De Hoge Raad van Orion “Het Besef van Subtiele Energieën”

De Hoge Raad van Orion

“Het Besef van Subtiele Energieën” Deel 2

22 April 2014 / Holly Hawkins Marwood

Groeten Dierbaren.

Wij zijn de Hoge Raad van Orion.

In de boodschap van vandaag gaan wij door met de boodschappen van eerder over het afbreken van de barrière, of de gewaarwording van jouw barrière, tussen jezelf en jouw energetische werkelijkheid. Wederom, spreken wij over een eenvoudige manier om te beginnen je bewust te worden van de energetica die momenteel bestaat en hoe jij hen eenvoudig kunt verschuiven om in/naar deze grotere ervaring van wie jij als een energetisch wezen bent te leven.

Vandaag spreken wij hierover vanuit het gezichtspunt van jullie menselijke wisselwerkingen, want een ieder van jullie heeft er gedurende de dag vele. Of het nu aan de telefoon of op het Internet of van persoon tot persoon is, of het nu mensen zijn die je goed kent of dat het mensen zijn waar je mee omgaat in de winkels of ergens anders in je leven, die slechts bekenden mogen zijn. Als je met andere mensen op jullie planeet omgaat, wat wij jullie dan vragen om nu te doen is om te beginnen om bewust te zijn van je motivatie welke vaak werkzaam is met andere mensen; met wat je zegt en wat je doet, want er zijn velen op de planeet, specifiek velen die naar deze boodschappen in deze tijd zouden luisteren, die het gevoel hebben dat het automatisch doen voor anderen om anderen gelukkig te houden een prachtige handeling van dienstverlening is. In veel gevallen is dat ook zo.

Echter, soms wordt het meer gedaan vanuit een idealistisch niveau of een reactie zoals, “Als ik voor al diegenen rondom mij heen zorg en zij zijn gelukkig, daarom is het dan dat ik ook gelukkig kan zijn”. Wij zouden jullie uit willen nodigen om te zien hoe uitwendig gemotiveerd dat is. Je staat toe hoe jij je voelt door gegidst te zijn, en gedefinieerd te worden door, diegenen aan de buitenzijde in plaats van wat er voor jou aan de binnenzijde gebeurd.

Waartoe wij jullie uitnodigen om te doen is, allereerst, je bewust te worden van jouw motivatie in jouw wisselwerkingen met ander mensen. Je hebt relaties met mensen, zoals een baas, een werkgever, waar het een deel van jouw werk is om te verzekeren dat zij gelukkig zijn vanuit het gezichtspunt van jouw taakomschrijving. Dus wij refereren nu niet specifiek naar dat soort types van relaties, want er is een hiërarchie die ingesloten is in jouw taakomschrijving die je in ere moet houden. In termen van andere relaties zijn jullie nog maar pas begonnen om jullie motivering voor het uitreiken naar hen te observeren. Is het werkelijk oprecht of ben je, op het één of andere niveau, naar hen op zoek om je aldus beter te voelen, en daarom, kan jij je beter voelen; of voor hen om zich beter te voelen aldus jij de eerbewijzen kunt krijgen en dat jij je dan beter over jezelf voelt. Je zou kunnen zeggen, “Wel, wat ik daar verkeerd mee”?

… en wij zeggen niet dat daar ook maar iets verkeerd mee is, maar wat wij graag zouden willen dat je dan doet is, nadat jij jouw motivatie geobserveerd hebt, om dan jouw energetische gebied waar te nemen voordat je antwoordt of reageert. Voel de uitgebreidheid of de samentrekking binnenin jouw energiegebied in termen van of dit voor jou juist aanvoelt of niet. Als het juist voor jou aanvoelt en je hebt je afgestemd op de energetische ruimte voordat je reageert, en je voelt een samentrekking in jouw energie of een weerstand, wat wij dan zouden willen zeggen is dat je feitelijke een elektrische lading tussen jullie beide creëert, in die zin dat wat eruit ziet als een edelmoedig geschenk, een edelmoedige aanbieding van jouw tijd, jouw energie of jouw advies, wat het ook is dat het zou kunnen zijn, omdat het ook niet resonant is met jouw energetische gebied, en je het doet vanuit een verplichting of je streeft/je zoekt naar de uitwendige bevestiging. We zouden willen zeggen dat je feitelijk in het gebied rondom jou heen een elektrische lading creëert. Je zou je gefrustreerd en gedwarsboomd kunnen voelen en uiteindelijk het gevoel kunnen hebben, op een bepaalde manier, het slachtoffer te zijn of dat je door deze andere mensen beïnvloed wordt. Het gaat niet zozeer over de mensen, maar het gaat over de energetica.

