De Aarde is de vitrine van het Melkwegstelsel

De Aarde is de vitrine van het Melkwegstelsel

Maandelijkse nieuwsbrief – Dianne Robbins – 2 Januari 2021

Ik ben Mikos. Ik spreek tot u vanuit de Bibliotheek van Porthologos, waar ik de hoofdbibliothecaris ben. 


Ik reik u vandaag de dag de hand, in harmonie en welwillendheid naar alle oppervlaktebewoners op Aarde. 

We breiden onze vriendschap met u uit met open armen, om u te ontvangen in ons leven, in onze huizen, en in de Innerlijke Aarde waar we wonen. Harmonie omringt ons allemaal in de diepten van de Aarde, en binnenkort zal harmonie de hele Aarde omringen, als ze opstijgt in het bewustzijn, als een oprijzende Ster in de Hemel. 

Terwijl de Aarde door de ruimte zweeft, beklimmen haar vermoeide reizigers de klimladder die alle zielen in het weten van hun wezen zal brengen. Door de enorme hoeveelheden energie die naar de Aarde worden geleid, is er een vlam ontstoken in de harten van de mensen, een vlam die zo groot is, dat de hele mensheid het vuur van Gods vonk van bewustzijn in hun hart heeft opgevangen. Dit Licht maakt alle mensen wakker met de herinnering aan wie ze zijn en de kennis van het universum die in elke kleine lichaamscel aanwezig is. 

Wij zien het Licht als het uitstraalt op het lichaam van de Heilige Moeder Aarde en haar atmosfeer ontbrandt in een laaiend Licht dat de lichaamscellen van al het leven op haar oppervlak binnendringt. Ook wij voelen de intensiteit van dit Licht terwijl het onze vibratie opvoert naar snelheden voorbij het Licht. Alle aanwezigen op Aarde worden gezegend door het lichtgevende Licht, terwijl de aura van de Aarde door de dichtheid schittert die haar ooit verborgen hield in de duisternis. 

Nu sijpelt haar Licht door de enorme uitgestrektheid van de ruimte, waar alle ogen gericht zijn op haar verbazingwekkende geboorte in het Licht. Ze wordt ontstoken en aangewakkerd door Gods Liefde, en alle Opgestegen Wezens, Engelen en Walvisachtigen dragen de fakkel van Liefde die haar Licht overal door het leven laat schijnen. Niemand kan nu aan haar Licht ontsnappen. Zelfs de meest duistere zielen, die weigeren te bewegen in hun posities van macht en vernieling, voelen dat het Licht hun ruimte binnendringt om hun intentie te onthullen om de bevolking van de Aarde te overheersen. 

Ze houden van de duisternis, en het Licht legt alle facetten van hun ware karakter bloot, zodat iedereen er getuige van kan zijn. Dit creëert een ongemakkelijke omgeving voor hen, en zorgt ervoor dat ze hun activiteiten opvoeren en intensiever reageren op situaties in de overheden en de politiek. Ze zullen zichzelf aangeven en hun eigen ondergang bewerkstelligen. 

Er staan ons allemaal spannende tijden te wachten, want alle kennis die voor u is achtergehouden, zal worden onthuld. U zult zich koesteren in het licht van “wie u bent”, en u zult zich uw doel herinneren om hier te zijn. Terwijl het Eenheidsbewustzijn de Aarde omhult, zal zij snel in frequentie toenemen om door de derde dimensie van de dichtheid te breken in het Licht van de vijfde dimensie, en jullie allemaal met haar mee te dragen. 

Dit zijn opmerkelijke tijden, nooit eerder meegemaakt op Aarde. Binnenkort zullen jullie verborgen oude kennis, tabletten en oude geschriften ontdekken die jullie allemaal herinneren aan jullie erfgoed, en jullie bevrijden van de strijd van het leven. Alles wat jullie nodig hebben is vrij. 

Wij, in de Binnenste Aarde, zijn vrije mensen die een vrij leven leiden. En deze vrijheid houdt ons eeuwig jong van hart en jong van lichaam. Want we hebben besloten om nooit af te wijken van Gods wetten. Want het zijn Gods wetten die ons in gezondheid en rijkdom houden, en die onze levensduur bestendigen. 

Alles is zich aan het versnellen op Aarde. In de Innerlijke Rijken, waar alles Licht en alles Liefde is, kijken we met verbazing toe hoe meer en meer mensen dagelijks ontwaken voor de roep van hun ziel, en kiezen voor vrede, kiezen voor het leven, kiezen voor alles wat hun geboorterecht is. De Aarde is de vitrine van het Melkwegstelsel, want het brengt al het leven terug naar het hart van God, om herenigd te worden in één grote Golf van Ascensie. 

Wij blijven verborgen in de kern van de Aarde totdat het Eenheidsbewustzijn aan de oppervlakte overheerst, op dat moment zullen jullie ons in het midden van jullie vinden, jullie begeleiden en liefhebben en jullie thuis verwelkomen. 

Copyright © Dianne Robbins 

U kunt ook op de volgende manieren helpen mijn werk te ondersteunen: 

Doe uw BIJDRAGE HIER: http://www.diannerobbins.com/support.htm

Bijdragen helpt mijn boeken up-to-date te houden, mijn website actueel te houden en helpt met het versturen van dit maandelijkse bericht! Plus, u ontvangt een GRATIS Bericht van de Kristallen Natie met elke bijdrage PLUS bekijk een bonusvideo van mij terwijl ik het bericht lees! 

Vertaling: Martien