De Hoge Raad van Orion “Denk Eraan … Het Zit Allemaal Binnenin”

De Hoge Raad van Orion

“Denk Eraan … Het Zit Allemaal Binnenin”

1 Juni 2014 / Holly Hawkins Marwood

Groeten Dierbaren.

Wij zijn de Hoge Raad van Orion.

Vandaag gaan we dieper in een verkenning van waar de antwoorden zijn die jullie zoeken. Waar is de oplossing? Waar zijn deze ontbrekende stukjes waarvan je voelt dat je daarnaar streeft om deze in jouw leven te belichamen, zodat je in een vreedzame, vreugdevolle en liefdevolle plaats kunt leven welke niet zo tijdelijk of fragiel schijnt te zijn. Wederom gaat de basis van onze boodschap over hoe de antwoorden allemaal binnenin jou zijn. Want de bezieling van jouw menselijke ervaring, de bezieling van het prachtige fysieke lichaam dat je gekozen hebt om ervaringen binnenin te hebben is je Ziel, zoals je weet. Wanneer je begrijpt dat de Ziel afgescheiden is, nochtans verbonden aan het Gebied van Alles Dat Is, betekent het dat het in een onophoudelijke communicatie is met de Bron Energie; een voortdurende communicatie met dat grotere niveau van begrip dat de menselijke ervaring in dit rijk transcendeert. Terwijl dit nogal beginnende informatie zou kunnen lijken te zijn, laat ons er een klein beetje dieper naar kijken vanuit het gezichtspunt van altijd naar buiten naar andere mensen te moeten kijken, andere gedachten, andere oplossingen die buiten jezelf zijn. Uiteindelijk, zijn al deze antwoorden binnenin. Want als jouw menselijke ervaring door jouw Ziel wordt bezield en jouw Ziel is verbonden aan dat Gebied van Alles Dat Is, waarom dan de moeite nemen om buiten jezelf te zoeken wanneer het zoeken binnenin je jou kan voorzien van deze antwoorden, deze oplossingen, deze begrippen, deze beredeneringen, en zoveel meer?

Als je begint om manieren te vinden om de geest te verstillen, je te verbinden met de Ziel, je te verbinden met momenten van vreedzaamheid, van begrip en van balans, begin je ermee dat grotere pad van communicatie tussen jouw menselijke ervaring te openen, hetgeen aangestuurd wordt door jouw geest en het Zielniveau van waarheid waar je niet afgescheiden van bent, maar dat jij je gewoonweg niet herinnert hebt hoe ernaar te luisteren op dit punt in de tijd. Dus begin ermee om die relatie met jouw Ziel te creëren, begin te luisteren naar de Ziel, niet noodzakelijkerwijs voor menselijke antwoorden maar voor, wederom, de vreedzaamheid, de vreugde, de liefde, want de tevredenheid en het begrip en de acceptatie is de manier van het verhogen van jouw communicatie. Als je jouw communicatie met jouw Ziel verhoogd, begint dat pad tussen jouw informatiesystemen van jouw menselijke ervaring en jou Ziel zich te openen, en wordt gemakkelijker.

Jouw menselijke verstand wil concrete antwoorden, richtingen, alsof alle oplossingen buiten jou waren. Nochtans moedigen wij je aan om te denken en te voelen en je te herinneren …. Herinneren … dat het allemaal binnenin is. Natuurlijk vergt dit enige oefening en enig werk; door slechts jouw gebied te openen, jouw bewustzijn en jouw besef te openen aangaande dit idee dat alles binnenin jou is, en door te zoeken naar de grotere uitkomsten van vreedzaamheid, waarheid, liefde en vreugde, en door het materiële aspect van jouw menselijke leven toe te staan om dienovereenkomstig te volgen.

Als jij je steeds meer met je Ziel verbindt, als jij luistert naar die stem binnenin jou en daarop reageert, zal je beginnen je rustiger te voelen, meer bekrachtigd, en dat je meer vertrouwt op het proces van het leven op de planeet, hetgeen belangrijk is aangezien het leven op de planeet begint te verschuiven en te veranderen. Als je een sterke basis hebt van die innerlijke bron, in termen van de verbinding met jouw Ziel, te weten dat hulpbronnen altijd rondom jou heen zijn en dat je niet afhankelijk bent van jouw externe omstandigheden, dan leef je in een bekrachtigde, vertrouwde en liefdevolle plaats welke jou toestaat om je zelfverzekerd te voelen wat betreft jouw bekwaamheid om te reageren op iedere menselijke ervaring die jouw kant opkomt.

Ben Gezegend.

Wij zijn de Hoge Raad van Orion.

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

© 2014 Copyright Holly Hawkins Marwood

This channeled message may be reproduced in it’s entirety provided it is kept in it’s original form and not altered or changed in any way, with the Author and a link to www.AkashaHealingStudio.com clearly displayed as shown below.
Channel: Holly Hawkins Marwood

www.AkashaHealingStudio.com