De Hoge Raad van Orion “Vrijheid van Oordeel”

De Hoge Raad van Orion

“Vrijheid van Oordeel”

18 Maart 2014 / Holly Hawkins Marwood

Groeten Dierbaren.

Wij zijn de Hoge Raad van Orion.

Vandaag gaan wij spreken over de energie van oordeel. Wij zullen beginnen door jullie te vragen: Hoe het zou zijn als jullie niets meer zouden hoeven te be/veroordelen? Wat als jij jezelf zou bevrijden van het zijn van de rechter en de jury voor alle dingen die er in jouw leven gaande zijn, en ook, specifiek, in de levens van anderen?

Er wordt op jullie planeet veel energie gebruikt door individuen die zich een “oordeel moeten vormen” over de mensen en gebeurtenissen van de dingen rondom hen heen. Jullie zouden zoveel energie naar jullie leven kunnen herstellen als jullie je bevrijden van de behoefte om te oordelen, als jullie je van de behoefte bevrijden om jezelf te be/veroordelen, jullie familieleden, jullie partners, jullie kinderen, jullie collega’s, de mensen die op de weg rijden, de mensen in de winkels, diegenen die je op het Internet ziet, diegenen die je op de televisie ziet en waar jullie naar luisteren in jullie nieuws. Denk aan de ontelbare manieren en de momenten van vele, vele momenten in de tijd waarin jullie oordelen, eindeloos oordelen.

Wij begrijpen, historisch gezien, waarom dit op jullie planeet gebeurd, want daar is deze doordringende energie gedurende, vele, vele, vele, vele, vele, vele, vele jaren geweest dat jullie een bepaald pad moesten volgens om het “juist” te hebben, of be/veroordeeld te worden als zijnde “juist” om het Beloofde Land te bereiken, om het doel te bereiken, om verlossing te ontvangen … wat het ook is dat het zou kunnen zijn. Er moest dit zwart en wit van oordeel zijn over goed of fout. Terwijl de energie van jullie wereld naar een grotere plaats van Eensgezindheid verhuist, is er een groter begrip dat alle waarheden binnenin datzelfde gebied van Eensgezindheid zijn. Iedere Ziel begeleidt individueel iedere menselijke ervaring en de Ziel kan vertrouwd worden, dan kunnen jullie beginnen om jezelf en diegenen rondom jullie heen te vertrouwen de juiste dingen te doen, ongeacht wat jouw menig erover is.

Wij vragen jou en nodigen jou uit om de gebieden van oordeel waar te nemen die je in jouw leven zou kunnen hebben. Begin gewoon jezelf te vragen, “Wat als ik deze situatie niet hoef te be/veroordelen? Wat als ik die persoon niet hoef te be/veroordelen? Wat als ik die persoon vertrouw het juiste ding te doen in diens leven, voor zichzelf, op diens Zielpad?” Wat het dan doet is zoveel energie bevrijden dat je buitenwaarts moet gaan om mensen voortdurend in bepaalde acties en reacties in te sluiten en die energie voor jezelf te bevrijden: om je leven te verrijken, om je leven te bekrachtigen, om jou toe te staan duidelijker over wie je bent te zijn in plaats van te beslissen hoe andere mensen en andere gebeurtenissen rondom jou heen dienen te gebeuren.

Wat hiermee nu naar boven komt, specifiek in mensen die innig met jou zouden kunnen zijn, is dit idee dat je veel meningen over hen zou kunnen hebben dat zij bepaalde dingen moeten doen of niet moeten doen om hun leven in een specifieke richting te laten gaan. Het zou gemakkelijk gezegd kunnen worden, “Wel, als ik hen niet oordeel en als ik hen niet begeleid is het mogelijk dat zij niet op het juiste pad gaan” of “Ik ben het niet eens met wat zij doen en als ik het niet probeer en hen niet verander dan keur ik, op een bepaalde manier, goed wat zij doen.” Wij nodigen jullie niet in/naar die plaats uit. Waar wij jullie in/naar uitnodigen is de plaats van: Moet jij de rechter en de jury zijn? Je moet misschien nog steeds grenzen in jouw eigen leven creëren voor jouw eigen energetische resonantie als er mensen rondom jou heen zijn waarvan jij het gevoel hebt dat zij dingen doen die niet in uitlijning met de trilling zijn met waar jij wilt dat jouw leven naartoe gaat, hetgeen een zeer andere plaats is om in te zijn dan het oordeel.
Kunnen jullie zien dat jullie jezelf kunnen bevrijden van het oordeel van een familielid of een partner of een getrouwe zakenpartner door niet te hoeven beslissen wat zij goed of verkeerd doen, maar dat jullie grenzen eromheen kunnen plaatsen relatief aan de trillingsresonantie?

Het is een dunne lijn tussen oordelen en niet oordelen. Wij nodigen jullie hier en nu uit om jezelf te vragen, “Wat als ik niet de rechter en de jury hoef te zijn van ieder ander in de wereld?” Observeer gewoon wat dat voor jouw energie doet. Voel de vrijheid daarin, als jouw mening over de levens van andere mensen niet uitgebreid hoeft te worden.

Waar wij het dan zelfs meer voor gaan omdraaien is: Wat als jij jezelf niet zo onbarmhartig hoeft te be/veroordelen? Wat als je niet altijd de rechter hoeft te zijn over goed of fout, juist of verkeerd in jouw eigen leven en jezelf vertrouwd dat je de juiste beslissingen op het juiste moment maakt? Je kunt uiteraard altijd een andere beslissing maken als de uitkomst van de eerste beslissing jou niet aanstaat, maar in dit geval is het een zaak van het niet produceren van de energie van oordeel hetgeen zoveel beperking/benauwdheid kan creëren, maar ben gewoon in deze plaats van het waarnemen van, “Deze beslissing bracht mij dat resultaat…hmmmmm…ik ben er niet zeker van of ik dat resultaat weer wil hebben dus ga ik een andere beslissing maken.” De energie hiervan is zeer anders dan het onbarmhartige oordeel over of je iets goed of verkeerd deed.

Wij nodigen je uit om met deze energie te spelen van het bevrijden van jezelf van de behoefte om anderen te be/veroordelen en jezelf te bevrijden van jouw behoefte om jezelf te be/veroordelen. Zie gewoon wat er gebeurt. Velen van jullie zullen vrijheid en opluchting ervaren en een gevoel van, “Oh grote goedheid! Wat een geweldig idee!”

Ben Gezegend.

Wij zijn de Hoge Raad van Orion.

 Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

© 2014 Copyright Holly Hawkins Marwood

This channeled message may be reproduced in it’s entirety provided it is kept in it’s original form and not altered or chang: Holly Hawkins Marwood

www.AkashaHealingStudio.com