De Hoge Raad van Orion “Weerstand Versus Toestaan” 

De Hoge Raad van Orion

“Weerstand Versus Toestaan” 

17 Juli 2014 / Holly Hawkins Marwood

Groeten Dierbaren.

Wij zijn de Hoge Raad van Orion.

Onze boodschap vandaag is er één van Weerstand versus Toestaan. Zoals jullie weten zijn er velen op jullie planeet in deze tijd die spreken over dit ware onderwerp in een verscheidenheid van verschillende manieren. De reden hiervoor is dat het een belangrijk onderscheid is om te weten en te begrijpen terwijl jullie voorwaarts gaan op dit pad om dit grotere begrip te hebben van de energetica van de wereld rondom jullie heen.

Terwijl je in/naar deze plaats gaat van het meer willen, meer verlangen, misschien zelfs op jullie menselijke niveau dat je het zat bent met wat je steeds maar weer opnieuw hebt zien gebeuren in je leven, verlang je meer. Je verlangt ernaar om voorbij het patroon te gaan, wat voor jou en jullie wereld in deze tijd passend en tijdig is. Zo vaak wordt het besef van het willen van iets anders en het verlangen van iets anders zo sterk, dat wat de menselijke reactie dan doet is dat weg te duwen wat je niet wilt. Je wordt bij jezelf gewaar te zeggen, “Ik wil dit niet meer.” “Ik haat dit.” “Ik wil deze taken en dat allemaal niet.” Zoals je hoort, wordt dit in het negatieve gezegd, maar het wordt ook gezegd vanuit een punt van weerstand.

De volgende logische plaats om naartoe te gaan is, “Wel, dan ben ik niet verondersteld te weerstaan wat het is dat het is.” In zekere zin, is dat waar, maar wij gaan het een stap verder brengen. Wij willen dat je kijkt naar wat deze dingen zijn waarvan je voelt dat je die niet in jouw leven wilt of waarvan je wenst dat die echt veranderd zouden zijn? In plaats van ernaar te kijken vanuit de “ik wil het niet duw het weg Weerstand zijde”, nodigen wij je uit om te kijken naar wat het is aan de tegenovergestelde zijde van wat het is dat je wenst om te ervaren. Wat is het dat je wenst om te ervaren? Voor sommigen van jullie, weten jullie wat jullie niet willen, maar feitelijk zijn jullie er zelfs nog niet zeker van wat het is dat jullie wel willen. Onderzoek jullie overtuigingen en wensen om te beslissen wat het is dat je wel wilt. Wat je zult ontdekken is dat wat je wilt niet altijd het exacte tegenovergestelde is van wat het is waarvan je zegt dat je het niet meer in jouw leven wilt, of dat je niet meer in je ervaring wilt hebben. Het mag iets zijn dat er niet uitziet als het exacte tegenovergestelde daarvan.

Wij nodigen jullie uit om enige tijd te nemen om te mediteren, neem in overweging en houd een journaal bij van wat het is dat je wenst om te bereiken. Want dat proces, in en van zichzelf, begint de muren van de Weerstand af te breken. Terwijl je dat doet en je begint te identificeren en zien wat het is dat je echt wenst dat aan de andere zijde van de Weerstand is, of dat wat je weerstaat, dan breng jij jezelf één stap verder en begin je die nieuwe ervaring toe te staan.

Het klinkt allemaal zeer eenvoudig, echter te identificeren wat het is dat je echt wilt en dan te kiezen aandacht te schenken aan het Toestaan, en, in zekere zin, dat te negeren wat je weerstaat is wat zal beginnen om voor jou beweging te creëren; begin die verschuiving te creëren richting wat het is dat je voelt dat je echt verlangd en wenst om te ervaren in deze tijd, op deze plaats hier en nu.

We gaan dit een klein stapje verder brengen, omdat wanneer je spreekt over de dingen en de dingen voelt die je niet wilt en hun Weerstand, wanneer er Weerstand is (je weet dit van de natuurkunde) dan bewegen de dingen niet. Er is iets aan beperkte beweging wanneer er weerstand is. Weerstand gebeurt wanneer je de dingen wegduwt en niet wilt wat is.

Wat IS is de waarheid van jouw werkelijkheidstrilling. Wanneer de waarheid van jouw werkelijkheidstrilling naar boven komt bij jouw poging om weg te duwen, heb je dit duwen en trekken tussen de waarheid van jouw werkelijkheidstrilling en wat het is dat je voelt dat je wilt. Dat creëert de Weerstand. Weerstand creëert geen beweging, het creëert gelijkblijvendheid. Als je begint te identificeren wat het is dat je wenst te hebben en begint om energie te plaatsen in waar je naartoe wilt gaan in plaats van wat je weg wilt duwen, dan neem je het verder in/naar het Toestaan.

Hoe je dat doet? Visualiseer. Vertel het jezelf. Affirmeer. Werk met jouw energiegebied om letterlijk tegen jezelf te zeggen, “Ik sta mezelf toe om naar deze nieuwe plaats van mijn visioen te verhuizen, deze nieuwe plaats van mijn verlangen.”Wat je echt aan het doen bent is jouw vibrerende aandacht verschuiven naar iets dat beter aanvoelt, naar iets dat beweging creëert, en de weerstand tot wat is reduceert. Als je aandacht begint te schenken aan waar het is waar je naartoe wilt gaan, omdat je geïdentificeerd hebt wat het is dat aan de andere zijde van de Weerstand is, hoef je zelfs niet voor zeker te weten hoe het er uit gaat zien en hoe het tevoorschijn komt. Als je met jouw energetica werkt via affirmatie en visualisatie en het bijhouden van een journaal, en alles dat je wilt doen om die ervaring toe te staan om in/naar jouw werkelijkheidstrilling te komen, begin je beweging te creëren.

Heb plezier met dit! Ben speels met dit! Geniet van de reis van verkenning voor jou om te ontdekken wat het is dat er aan de andere zijde van de Weerstand is en zie dan wat er gebeurt als je in/naar deze plaats van het Toestaan voor die nieuwe werkelijkheid begint te verschuiven om trillingsgewijs steeds dichterbij de ervaring te komen die je in jouw leven hebt!

Ben Gezegend.

Wij zijn de Hoge Raad van Orion.

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

© 2014 Copyright Holly Hawkins Marwood

This channeled message may be reproduced in it’s entirety provided it is kept in it’s original form and not altered or changed in any way, with the Author and a link to www.AkashaHealingStudio.com clearly displayed as shown below.
Channel: Holly Hawkins Marwood www.AkashaHealingStudio.com