Vraag dat het antilichaam wordt gedownload in jou en alle anderen.

Goddelijke Moeder ~

Vraag dat het antilichaam wordt gedownload in jou en alle anderen.

28 maart 2020 / Door jennifercrokaert.blogspot.com

“Mijn geliefde kinderen,

Ik spreek jullie vandaag allemaal op een plechtige manier aan, want ik zie de pijn, ontberingen, onrust en angst die in zoveel harten van mijn kinderen woedt. Zelfs degenen onder jullie die de moedigste, duidelijkste en meest standvastige zijn, hebben momenten gehad waarop je wiebelde.

Dit is volkomen natuurlijk en normaal. Er is een grote explosie, en zelfs de grootste ooit, van opgeslagen negativiteit die uit de mensheid en Gaia tegelijk ontsnapt. En jullie zijn het, mijn geliefde kinderen van licht en liefde, die het opruimen.

Het maakt niet uit hoe spiritueel ontwikkeld je bent, je zult momenten hebben waarop je je overweldigd, ongerust of ongemakkelijk voelt. Het is zo, omdat de laatste flarden van het opruimen van je afstamming ook via jou gebeuren.

Nooit hebben zo velen zo’n krachtig, onzichtbaar of moedig werk gedaan, allemaal in het volle zicht en toch volkomen verhuld. Jullie zijn mijn lichtdragers, die de duisternis van millennia oplossen.

Mijn liefde voor jullie, mijn waardering voor jullie werk en mijn vreugde als jullie aanbiddende moeder kent geen grenzen. Als je je zwak voelt, versmelt in mijn armen, ik zal je vasthouden, je voeden en je weer op volle kracht brengen, dat is mijn belofte aan al mijn kinderen.

Ik ben hier vandaag gekomen om met jullie te delen dat dit door mensen gemaakte voertuig van haat niet kan bestaan in de hogere dimensies en frequenties van liefde. Het voedt zich met negativiteit en veroorzaakt zoveel pijn zodat het kan bestaan.

Maar haat niet het virus dat niet is geboren, maar geconstrueerd. In die zin is het niet ‘organisch’. Als je er een hekel aan hebt of er bang voor bent, creëer je negatieve energiekanalen, wat het uiteindelijke doel was waarvoor het werd gecreëerd – afgezien van het pijnlijke verlies van leven.

Het secundaire doel was om een energie te creëren voor degenen die zich voeden met negatieve energie. Ze geloven dat ze nu feesten, maar het is een illusie.

Er zijn twee manieren waarop ik jullie uitnodig om ‘first responders’ te worden voor dit opkomende moment. De eerste manier is om liefde te sturen naar het virus en naar iedereen binnen zijn invloedsgebied. Deze praktijk kan, met speciale aandacht, de verspreiding van het virus, de ernst van de symptomen en het dodental oplossen, omdat het het bij de wortel afsnijdt.

De tweede manier is om het downloaden vragen van de antilichamen in jouw systeem en bij de bevolking in het algemeen. Bij een bepaalde frequentie, een specifiek lichtquotiënt, is dit heel goed mogelijk, omdat je kristallijn bent en geen koolstof; daarom kun je je DNA naar believen veranderen. Hoe meer van jullie bewust vragen voor deze afstemming, hoe sneller je het zogenaamde ‘honderd-apeneffect’ of ‘immuniteit van de kudde’ zult bereiken.

Mijn geliefde kinderen, jullie zijn voor mij niet meer een kudde dan je geliefden voor jou. Ieder van jullie is kostbaar voor mij op een manier die je wildste verbeelding te boven gaat. Om deze reden geef ik je concrete manieren om vandaag mee te beginnen, om de verspreiding van deze ziekte in een veel korter tijdsbestek te stoppen dan de experts voorspellen.

De experts concentreren zich op de 3D om hun aannames en berekeningen te maken. Jij roept en ontsteekt de 5D, je activeert het kristallijnen element van de holografische matrix van je hele universum; omdat je kwantumactie onderneemt, zullen je resultaten exponentiële effecten hebben die de mening van de experts tarten.

Je hebt nu de kracht om het leven op Aarde te veranderen. Ik heb ze je niet geschonken. De Vader heeft ze je niet gegeven. Ze is van jou, omdat we allemaal één zijn. Ik ben jou. Jij bent mij. Wij zijn een.

Met mijn oneindige liefde voor jullie allemaal, mijn liefste harten.”

Vertaald door Agnes