Elohim van Arcturus IlliaEm Het Hart van de Matrix / 22 April 2016 / Dr. Suzanne Lie

Elohim van Arcturus IlliaEm
Het Hart van de Matrix

22 April 2016 / Dr. Suzanne Lie

Dierbaren,
Ik Ben IlliaEm, Elohim van Arcturus. Ik ben vandaag bij jullie om jullie eraan te herinneren dat de afscheiding nu overbodig is. Derhalve, zijn jullie in vereniging met Alle Multidimensionale niveaus van jullie ZELF.
Om deze reden, zal het slechts een paar momenten van meditatie voor jullie nemen om mijn Essentie te voelen, alsook de Essentie van de Arcturiaanse Groepsgeest, binnenin jullie Ziel, jullie bewustzijn, jullie aura, jullie fysieke lichaam en binnenin het fysieke lichaam van Gaia.
Alles is ÉÉN. Daarom, is het voor jullie “tijd” om jullie Gewenste Lichaam te trainen voor diens nieuwe doel. Het oude doel van de wens was om jullie te helpen met te “bereiken” van wat, waar en wie jullie wilden.
Vertel Wens alsjeblieft dat het opnieuw toegewezen werd. Wens diens doel NU is om zich te herinneren – “IK BEN Alles, Overal en Iedereen, want IK BEN “Het Hart en het Zaad van de Kristallen Matrix”.

