De Hoge Raad van Orion “Afstemmingen”

De Hoge Raad van Orion

“Afstemmingen”

20 Juni 2014 / Holly Hawkins Marwood

Groeten Dierbaren.

Wij zijn de Hoge Raad van Orion.

Wederom zijn de energieën op jullie planeet flink aan het werk in deze tijd, zij verschuiven en veranderen het weefsel van de wereld waarin jullie je in deze tijd gewaarworden. De energieën van de Zon en de planetaire invloeden, zoals de Mercurius retrograde die jullie momenteel ervaren, kunnen allemaal behoorlijk betekenisvol voelen, behoorlijk leegzuigend, krachteloos makend, een overvloed aan emoties naar boven brengend, gevoeligheden, welke jullie ervaringen van het leven moeilijker kunnen maken, meer uitdagend, of meer onrustig/wankel.

Wederom brengen wij dit idee van “afstemmingen” die wij aanbieden voorwaarts, hetgeen jullie zal ondersteunen bij het navigeren van deze tijden van verandering. Wat is een afstemming? Eenvoudig je afstemmen op ons, de Hoge Raad van Orion, als je dat wenst, want wij zijn bij je zodra als je aan ons denkt, zodra als je vraagt voor onze energetische aanwezigheid in jouw leven en jouw ervaring van de wereld in deze tijd. Je hoeft je eenvoudig op ons af te stemmen en ons te vragen om een “afstemming”. Wanneer dat verzoek gemaakt is beginnen wij met jouw energetische gebied op veelvoudige niveaus te werken om in staat te zijn om onevenwichtigheden fijn af te stemmen, en jou meer in overeenstemming met de energieën te krijgen die in deze tijd rondom jou heen zijn, welke jou op subtiele manieren helpen die, zoals wij zeggen, behulpzaam zijn.

Want het is niet onze rol om binnen te komen en jouw leven te veranderen, jouw omstandigheden te veranderen, doch wij zijn hier om te helpen. Als je begint om regelmatig om de afstemmingen te vragen, ben je bewust van de verschuivingen en veranderingen die voor jou in jouw wereld zouden kunnen gebeuren. Vaak verandert er niets, maar jouw reactie en jouw gevoel erover kunnen minder belangrijk zijn. Je kunt een grotere stroom omhelzen en ervaren, minder weerstand, je minder emotioneel geprikkeld voelen, zelfs grotere niveaus van vreedzaamheid belichamen, begrijp en vertrouw dat de plaats waar je bent “eenvoudigweg volmaakt” is.

Je kunt zo vaak als dat je dat wenst gedurende de dag om deze afstemmingen vragen, wanneer het maar is dat je eraan denkt. Sta jezelf toe adem te halen in de verschuivingen en veranderingen die zich op dat moment voordoen wanneer je om de afstemming vraagt.

Als je om een afstemming vraagt terwijl je in het drukke bedrijvige gedeelte van de dag bent, zouden de subtiliteiten van de afstemming niet op dat tijdstip in jouw besef mogen zijn, energetisch zullen zij er echter altijd zijn. Als je om een afstemming op een rustig tijdstip van jouw dag vraagt, mag jij je bewust zijn van de subtiele energetische verschuivingen of sensaties in jouw fysieke lichaam of in het energiegebied rondom jou heen. Weet altijd dat de afstemmingen er zijn om je op een positieve manier bij te staan.

Onze aanwezigheid in jouw wereld en jouw leven, als je er aldus voor kiest om te vragen, is altijd daar om jou te verheffen en tot voordeel te zijn, nooit om schade toe te brengen of je op wat voor manier dan ook te kwetsen. Het is met uiterste liefde dat wij dit pad van uitbreiding ondersteunen, de ascentie die zich op jullie planeet in deze tijd voordoet bij een ieder van jullie: ieder levend wezen, de mensen, de dieren, de planten, de planeet zelf en alles op Haar is binnenin dit energetische gebied van transformatie en uitbreiding. Wij zijn hier om te ondersteunen, te verheffen en te begeleiden door deze overgang heen. De afstemmingen zijn één manier om jullie op een meer gratievolle beweging door deze diepgaande verandering, op alle niveaus, die jullie ervaren in deze tijd heen te helpen.

Ben Gezegend.

Wij zijn de Hoge Raad van Orion.

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

© 2014 Copyright Holly Hawkins Marwood

This channeled message may be reproduced in it’s entirety provided it is kept in it’s original form and not altered or changed in any way, with the Author and a link to www.AkashaHealingStudio.com clearly displayed as shown below.

Channel: Holly Hawkins Marwood

www.AkashaHealingStudio.com