De Hoge Raad van Orion “Stel Jullie Gevoelens in Vraag”

De Hoge Raad van Orion

“Stel Jullie Gevoelens in Vraag”

11 Maart 2014 / Holly Hawkins Marwood

Groeten Dierbaren.
Wij zijn de Hoge Raad van Orion.

Wij zijn ons bewust van het niveau van verandering en kunnen zien, voelen en begrijpen wat velen van jullie op de planeet ervaren. Die verandering kan doorkomen op manieren die niet altijd zeer comfortabel zijn. Zouden jullie daarmee instemmen? Terwijl dit een klein beetje fundamenteel mag schijnen te zijn, gaan wij jullie eraan herinneren dat dit een tijdelijke krachtdadigheid op jullie planeet is. Het zal niet doorgaan energetisch te zijn, nochtans tijdens verandering en transformatie kunnen de energieën zeer vaak oncomfortabel aanvoelen. Zij kunnen verwarrend aanvoelen. Zij kunnen je naar gebieden en territoriums brengen waarvan je niet wist dat je daar zou gaan zijn. Wanneer je in die plaats van onbekend territorium bent is het moeilijk je manier van doen te hebben, het is moeilijk om te weten wat als volgt te doen, het is moeilijk om je niet onzeker te voelen over wat voor acties te ondernemen, wat te denken en hoe je te gedragen.

Wij nodigen jullie vandaag uit je af te stemmen op een andere energetische resonantie wanneer je in deze momenten van onzekerheid, angst, paniek, onwetendheid, gekwetstheid, je stuurloos geworpen voelen, wat het ook zou kunnen zijn, om jezelf een zeer eenvoudige vraag te stellen. Voordat wij jullie vertellen wat de vraag is, is de reden dat het belangrijk is om deze vraag te stellen omdat in het vragen de energie begint te verschuiven. Het energetische gebied dat samengedrukt of nauw geworden is als een resultaat van de onzekerheid waarin jij jezelf bevindt als een resultaat van de verandering en transformatie creëert een barrière, creëert een muur, creëert een belemmering voor jou om te zien in welke richting te gaan, wat er aan de andere kant is, wat het ook is dat het zou kunnen zijn. De vragen die wij met jullie zullen delen te stellen in een moment verschuift de energetische resonantie om nieuwe informatie toe te staan binnen te komen.
De vragen worden deze: “Hoe zou mijn leven eruit zien en hoe zou ik handelen, hoe zou ik denken, als ik niet bang was?” “Wat zou ik doen als ik me niet verraden zou voelen?” “Wat zou ik doen als ik succesvol zou zijn precies in het hier en nu?” “Hoe zou ik me voelen, op dit moment, als ik me geliefd voelde?” “Hoe zou ik me voelen als ik vertrouwde?” “Wat zou ik doen? Hoe zou ik handelen als ik vertrouwde, lief had, me zeker en veilig voelde, wat het ook zou kunnen zijn?”

Als jij jezelf deze vragen stelt sta jezelf dan toe om echt in een ontspannen staat van ademhaling te zijn, sta de energieën van je lichaam toe en visualiseer hen om aan te voelen alsof zij een beweging hebben die jouw ademhaling vergezeld. Als jij jezelf deze zeer belangrijk vragen stelt, en je verschuift jouw energetische gebied, vragen wij jou om in een plaats van toestaan te zijn en niet, in dat moment, te verwachten alles anders te zijn. Echter, nieuwe informatie toe te staan binnen te komen, een ander gezichtspunt toe te staan, een openheid toe te staan tot wat jij zou noemen dat de “synchroniciteiten” of de “magie” in het leven zijn … wanneer er plotseling dat telefoontje is met de juiste informatie: het stukje informatie dat je op de computer of in de krant ziet staan, de synchroniciteit van tegen de juiste persoon op het juiste tijdstip aanlopen. De “magie” van het vinden van dat stukje papier waar je naar gezocht hebt dat zo belangrijk was, ontdekken dat wat je over de andere mensen begreep waardoor jij je mogelijk gekwetst of verraden gevoeld hebt eenvoudig een misverstand was. Wat het ook is, wat het ook is dat je zoekt, wij vragen dat je de verschuiving in de energieën toestaat zich eerst voor te doen zonder onmiddellijk een antwoord/reactie te verwachten.