Als jij je afstemt op jouw gebied en een uitgebreidheid voelt in jouw energiegebied sta jij jezelf feitelijke toe, wanneer je zegt, “Ja!” voor wat het ook is, om zelfs meer uit te breiden. Wanneer je “Ja!” zegt tegen jouw energetische gebied, en misschien mag het niet zijn wat je normaal gesproken voor die persoon gedaan zou hebben, maar binnenin jouw energetische gebied en jouw wens om te wisselwerken met die andere persoon zou er een andere oplossing kunnen zijn die naar voren komt welke de uitgebreidheid binnenin jouw energetische gebied toestaat en hen toestaat om ook opgetild te worden, hetgeen collectief de energie van iedereen uitbreidt.

Wij hebben veel meer te zeggen hierover dan dat wij in één korte channeling kunnen zeggen en wij zullen het meer adresseren als we verder gaan, maar het idee hier is werkelijk, wederom, om te beginnen jouw energie in relatie tot de dingen die je uit gewoonte doet waar te nemen en, in dit geval, relatief tot de mensen rondom jou heen. Begrijp dat als jij op een manier geeft welke niet in uitlijning is met jouw eigen energetische resonantie je feitelijk een elektrische lading in het gebied creëert die, op een bepaalde manier, de energieën van beide mensen kort sluit. Het creëert kansen voor mensen om ontevreden te zijn of te klagen of dat jij het gevoel hebt niet gezien en gehoord te worden voor de geschenken die je aan te bieden hebt of die je aanbiedt.

Begin dit gewoon te evalueren zonder oordeel over jezelf. Stem je ook op jouw energiegebied af. Begin te denken, “Hoe kan ik wisselwerken, omdat ik het gevoel heb dat ik op een manier wil geven die een situatie creëert die energetisch juist voor mij aanvoelt en ook energetisch de andere mensen van dienst is?” De elektrische lading gaat uit de situatie vandaan en de energieën van beide mensen breidt zich uit naar een zelfs groter niveau.

Wij nodigen je uit hiermee te spelen als een andere manier om in de energetische waarheid van wie je bent als het energetische wezen te leven, beginnend met het je bewust te zijn van de verfijningen in het energiegebied dat jou altijd informatie geven. Derhalve herschoolt het jezelf om te beginnen ernaar te luisteren, om te beginnen er aandacht aan te schenken als een bron van informatie welke geen deel uitmaakt van de wereld van de vijf zintuigen. Het voelt, op het moment, gemakkelijker om aandacht te schenken aan de informatie in de fysieke wereld rondom je heen. Als je begint te leven in de energetica zal je gewaarworden dat dat op dezelfde wijze echt wordt, op dezelfde wijze informatief en zal een groter niveau van gemak en vreedzaamheid en begrip en stroming in jouw leven toestaan als je dit begint te beoefenen. Wij nodigen jullie uit om dit zonder oordeel te doen, zeer geduldig en liefdevol met jezelf te zijn en, wederom, plezier te hebben om in dit rijk van energie te spelen en de verschuivingen en veranderingen in jouw leven en jouw relaties te zien als je dat doet.

Ben Gezegend.

Wij zijn de Hoge Raad van Orion.

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

© 2014 Copyright Holly Hawkins Marwood
This channeled message may be reproduced in it’s entirety provided it is kept in it’s original form and not altered or changed in any way, with the Author and a link to www.AkashaHealingStudio.com clearly displayed as shown below.
Channel: Holly Hawkins Marwood

www.AkashaHealingStudio.com