De Hoge Raad van Orion “Verwachtingen” 21 Oktober 2014 / Hollie Hawkins Marwood

De Hoge Raad van Orion

“Verwachtingen”

21 Oktober 2014 / Hollie Hawkins Marwood

Groeten Dierbaren.

Wij zijn de Hoge Raad van Orion.

Vandaag gaan wij spreken over verwachtingen … anders dan wat jullie zouden kunnen verwachten in termen van het nadenken over de verwachtingen van jezelf, de verwachtingen waar je mee opgroeide die familie gerelateerd, maatschappelijk gerelateerd zouden kunnen zijn. Wij gaan spreken over verwachting als een trillingsresonantie in je leven en hoe die trilling jouw ervaring van het leven gaat beïnvloeden en hoe je met de energie van verwachting kunt werken om jouw ervaring te verschuiven om inniger/nauwkeuriger te zijn met dat wat je wenst.

De energie van de verwachting is ten zeerste uitgelijnd met de Wet van Aantrekking. Jouw verwachtingen in het leven, of zij nu “goed” of “slecht” zijn, of zij gefundeerd of ongefundeerd zijn gebaseerd op wat je ervaring is, creëren een energetische vibrerende werkelijkheid. Die energetische vibrerende werkelijkheid brengt naar jou overeenkomende ervaringen. Dus als je grote dingen in de dag verwacht is het waarschijnlijk dat dat de vibrerende overeenkomst in jouw dag zal zijn. Als de verwachtingen van jouw leven negatief zijn, om wat voor reden dan ook, zou je zelfs kunnen zeggen dat jouw verwachtingen redelijk gebaseerd zijn op wat jouw ervaringen geweest zijn, dat misschien de “goede dingen niet met jou gebeuren”, maar die verwachting wacht niet op het bewijs om op te komen dagen om te bekrachtigen wat jouw verwachting van jouw vibrerende werkelijkheid werkelijk is die naar buiten gaat en dan, daarom, komen energetische ervaringen binnen die daar verwant aan zijn.

Hoe verschuif je dat? Hoe verander je jouw vibrerende werkelijkheid van verwachting om te beginnen meer gemak te creëren? Het eerste dat je moet doen is te beginnen te zien wat het is dat je verwacht. Dit zou zeer subtiel kunnen zijn, het zou verrassend kunnen zijn, het zou overduidelijk kunnen zijn. Je begint met te kijken naar wat de verwachtingen zijn, gebaseerd op waar jouw gedachten zijn. Waarmee wordt je wakker over na te denken iedere dag? Wat denk je over bepaalde omstandigheden die jouw dag binnenkomen?

“Natuurlijk is er het verkeer waardoor ik altijd te laat op mijn werk kom,” of “Natuurlijk kan ik nooit door de stapel werk heenkomen omdat er altijd andere dingen binnenkomen. Ik wordt nooit met rust gelaten,” of “Natuurlijk zal mijn zuster, broer, moeder, vader, wie dan ook tegen me zitten te zeuren omdat dat is wat zij doen iedere keer dat ze zien dat ik alleen uitga.” De lijst zou eindeloos kunnen zijn. Het eerste dat je wilt doen om je gewoon bewust te zijn van je verwachtingen via de zelfspraak. Jouw verwachtingen zouden door je familie aan jou gegeven kunnen zijn, door jouw maatschappelijke groepen waar je deel van uitmaakt, wat zij ook mogen zijn. Het idee hier is, dat wanneer jij je eenmaal bewust wordt van wat je verwacht je daarom waarschijnlijk zou kunnen zien wat er tevoorschijn komt als een vibrerende overeenkomst aan dat. Wanneer je dat besef van jouw trillingspatroon of verwachting hebt kan je dan beginnen om in/naar een nieuwe werkelijkheid te verschuiven.

Stap nummer twee zou dan zijn om voor jezelf duidelijk te maken wat je in plaats daarvan dan graag zou willen. Wanneer je begint naar deze plaats te verhuizen zoek je niet naar het bewijs van dat het een goed of slecht idee is. Je beslist slechts om die nieuwe werkelijkheid te verwachten, en dan begin je te werken met jouw gedachten over wat je iedere dag verwacht. Je kunt dit vrij gemakkelijk iedere ochtend doen wanneer je wakker wordt. Je kunt door jouw lijst heengaan van wat je in jouw dag zou willen verwachten. “Ik verwacht om me voor deze dag gelukkig te voelen,” “Ik verwacht om anderen niet toe te staan om het gevoel van goedheid en correctheid van mij af te nemen,” “Ik verwacht heel veel werk af te krijgen vandaan,” “Ik verwacht om harmonieuze relaties te hebben.”

Begin dan te zien hoe jouw verwachting van het leven voor jou op een manier te voorschijn komt die je wenst, hoe het gebeurt. Sommigen van jullie kunnen in/naar deze plaats van nieuwe verwachtingen verschuiven en ogenblikkelijk de veranderingen ervan zien.

Sommigen van jullie mogen er een klein beetje meer aan moeten werken. Ben gewoon zachtaardig met jezelf als je kijkt naar jouw vibrerende werkelijkheid van verwachtingen, hoe dat jou nu overeen laat komen, en hoe je bewust kunt verschuiven wat je verwacht, want die verschuiving is niet slechts een mentaal proces. Het is niet alleen maar gelukkige, positieve gedachten denken, het verandert jouw vibrerende werkelijkheid, hetgeen het leven toestaat om voor jou anders tevoorschijn te komen. Het is een prachtig subtiel iets om mee te spelen, de energie van verwachting, en hoe het jouw dagelijkse ervaring kan verschuiven. Speel hiermee, voel het. Begin de vrijheid en het plezier te ervaren als jij jezelf bekrachtigt door de energie van verwachting versus de energie van het gevoel alsof je altijd in een reageer modus bent.

Deze energie van verwachting kan jou toestaan te beginnen het leven te beeldhouwen, om voor jou tevoorschijn te komen op de manier dat je dat wenst.

Ben Gezegend.

Wij zijn de Hoge Raad van Orion.

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

© 2014 Copyright Holly Hawkins Marwood

This channeled message may be reproduced in it’s entirety provided it is kept in it’s original form and not altered or changed in any way, with the Author and a link to www.AkashaHealingStudio.com clearly displayed as shown below.

Channel: Holly Hawkins Marwood

www.AkashaHealingStudio.com