Als je begint om jezelf en jouw energetische gebied open te stellen met deze eenvoudige methode van vragen stellen, en je past het toe op ieder gebied van jouw leven, op ieder moment van jouw leven, zal je verbijsterd zijn om de veranderingen te zien die kunnen gebeuren.

Wij zullen jullie een paar voorbeelden geven: Wat als er iets in jouw dag gebeurde waardoor jij je in het moment zeer kwaad voelt? Je voelde je gerechtvaardigd in je kwaadheid. Je voelde je gefrustreerd. Op hetzelfde moment, voelde jij je kwaad op en was je teleurgesteld in jezelf omdat jij je kwaad voelde! Zoals jullie weten raak je soms in een spiraal waar je zelfs jouw weg uit het gevoel vandaan niet kunt vinden, soms zelfs genoeg om slechts te denken dat je wenste dat je dat gevoel niet had. Soms ben je in een spiraal waar je zegt, “Ik wens echt dat ik dit niet zou voelen, maar ik voel het wel degelijk!” Jouw weg uit het gevoel van energetische resonantie van de kwaadheid in het moment pretenderen is vaak niet succesvol. Wat wij met jullie zullen delen is als jij gewoon jouw gebied van energie openstelt en zegt, “Hoe zou het hier en nu aanvoelen als ik niet kwaad zou zijn?” “Hoe zou het aanvoelen als de kwaadheid me op een specifieke manier zou dienen?” “Wat zou ik hier en nu doen als ik het tegenoverstelde van kwaadheid was en nu volledig blij en gelukkig zou zijn?” “Hoe zou het aanvoelen als ik nooit overstuur zou raken met wat er nu net gebeurde?” ‘Hoe zou het aanvoelen als ik niet hoefde te reageren op die andere persoon?” Wat het ook maar zou kunnen zijn.

Als jullie je weg in ons voorbeeld voor kunnen stellen kunnen jullie zien dat het verlangen in het moment niet noodzakelijkerwijs voor een ander gezichtspunt is. Het in vraag stellen van hoe het aan zou voelen en wat je zou doen aan de keerzijde van wat het ook is dat je ervaart, verschuift jouw energieën voldoende om een ander gezichtspunt toe te staan, een andere ervaring, misschien zelfs inzicht in patronen die je hebt, of zelfs manieren om jezelf te bekrachtigen, in dit voorbeeld, met een negatieve emotie. Al dat besef en dat begrip is prachtig en goed en, wederom, helpt het jou je energetische resonantie te verschuiven, staat het toe te verhuizen.

Om jullie een paar extra voorbeelden te geven: Wat als jij je niet verraden hoefde te voelen? Hoe zou jij je voelen als jij je onvoorwaardelijk geliefd voelde door alle mensen rondom jou heen? Hoe zou jij je gedragen als liefde het enige was dat je in jouw leven ervaart? Hoe zou je handelen als de acties van die andere persoon niet onder je huid zouden kruipen en niet zouden kwetsen? Hoe zou jij je voelen als je begreep wat de andere persoon motiveert en je aldus niet hoeft te reageren?

Wij nodigen jullie uit te spelen met deze ervaring van het stellen van vragen met betrekking tot hoe jij je voelt in het moment, hoe jij je zou voelen, hoe je zou handelen, hoe je zou denken als het tegenovergestelde waar zou zijn. Neem gewoon waar. Heb hier plezier mee, zoals wij vaak zeggen. Wij zullen hier ook aan toevoegen dat jullie je zouden moeten voorbereiden op enige ongelooflijke inzichten, enige verbazingwekkende verschuivingen, want deze eenvoudige vragen helpen jou terug te brengen in/naar een energetische resonantie waar jij je meer comfortabel, meer vreedzaam, meer begrijpend, meer begrepen, meer liefdevol en meer geliefd voelt.

Heb plezier! Ben hier speels mee! Heb jouw schrift vlakbij je want je zult enige van jouw “AH-HA” momenten op willen schrijven die als een resultaat hiervan komen.

Ben Gezegend.

Wij zijn de Hoge Raad van Orion.

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

© 2014 Copyright Holly Hawkins Marwood

This channeled message may be reproduced in it’s entirety provided it is kept in it’s original form and not altered or changed in any way, with the Author and a link to www.AkashaHealingStudio.com clearly displayed as shown below.

Channel: Holly Hawkins Marwood

 www.AkashaHealingStudio.com