De Hoge Raad van Orion “Het Besef van de Subtiele Energieën”

De Hoge Raad van Orion

“Het Besef van de Subtiele Energieën”

17 April 2014 / Holly Hawkins Marwood

Groeten Dierbaren.

Wij zijn de Hoge Raad van Orion.

Onze volgende twee boodschappen zijn boodschappen die jullie zullen leren hoe te beginnen meer in de subtiele energieën te leven die al rondom jullie heen zijn. Want begrijp dat voor een behoorlijke lange tijd, in jullie tijdskader, er een begrip geweest is, een lering dat gekozen heeft om jullie af te scheiden van jullie energetische werkelijkheid. Deze tijd gaat over het leven in jullie energetische werkelijkheid en waarheid van wat daar al is. Je zou naar de mensen rondom jou heen kunnen kijken die informatie van hun gidsen en hun spirit team of vanuit hun gebied van wetendheid krijgen, hun intuïtie, wat je ook maar zou kunnen zeggen, en dat je daardoor verward bent en je afvraagt hoe zij informatie ontvangen en dat je het gevoel hebt dat zij, misschien, ten opzichte van jou superieur zijn, of dat jij ondergeschikt aan hen bent omdat jij niet die informatie op dezelfde manier ontvangt. Misschien heb je zelfs het gevoel dat het iets is dat dus ongrijpbaar is en dat je nooit in staat zult zijn om dat ook te doen. Wij zouden willen zeggen dat dat niet waar is. Wij zouden willen zeggen dat het toegang hebben tot het energetische gebied rondom jou heen, op een bepaalde manier, het geboorterecht van de ziel zou zijn.

Dus het leggen van die fundering en dat iedereen toegang kan krijgen tot de energetische informatie rondom hen heen is belangrijk op dit punt in de tijd. Wat wij jullie in onze volgende twee boodschappen gaan leren is zo diepgaand eenvoudig dat jullie mogen denken dat het te gemakkelijk is. Nochtans zouden wij ook willen zeggen dat als je deze informatie toepast, als je toepast wat wij hier met jullie delen, je manieren zult vinden om net zo te zijn als de mensen die je bewondert, niet omdat je zoals hen moet zijn, maar omdat je kunt leven in het ontvangen van de informatie welke ook, de gehele tijd, al rondom jou heen is.

Wij vragen jullie om ermee te beginnen naar de dingen te kijken die jullie gewoontegetrouw doen. Begin gedurende een moment te vertragen en voel het energetische van de dingen die je merendeels doet. Bijvoorbeeld, als je ’s ochtends opstaat en je gaat naar de koelkast en dat je er wat melk uithaalt. Dan ga je naar de kast en je pakt de ontbijtgranen en je doet wat van de ontbijtgranen in een kom, en schenkt de melk eroverheen. Je eet jouw ontbijtgranen en drinkt jouw koffie, omdat het is wat je iedere ochtend doet. Het voelt voor jou feitelijk gemakkelijk aan. Je weet hoe jouw dag op die manier te beginnen. We gaan jullie vragen om ermee te beginnen te vertragen en het in vraag te stellen. Niet met je verstand het in vraag te stellen, maar het in vraag te stellen met je energetische gebied. Dit zou een paar extra momenten in jouw ochtend kunnen nemen en op andere punten in jouw dag, maar wat wij je zouden willen vragen om te doen is om te vertragen en te voelen hoe jouw lichaam zich voelt van het hebben van jouw melk en ontbijtgranen iedere ochtend.

Je mag aanvankelijk zeggen, “Ik geniet ervan! Ik houd ervan omdat het goed smaakt,” maar voel het echt. Is dit echt waar jouw lichaam de dag mee wilt beginnen, niet slechts iedere dag, maar specifiek die dag? Voor sommige dagen zou het antwoord “ja” kunnen zijn en op andere dagen, zou het antwoord “nee” kunnen zijn. Als jij je af begint te stemmen op de ruimte van jouw energieën en op sommige dagen zegt, “Ja, het voelt juist om de ontbijtgranen te hebben,” en “Oh nee, ik luister naar mijn lichaam en vandaag wil het dit echt niet hebben”. Wat je echt aan het doen bent is te beginnen te leven in jouw energetische werkelijkheid op dat meer verfijnde niveau.

