De Hoge Raad van Orion “Zoek Naar Dat Wat Goed Is”

De Hoge Raad van Orion

“Zoek Naar Dat Wat Goed Is”

11 Juni 2014 / Holly Hawkins Marwood

Groeten Dierbaren.

Wij zijn de Hoge Raad van Orion.

Vandaag nodigen wij jullie allemaal uit om elke en iedere dag tijd door te brengen om voorbij te kijken, verder te kijken en, in zekere zin, jullie tekortkomingen te negeren, jullie mislukkingen, jullie kwetsuren, en hetzelfde te doen voor de wereld om jullie heen. Kan je beginnen om de focus van jouw leven weg te schuiven van de problemen, weg van de mislukkingen, de tekortkomingen van jezelf en de mensen rondom jou heen? Kan je beginnen om jouw focus weg te schuiven van alle dingen die er in jouw geest/gedachten gebeuren die verkeerd of onjuist zijn op de planeet, in het universum, met zaken, met regeringen, met instituten?

Sta jezelf elke en iedere dag wat tijd toe om je te verbinden met wat er gebeurt dat goed is, wat er gebeurd dat juist is, wat er gebeurd dat in de stroming is. Wij bieden dit idee aan, de suggestie, van het zoeken naar het positieve, te zoeken naar het Licht, te zoeken naar de correctheid van de dingen als een manier voor jullie om te beginnen alle ongelooflijke veranderingen en transformaties te herbekrachtigen die er in deze tijd op de planeet gebeuren.

Voor diegenen van jullie die zeer afgestemd zijn met vibrerende werkelijkheden, jullie weten dat waar jullie je op focussen jullie energetische aandacht krijgt, en daarom groeit en uitbreidt. Datgene wat je negeert verschrompelt en sterft. Wat als jullie jezelf beginnen te trainen om deze momenten van licht te vinden, van correctheid, van volmaaktheid in de dingen die rondom jullie heen gebeuren zodat deze aspecten kunnen groeien en vergroten?

Voor velen, werd jullie leven en vele levenspannen doorgebracht met het oplossen van problemen, kijken naar wat beter zou kunnen zijn en verbeterd zou moeten worden tot aan de plaats waar er groot kritiek op de planeet is en, specifiek, wat wij zouden willen noemen spirituele bekritisering, waar individuen het gevoel hebben dat zij het “juiste” inzicht of de juiste spirituele werkelijkheid hebben en dat bekritiseren en veroordelen wat niet past binnen hun idee van wat passend is om spiritueel voorwaarts te gaan. Deze veroordeling en deze bekritisering contracteert feitelijk energie en haalt jullie weg van de richting van Ascentie waar elk en iedereen van jullie wenst om in deze tijd naar te verhuizen.

Wij nodigen jullie uit om de momenten van Licht te vinden. Vind de momenten van het gemak. Vind de momenten van correctheid in de wereld rondom jullie heen. Als je bij jezelf gewaarwordt het moeilijk te hebben met het vinden van de correctheid in de wereld rondom jou heen, vind wat dan ook dat eruit ziet als dat het goed gaat. Als je naar het nieuws kijkt, als je veel aandacht schenkt aan wat er gaande is in de wereld en het voelt aan alsof jouw gewaarwording van de wereld is dat de dingen uiteen aan het vallen zijn, dan vragen wij aan jou om naar de plaatsen te kijken waar de dingen goed gaan. Als je dat nodig bent, ga dan naar de plaatsen op jullie Internet die het goede nieuws vieren, de manieren vieren waarop de mensen aardig tegen elkaar zijn. Daar zijn heel veel voorbeelden van op de planeet. Vind de voorbeelden van ondernemingen die het juiste doen. Vind de voorbeelden van nieuwe politieke leiders die nieuw ideeën naar voren brengen. Wij nodigen jullie uit om te beginnen een blind oog te wenden naar de tekortkomingen en mislukkingen en begin te kijken naar de successen waar zij ook maar zijn. Hoe meer je hen vindt, hoe meer je hen zult zien. Wat dit voor de uitbreiding in jouw energie en jouw hartgebied doet is gigantisch. Ieder moment dat je het goede in wat voor situatie dan ook kunt vinden, of het nu jouw leven is of in de wereld rondom jou heen, breidt jouw energiegebied uit op manieren die niet te beschrijven zijn.

Het is tijd om een nieuwe werkelijkheid binnen te stappen, met nieuwe energie en een nieuw gezichtspunt. Dus nodigen wij jullie uit om jullie energie en jullie gezichtspunt te verschuiven naar het manifesteren van de nieuwe werkelijkheid, hetgeen een ieder van jullie zo sterk aan het zoeken is op dit punt in jullie leven, in jullie proces, in jullie zielniveau ontwikkeling en groei en expressie. Zoals wij zeggen, heb hier plezier mee! Heb plezier met het zoeken en vinden van waar de dingen werken in jullie leven en in de wereld rondom jullie heen. Er is heel veel daarbuiten om aandacht aan te schenken dat goed gaat. Voel het verschil dat het in jouw/jullie wereld maakt!

Ben Gezegend.

Wij zijn de Hoge Raad van Orion.

 Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

© 2014 Copyright Holly Hawkins Marwood

This channeled message may be reproduced in it’s entirety provided it is kept in it’s original form and not altered or changed in any way, with the Author and a link to www.AkashaHealingStudio.com clearly displayed as shown below.

Channel: Holly Hawkins Marwood

www.AkashaHealingStudio.com