Weinig Wezens mogen ervaren wat jullie gaan beleven

Goddelijke Moeder:
Weinig Wezens mogen ervaren wat jullie gaan beleven
via Jennifer Crokaert / 18 Februari 2019

Mijn lieve kaarsen van licht, opalen van goddelijk maanlicht,

Ik breng je vandaag goed nieuws. Het licht komt niet langer van je kleine kaarsen die in hun eentje in het donker branden. Het is tijd voor de zonneschijn om je luchten en je leven volledig te verlichten.

We zijn in en van een nieuwe tijd, een tijd van snelle transformatie die ervoor zorgt dat alles wat eraan voorafging zal aanvoelen als blootsvoets een berg oplopen. En zo was het inderdaad.

Dit is het nieuwe tijdperk, de New Age, de Gouden Eeuw waarop je hebt gewacht. Het is de tijd voor het gouden goddelijke licht en de draaiende dansende Merkabah om de kwantumkracht die ze bezitten los te laten om snelle transformatie te creëren.

Het zal snel gaan. Hou je vast, liefste harten, mijn legioenen van liefde, want wat er gaat gebeuren in de komende 2-3 maanden zal je de adem benemen. Je zult je nooit hebben voorgesteld dat zoveel veranderingen zo snel zouden kunnen plaatsvinden, dat een oogopslag zoveel transformatie zou brengen.

Je kunt je voelen alsof je op de zijlijn zit, je lichtteam voorwaarts aanmoedigt en toch geen doelpunten ziet scoren; maar al snel zal de overweldigende aardverschuivende overwinning zich ontvouwen voor iedereen om te zien. Je zult de voldoening hebben te weten dat je deel uitmaakte van het team dat deze nog nooit eerder geziene transformatie naar Gaia heeft gebracht.

Wanneer de transformatie plaatsvindt, terwijl het speelveld wordt vrijgemaakt van degenen die het spel zouden verstoren, vraag ik je om kalm en vredig te blijven. Ik vraag je om gecentreerd en medelevend te blijven. Ik vraag je om vergeving te belichamen, want velen zullen hun stem willen verheffen, hun woede willen uitschreeuwen en hun wraak willen eisen in de naam van gerechtigheid.

Je volgende opdracht, zo je wilt, is om mededogen en vergeving te tonen [een voorbeeld tonen, zoals een model op de catwalk]. Je hebt het opruimen beheerst. Je hebt geduld beheerst. Je hebt doorzettingsvermogen onder de knie. Help anderen nu om deze vaardigheden te beheersen.

Illustreer, evenzeer door uw voorbeeld als door uw woorden, dat het pad van liefde en licht een pad van vergeving is. Dit is cruciaal omdat vervallen in de negatieve energieën van wraak, boosheid en wrok, het voeden betekent van een energie waarvan de tijd is verstreken.

Het nieuwe sjabloon kan niet naast die lagere emoties bestaan.

Mijn geliefde grondbemanning, afkomstig uit alle hoeken van het multiversum, jullie kwamen hier voor dit moment, voor deze gelegenheid – om een nieuw sjabloon te creëren, om een nieuwe mensheid te vormen, een nieuwe manier van zijn, een nieuwe vorm van bestaan.

Dit is een sjabloon dat zal worden gevolgd en gekopieerd door andere beschavingen die je pad moeten volgen. Maar ze zullen volgen. Jullie leiden, tonen de weg.

Het is een enorme verantwoordelijkheid en een die je met oneindige gratie op je schouders neemt.

Je hebt het speelveld opgeruimd. Nu moet je nieuwe regels ontwerpen voor het spel. Laat ze een weerspiegeling zijn van het allerbeste van wie je bent, van de allerhoogste idealen waarnaar je leeft, van de grootste voorbeelden van goddelijke liefde in actie.

Dit is het leuke stukje! Dit is het scheppingsfeest!
Dit is de terugbetaling voor alles wat je hebt doorstaan. Je hebt een lege lei en je kunt kiezen hoe je deze invult. Je kunt de toon, de textuur en de vorm ervan kiezen. Het is aan jou omdat je het hebt verdiend.

Je bent op dit punt aangekomen omdat je je frequentie tot zo’n niveau hebt verhoogd dat je deze grote eer verdient, een eer en een voorrecht dat maar weinigen in het multiversum ooit meemaken: de creatie van een nieuwe beschaving, een nieuwe samenleving en een nieuwe sjabloon voor al het leven.

https://goldenageofgaia.com/2019/02/18/divine-mother-via-jennifer-crokaert-few-beings-get-to-experience-what-you-are-about-to-experience/

https://jennifercrokaert.blogspot.com/2019/01/divine-mother-few-beings-get-to.html

Vertaald door A.F.