De Aarde is jullie thuis ~ Niet jullie slagveld Maandelijkse Channeling – door Dianne Robbins /Oktober 2020

De Aarde is jullie thuis ~ Niet jullie slagveld 
Maandelijkse Channeling – door Dianne Robbins /Oktober 2020
Gegroet, wij zijn de Boom Mensen, wachtend op jullie aanwezigheid in ons rijk. Onze werelden waren bedoeld om zich te verstrengelen in een melodie van zang en vrolijkheid.

Wij brengen jullie goed nieuws uit de Natuurwereld, de wereld van vele koninkrijken en vele rijken die op vele niveaus van het bestaan met die van jullie verstrengeld zijn, als jullie die zouden kunnen doorgronden. We zijn allemaal opgewonden over het samengaan van onze werelden, en nu weten we dat het zal gebeuren. Een kritische massa zal spoedig worden bereikt, waar jullie allemaal in staat zullen zijn om recht in onze rijken te kijken en onze aanwezigheid te voelen, zelfs voordat dit gebeurt. Want jullie wereld draait nu snel en de gebeurtenissen gebeuren snel, en de wielen van de tijd vliegen mee in een oneindige stroom van gebeurtenissen die leiden tot vele toekomstige mogelijkheden van grote belofte en verrassing voor het menselijk oog. Ah ja, wonderen waar jullie niet van gedroomd hebben zijn aan de horizon van de hoop, en jullie zijn erdoor bevoorrecht terwijl jullie één voor één ontwaken en dan met miljoenen tegelijk, totdat jullie miljarden wakker worden van de schittering van het Licht van de Schepper dat zich eindelijk aan de kust van de Aarde bevindt en alle levensvormen en alle koninkrijken in harmonie en evenwicht brengt, zoals het altijd bedoeld was. We zijn eindelijk thuisgekomen.

De Water- en Lucht-Elementalen Spreken

Gegroet, geliefden van de Aarde. Wij zijn de Water en Lucht Elementalen hier om te genezen en te zorgen voor jullie Aarde huis, als jullie alleen maar zouden erkennen dat dit jullie huis is en niet jullie slagveld. Het is jullie thuis om te leven en te gedijen, niet om oorlog te voeren. Dus waarom doden jullie elkaar en doden jullie alles wat op jullie land groeit? We vragen jullie om deze woorden heel serieus te nemen, want als jullie niet stoppen, zal de Aarde zelf jullie tegenhouden, door jullie enmasse te verwijderen en jullie naar andere rijken van het bestaan over te brengen, waar jullie je vernietigingspogingen kunnen voortzetten. Jullie zijn als verloren kinderen die dezelfde oorlogsspelletjes blijven herhalen en nooit leren om verder te gaan met verschillende manieren van leven en verschillende manieren om het leven om je heen te ervaren. Jullie blijven deze dodelijke spellen steeds weer herhalen, al duizenden jaren lang. Wat is jullie probleem? Jullie zijn bedoeld als Scheppers van het leven, niet als Scheppers van de dood. Waarom gaan jullie dan dood? Jullie zijn niet bedoeld om te sterven, jullie zijn bedoeld om onsterfelijk te zijn en om een leven te creëren dat levendig en eeuwigdurend is. We nemen nu contact met jullie op om jullie te vertellen dat jullie je met ons moeten verenigen en je met ons moeten versmelten, zodat we jullie de weg kunnen wijzen – een nieuwe manier van leven en een nieuwe manier van liefhebben. Wij hebben altijd in vrede en harmonie met alle levensvormen geleefd, en nu is het tijd voor jullie om dat te doen. Er is geen minuut meer te verliezen.

