De Hoge Raad van Orion “Verhuizen naar de Grotere Energetische Verbinding”

De Hoge Raad van Orion

“Verhuizen naar de Grotere Energetische Verbinding”

20 Mei 2014 / Holly Hawkins Marwood

Groeten Dierbaren.

Wij zijn de Hoge Raad van Orion.

Zoals velen van jullie weten, bewegen jullie in deze tijd van verandering en transformatie, overgang, binnenin het bewustzijn van jullie planeet, binnenin de bewuste energie van de belichamingen in de ruimte waar jullie jezelf in deze tijd gewaarworden, naar deze plaats van het leven in jullie energetische werkelijkheid, hetgeen betekent dat jullie een schepper God worden in jullie leven. Het betekent dat jullie beginnen te leren te begrijpen dat de kracht van jullie creatieve bekwaamheden van binnenuit komt, en jullie toestaat om op te houden met te wachten op ervaringen, mensen, of informatie van buitenaf om jullie heel te maken, alsof jullie op dit moment in de tijd niet heel in en van jullie zelf zijn. Maar om jullie toe te staan in/naar deze werkelijkheid uit te breiden waar jullie echt deel uitmaken van dit gebied ven Eenheid waar alles bestaat, waar alles dat je nodig bent binnenin dit gebied van informatie is waar jullie de gehele tijd energetisch in zwemmen.  Lerend om te weten, te begrijpen en je te verbinden met dit idee dat het allemaal daar is en dat het niet afgescheiden van jullie is. Het is niet onbereikbaar. Het is niet voorbij jullie greep. Het is niet iets dat anderen exclusief hebben en jij niet. Het wordt zelfs niet op een bestraffende manier van jullie teruggehouden.

Het is een vraag van echt je gedachten uit beginnen te breiden naar deze mogelijkheid, dit idee dat het overal om je heen is. Het is er allemaal, voor jou toegankelijk. Zonder in/naar het droevige verhaal te gaan over hoe al deze dingen in jouw leven ontbraken, hoe je misschien ontoereikend bent, geruïneerd bent, of de “verkeerde dingen” hebt gedaan in de verkeerde levenspannen, zelfs in dit leven, dus, dat het daarom is dat je het niet kunt hebben.

Wat als je beslist om deze ideeën gedurende een moment te laten vallen, dit soort van besef, en deze verhalen? Ga zitten en voel in de werkelijkheid van de waarheid welke op dit moment overal rondom jou heen is! Je zit er middenin! Je zit in het midden van een energetisch gebied waar al jouw hartsverlangens; alle aspecten van jouw leven waarvan je het gevoel hebt dat het mist, daar is. Dus sta jezelf gewoon toe om te gaan zitten in het gebied van mogelijkheden, slechts gedurende een klein poosje, iedere dag, voor een paar momenten, zonder de behoefte om een specifieke uitkomst te zien; zonder te moeten zien, “Wel, als ik dit wil en ik nu denk dat het in het gebied van mogelijkheden is, waarom is het nu dan niet hier?” Sta slechts open voor dit idee dat het allemaal daar rondom jou heen is.

Wat als het niet teruggehouden wordt? Wat als je niet het belangrijkste ingrediënt mist? Wat als je niet op zo een manier geruïneerd bent dat je het kunt hebben? Wat als je gewoon die herrie, dat gekwebbel, dat tegen-jezelf-spreken toestaat het volume omlaag te draaien, en jezelf een paar momenten van stilte, van meditatie, van vreedzaamheid toestaat, om je naar binnen te keren om eenvoudigweg die energetische mogelijkheid toe te staan?

Wat wij aan jou voor zouden willen stellen is dat je, als je daar zit en in de ruimte van deze mogelijkheid voelt, om je feitelijk voor te stellen, zo je wilt, te bespeuren, in de ruimte te voelen die de grenzen van jouw fysieke lichaam zal ontbinden in/naar het energetische gebied rondom jou heen. Je kunt dit zelfs visualiseren, als je dat wilt, terwijl je daar rustig zit. Visualiseer  hoe het eruit zou zien als de grenzen van jouw lichaam het licht worden dat zij feitelijk zijn en zij in het gebied van licht ontbinden dat overal rondom jou heen is. Terwijl jij je met het meerdere begint te verbinden, zonder naar een specifieke uitkomst te kijken, zonder te kijken naar het hebben van een resultaat recht voor je als bewijs dat dit waar is.

Voel eenvoudigweg hoe het aanvoelt om in de werkelijkheid te ademen dat je middenin dit energetische gebied zit dat alles bevat; of het nu een gemoedsrust is, of het is de vreugde, de euforie, de verbinding de menselijke relaties, het gemak in de materiële wereld, wat het ook is dat het zou kunnen zijn. Zit gewoon en voel en adem en sta de ruimte van mogelijkheden toe om zelfs maar rondom jou heen te zijn. Dit is een eerste stap met in de richting te gaan van deze grotere energetische verbinding.