Wat het doet is dat het de barrières opent die je tussen jezelf hebt en het leven in de energetische werkelijkheid. Dit gaat niet altijd over voedsel. Het is slechts een gemakkelijk voorbeeld voor ons om dit idee te illustreren van het beginnen te luisteren naar, en informatie te ontvangen dat buiten jouw dagelijkse routine is. Begin ermee om de plaatsen te voelen die aanvoelen als een “ja” en beweeg je in die richting. Als het aanvoelt, als jij je op die beslissing afstemt, als een “nee” neem dan een ander pad, eet een ander ontbijt, draag andere kleding, rijdt via een andere weg naar het werk, kijken naar een ander Tv-programma.

Al deze voorbeelden zijn wereldse voorbeelden, maar deze zijn de plaatsen waar je begint de verfijningen in jouw energie gebied te voelen. Deze zijn de plaatsen waar je kunt beginnen om de subtiele energieën en het leven in een nieuwe energetische werkelijkheid van wie je bent te ervaren. Als je dat doet, open jij jouw energetische gevoel zelfs meer, zodat deze beslissingen automatisch gebeuren. Je hoeft deze momenten niet te nemen om je af te stemmen op wat geschikt is. “Is dit wat ik wil? Is dit wat ik niet wil?” Het zal automatisch gebeuren als jij je af begint te stemmen op de ja’s en de nee’s in jouw trillingsgebied.

Als je ermee begint je af te stemmen op de ja’s en de nee’s in jouw trillingsgebied en dienovereenkomst reageert, wat je dan ook gaat opmerken is een verheffing in jouw humeur, een nieuw niveau van opgetogenheid als je een nieuwe beslissing maakt als reactie op het energetische gebied en op de manier leeft dat dit onderscheidend aanvoelt in jouw dag.

Teruggaand naar het ontbijt voorbeeld: als je in plaats van het hebben van de melk en de ontbijtgranen die je iedere ochtend vanuit gemak en gewoonte eet vertraagt, je afstemt en ziet dat jouw lichaam iets anders kiest voor het ontbijt, reageer je dan feitelijk op het maken van dat andere ontbijt, het te eten, en met je dag aan de slag te gaan. Al je die beslissing gemaakt hebt in termen van de “ja” van jouw energetica, nodigen wij je uit waar te nemen hoe jij je anders voelt. Misschien in antwoord op jouw beslissing in jouw fysieke lichaam, maar ook hoe jij je voelt in reactie aangaande het opvolgen van de energetische begeleiding. Zo eenvoudig is het. De energetische begeleiding die overal rondom jou heen is opvolgen. Het hoeft niet altijd te gaan over de grote beslissingen en de ambitieuze beslissingen en de beslissing in jouw eigen geest te maken van, ‘Ik vroeg net mijn spirit team over een grote beslissing in mijn leven en ik hoor geen antwoord, daarom kan ik me niet verbinden”. Op deze manier, met deze kleine beslissingen, deze kleine gewoontes die je in jouw leven hebt, begin je het idee af te breken dat je een barrière hebt. Je leeft in de waarheid dat dit gehele energie gebied toegankelijk voor jou is. Het is een kwestie van het herinneren van de waarheid ervan.

Een gemakkelijke manier om dit te doen is te beginnen te vragen naar de ja’s en de nee’s en dienovereenkomstig te reageren/handelen. De reactie is een belangrijk component daarvan. In plaats van slechts de “ja” of de “nee” te krijgen en te zeggen, “Oké, dat is interessante informatie, maar ik ga toch mijn gewoonte pad doen, hoewel het een “nee” was.” Is het de reactie op de “ja” of de “nee”, wat het energetische gebied begint te verschuiven naar een plaats van grotere openheid. Want je bevestigt de waarheid van de informatie die je ontvangen hebt en je leeft erin!

Wij zouden jullie willen uitnodigen om plezier te hebben hiermee te spelen zoals wij altijd doen, want niets van dit alles hoeft overdreven serieus te zijn. Je kunt in dit gebied van jouw energetische werkelijkheid spelen en leven in hoe jouw wereld verschuift als je reageert op de ja’s en de nee’s verstilt, want het gaat de koers van jouw leven beetje bij beetje veranderen, en het verschuift ook hoe jij je over jezelf voelt en hoe jij je in jouw energetische werkelijkheid uitbreidt.

Ben Gezegend.

Wij zijn de Hoge Raad van Orion.

© 2014 Copyright Holly Hawkins Marwood
This channeled message may be reproduced in it’s entirety provided it is kept in it’s original form and not altered or changed in any way, with the Author and a link to www.AkashaHealingStudio.com clearly displayed as shown below.

Channel: Holly Hawkins Marwood

www.AkashaHealingStudio.com

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/