We zullen niet alle rook uit de wildvuren zuiveren die met opzet zijn ingesteld om je visie verder te vertroebelen en je meer angst aan te jagen. Als we dat wel zouden doen, zouden de daders alleen maar meer branden in Californië en meer bomen verbranden, en dan steeds meer totdat de hele Verenigde Staten in verwarring raakt. Ze zullen niet stoppen in hun poging om de Aarde te vernietigen en jullie te controleren. Maar jullie kunnen ze wel tegenhouden door wakker te worden en jullie kracht van gewaarzijn en bewustzijn terug te nemen en jullie armen omhoog te gooien en het spel te stoppen. Viola, zo simpel is het. Als jullie het spel eenmaal kennen, kunnen jullie het stoppen, omdat jullie dan niet meer bereid zijn om mee te spelen. Je kunt geen spel hebben zonder spelers.

Wij zien door dit alles heen, en jullie kunnen dat ook. Jullie weten al dat het allemaal een spel is. Zelfs jullie komst naar de Aarde is een spel. Het is een oefening in duurzaamheid en scherpte en het leren overwinnen van hindernissen en het doorzien van illusies zonder gevangen te raken in waanideeën. Dus maak jezelf geen illusies door te denken dat alles goed is, als dat niet zo is. Kijk gewoon om je heen. Ziet alles er goed uit voor jou? Als je bedelaars en daklozen op straat ziet, ziet dit er dan goed uit voor jou? Als je de zieke en lijdende mensen om je heen ziet, ziet dit er dan goed uit? Als je armoede en verval ziet, denk je dan dat dit iets is wat door de Schepper is gecreëerd?

Wel, wat of wie denk je dat dit alles heeft gecreëerd? Je zult verbaasd zijn om te horen dat het jouw blindheid was die de weg heeft geopend om dit te laten gebeuren. Jullie blindheid en gebrek aan gewaarzijn en angst opende de deur voor deze duistere krachten om direct naar binnen te gaan en jullie wensen en dromen te overstemmen, omdat jullie ze dat laten doen. Jullie gaven jullie macht aan hen door geen verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf of anderen of de Aarde. Je zei: “Het is de taak van de overheid; laten zij het doen.”

In een vrije staat neemt iedereen de verantwoordelijkheid voor alles, en dan gedijt iedereen. Jullie zullen dit in alle andere koninkrijken en in de Binnenste Aarde Rijken van Licht vinden. Alleen in de duisternis voelen mensen zich niet meer verantwoordelijk voor iets of iemand, en worstelen ze alleen verder. Verantwoordelijkheid is direct verbonden met VRIJHEID. Zonder dat kun je niet VRIJ zijn. Jullie kunnen vrij zijn van verantwoordelijkheid en denken dat jullie een gemakkelijk leven hebben gecreëerd, totdat jullie op een dag wakker worden en zien dat jullie gevangen zitten – dat jullie een slaaf zijn van jullie land dat geregeerd wordt door duivelse heersers. Nou, dit is wat er gebeurt als jullie je verantwoordelijkheid voor een “gemakkelijk” leven opgeven, en “iemand anders” het laten doen en iemand anders alle regels van het spel laten maken. Je wordt dan een onwetende speler, gevangen in de duisternis en niet in staat om je weg naar buiten te vinden.

Nou, het is nog niet te laat. Jullie hebben nog tijd om wakker te worden en je kracht terug te krijgen en te leren je verantwoordelijkheid te nemen. Het gaat allemaal om verantwoordelijkheid. Iedereen leert om van alles te doen, en doen het goed totdat jullie experts zijn in alles… dan beginnen jullie in het bewustzijn te klimmen en spiralen jullie uit dit 3 dimensionale rijk naar hogere staten van bestaan.

Copyright © Dianne Robbins

Als deze berichten mooi vind, kunt u een bijdrage leveren om mij te helpen mijn werk voort te zetten: http://paypal.me/TelosMtShasta

Ik heb de laatste 30 jaar van mijn leven gewijd aan het overbrengen van transmissies rechtstreeks vanuit de Rijken van de Binnenste Aarde en de Natuurrijken, om ons te helpen de onderlinge verbondenheid van al het Leven op Aarde te begrijpen – wat een sleutel is tot onze Ascensie.

vertaling: Martien