Jullie zijn in jullie wereld er momenteel aan gewend om onmiddellijk bewijs te willen zien. Jullie willen zien, “Wel, ik deed dit … waar is nu het resultaat?” of “Ik deed dit, waar is dan het resultaat?” Waar wij jullie tot uitnodigen om te doen is om eenvoudig jullie gebied van ervaring open te stellen. Zit eenvoudigweg in de mogelijkheid. Binnen dit gebied van mogelijkheid is een oplossing voor wat het ook is dat je zoekt. Moet je in dit gebied van mogelijkheden zitten en zeggen, “Wel dan, waar is mijn antwoord. Ik heb hier gedurende vijf minuten gezeten.” Wij zouden willen voorstellen dat jij jezelf gewoon toestaat om in het gebied van mogelijkheden gedurende een poosje ondergedompeld te zijn, en dat jij je bewust wordt van hoe jouw lichaam aanvoelt, hoe jouw emoties aanvoelen. Wij zouden aan je voor willen stellen dat, als je daar zit in die plaats van mogelijkheden, jij je lichter zult voelen, meer hoopvol, opgetogen en anticiperend. Visualiseer dan diepgaand wat het betekent om jezelf te verliezen, als je wilt, in dit grenzeloze gebied van licht en mogelijkheden, waar het antwoord, de oplossing, de reactie op wat je wenst iets aanzienlijk anders mag zijn dan je zou denken met jouw gewone menselijke denken, nochtans kan het aanzienlijk meer bevredigend zijn. Want in het menselijke rijk, in het derde dimensionale rijk, mag je het gevoel hebben dat je een specifieke relatie wenst of een bepaalde hoeveelheid aan geld of een plaats om te wonen of hoe het er ook maar uit mag zien, zodat vanuit die plaats, daarom dan, je echt de liefde, de verbinding, de gemoedstoestand, de juiste locatie gaat ervaren. Je hebt het gevoel dat als je deze driedimensionale dingen in plaats daarvan krijgt, dat daarom het leven oké aan zal voelen. Wat je echt zoekt zijn deze hogere-niveau gevoelens van verbinding, vreugde, vrede/vreedzaamheid, liefde welke de neveneffecten zijn van deze dingen die je wenst.

Wat als je denkt dat je een nieuwe baan nodig bent of een nieuwe relatie of een verandering van plaats om te wonen of een andere gezondheidssituatie in jouw lichaam, omdat wanneer je het hebt, dat dan zorgen, bekommernis, eenzaamheid, en andere zaken weg zullen vallen. Als je onmiddellijk voorbij deze dingen kijkt die je wenst, het gevoel, de uitkomst van hoe jouw leven daaraan voorbij eruit zou zien, zijn er binnenin dit gebied van mogelijkheden zoveel manieren waarop je dat uiteindelijke doel waar je naar op zoek bent kunt bereiken, zonder dat het nodig is dat het duidelijk gedefinieerd wordt door een specifieke uitkomst waar je over na zou kunnen denken in jouw driedimensionale rijk.

Terwijl je in dit gebied van mogelijkheden zit en jezelf gewoon toestaat om daar te zijn, zou je andere gezichtspunten kunnen zien, geïnspireerd kunnen zijn om in een richting te gaan waar je niet over nagedacht hebt, en zou je dezelfde situatie door een ander paar ogen kunnen bekijken. Dus voor vandaag en op dit moment moedigen wij je aan om je te verbinden met dit gebied van oneindige mogelijkheden waar je onophoudelijk in ondergedompeld bent. Begin de barrière te ontbinden tussen jou en het. Woon in die energetische werkelijkheid waar je in een gebied van oneindige mogelijkheden bent waar de oplossingen en de antwoorden al aanwezig zijn, misschien op een andere manier dan dat je verwacht, maar op manieren die voorbij zouden kunnen gaan aan jouw wildste voorstellingsvermogen! Wij nodigen jullie uit om je te bevrijden van een specifieke uitkomst welke nodig is om de enige mogelijke oplossing te zijn, en stel jezelf open voor de oneindige natuur van het universum waarin jullie jezelf gewaarworden. Zoals altijd zeggen wij, heb hier plezier mee! Geniet van de reis! Wij zullen altijd door alles heen aan jullie zijde zijn.

Ben Gezegend.

Wij zijn de Hoge Raad van Orion.

 Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

© 2014 Copyright Holly Hawkins Marwood

This channeled message may be reproduced in it’s entirety provided it is kept in it’s original form and not altered or changed in any way, with the Author and a link to www.AkashaHealingStudio.com clearly displayed as shown below.

Channel: Holly Hawkins Marwood

www.AkashaHealingStudio.com