELOS
Subscribe to my channelings:
http://DianneRobbins.com/subscribe.htm
www.DianneRobbins.com
TelosMtShasta@gmail.com

Vertaling: Martien