DE KRISTALLEN MATRIXEN
Het Hart van de Kristallen Matrix is in onze Hartchakra, een halve octaaf in frequentie boven ons fysieke hart. Het is de kern van de Drievoudige Vlam waarop de kracht van onze levenskracht brandt. Het Zaad van de Kristallen Matrix is in onze Kroonchakra, een halve octaaf boven onze pijnappelklier in ons fysieke brein.
Het Zaad van de Kristallen Matrix is het punt van entree van de hogere dimensie in/naar ons fysieke Aarde voertuig, terwijl het hart van de Kristallen Matrix is waar wij de hogere vibraties in/naar ons transformerende fysieke lichaam integreren.
De Kristallen Matrixen zijn de hoofdzakelijke verwerkende centrums voor de “ervaring” waaraan jullie kiezen je te ijken. Dierbaren, Ik zeg “ijken,” aangezien er talrijke ervaringen zich de gehele tijd en overal voordoen. Al deze ervaringen doen zich voor in het Stromen van het NU.
Wanneer je alleen resoneert aan de derde dimensie, is dit ijken niet bewust, en vele van jullie ervaringen worden “gekozen” door de “Kern Overtuigingen” die in de vroege jeugd of in “vorige levens” geactiveerd werden. Jullie moesten “hard werken” om deze beperkingen los te laten en hen te vervangen met “minder beperkende” beperkingen.
Nu zijn er GEEN beperkingen, aangezien jullie NIET langer meer afgescheiden zijn van de Alles Dat Is. Jullie zijn momenteel jullie Ziel/ZELF aan het aarden in jullie driedimensionale Aarde voertuig, aldus jullie je vierde en vijfde dimensionale Zelven kunnen vermengen met jullie driedimensionale lichaam, alsook het fysieke lichaam van de Planeet Aarde.
Tijdens deze vermenging, worden jullie zintuigen herijkt aan de waarnemende kanalen van de vijfde dimensie en daaraan voorbij. Deze herijking zal jullie aanzienlijk helpen met jullie transformatie van het fysieke lichaam in/naar (Kristallijnen) Lichtlichaam.
Wanneer jullie vijfdimensionale Ziel/ZELF eerst jullie fysieke vorm binnengaat, is het gewoon om een groot gevoel van “overweldiging” te voelen, aangezien jullie ego niet gewend is aan dergelijke uitgebreide gewaarwordingen.
Dit gevoel van overweldiging kan ANGST creëren, wat, op diens beurt, het moeilijk kan maken om verbonden te blijven aan, en te leven vanuit, de Ziel/het ZELF dat je aan het downloaden bent. Het is belangrijk om je te herinneren om deze angst aan je Ziel over te geven, aangezien dat wat voor je ego moeilijk is, je Ziel gemakkelijk in Vrede en Kalme kan klaarspelen.
GEEF ANGST OVER
Angst is voor de driedimensionale gewaarwording een monster van gigantische macht. Aan de andere kant, vanuit de gewaarwording van je Ziel, is angst een lastige vlieg die weggeveegd moet worden. Ontken je angst niet of probeer het niet te negeren, of die ene “vlieg” kan zich vermenigvuldigen.
Veeg ieder moment van angst met je Ziel Hand weg. Angst is NIET je werkelijkheid, niettemin het mag zelfs een waarschuwing zijn. In dat geval, kan je het met een dankbare knik erkennen, en dan het angstgevoel loslaten uit je aandacht voordat het wortel schiet in je Wens Lichaam.
Wanneer angst eenmaal geactiveerd is als “je beschermer,” dient het om jou te waarschuwen om bewust te zijn van bepaalde situaties. Echter, zoals jullie geleerd hebben, kan angst een gewoonte worden en jullie IEDERE wens en manifestatie infiltreren.
Omdat je vijfdimensionale Ziel/ZELF, die resoneert voorbij de illusies van “behoefte” en gevaar,” jou NU beschermt, is je Wens Lichaam niet langer in behoefte van angst voor bescherming.
DE MISSIE
Eenmaal vrij van de behoefte voor bescherming van angst, kan je Wens Lichaam AL diens aandacht richten op één richting: DE VERVULLING VAN JE MISSIE. Je persoonlijke Missie is de reden waarvoor je de belichaming in deze tijd/ruimte werkelijkheid nam.
Er zijn nu aldus velen van jullie op Aarde die gewacht hebben op deze dag, en jullie hebben zelfs petities gecreëerd om aan te tonen hoe jullie geboorte het beste Gaia zou kunnen dienen. De Dienstverlening die je in je petitie beloofde is je missie; de Missie die JIJ koos voorafgaand aan je belichaming.  
Echter, dit is geen nieuwe Missie, aangezien je ernaar toe gewerkt hebt, levensspanne na levensspanne, sinds je voor het eerst “inlogde” op het 3D Spel. In de laatste wending van de Galactische Voltooiing, tijdens de ondergang van Atlantis, had Gaia teveel duisternis in/op Haar vorm, en vernietigde zichzelf bijna. De meesten van jullie waren toen daar om te helpen.
Tijdens deze Galactische Voltooiing, heeft Gaia Haar trouwe mensen opgeroepen die Haar gedurende vele levensspannen gediend hebben. Jullie Missie nu is waarschijnlijk gelijkaardig aan de Missie die jullie toen hadden.
Net zoals jullie inlogden op het 3D Spel als een mens, logde Gaia in op het 3D Spel als een Planeet. Door jullie proces van dit Spel met Haar te spelen, zijn jullie, ook, een Planeet geworden.
Via de regels van dit Spel, wanneer je eenmaal geboren bent, moet je jouw persoonlijke “puzzelstukje” vergeten van de “Grote Puzzel” van de Planetaire Ascentie. Niettemin, beginnen jullie het je nu te herinneren. Velen van jullie worden zich ook bewust dat dit jullie laatste opdracht in een fysieke vorm zal zijn.
Wanneer deze materialisatie eenmaal voltooid is, zal jullie fysieke lichaam diens transformatie in/naar Lichtlichaam voltooien. De meesten van jullie hebben zich vrijwillig aangemeld om deze laatste transformatie te beëindigen in samenwerking met Gaia, als een katalysator voor de Planetaire Ascentie.
HET ZAAD VAN LICHTLICHAAM
Jullie Lichtlichamen (kristallijnen lichamen) hebben zich langzaam en veilig ontwikkeld binnenin het omhulsel van jullie fysieke schelp. Het omhulsel van deze “schelp” welke geregeerd wordt door jullie ego/zelf en waargenomen wordt als jullie fysieke lichaam, wordt dunner en dunner als het zaad van jullie Lichtlichaam ontkiemt en groeit binnenin het Hart van de Kristallen Matrix.
Terwijl dit zaad ontkiemt binnenin jullie Kristallen Matrix, stuurt het spruiten in/naar iedere cel en atoom van jullie fysieke lichaam, waar de ontkieming wederom begint. Wanneer iedere uitloper ontkiemt in iedere cel en atoom, wordt jullie “junk DNA” geactiveerd en vertoont jullie fysieke Aarde voertuig symptomen van transformatie.  
Jullie wetenschappers hebben niet de reden gevonden van dit specifieke DNA, omdat het voorbij de grenzen van hun overtuigingen gaat; vandaar de term, “junk DNA”. De wetenschappers kunnen niet waarnemen waarvan zij niet kunnen geloven dat het mogelijk is.
Dat is waarom, dierbare transformerenden, jullie het “concept van onmogelijk” los moeten laten uit jullie bewustzijn. “Onmogelijk” is een driedimensionaal concept, en eentje die nu overbodig is. ALLES is mogelijk vanuit het inzicht van jullie Ziel/ZELF.
Terwijl jullie Ziel/ ZELF diens vibratie van Thuis van de vijfde dimensie bereist, is het bewust van, en verstrengelt met, vele andere ervaringen, werkelijkheden en levensspannen die zich allemaal voordoen binnenin hetzelfde moment van het altijd-aanwezige Nu.
Jullie Ziel/ZELF is zichzelf nu aan het implanteren binnenin één van diens vele ervaringen, werkelijkheden, en levensspannen – JIJ. Bijgevolg, betreden jij en je vijfde dimensionale ZIEL/ZELF een gezamenlijk avontuur.
Jullie zijn nog niet gewend aan de uitgebreidheid van de Ziel diens werkelijkheid, terwijl de Ziel nog niet gewend IS aan de beperkingen/begrenzingen van jullie werkelijkheid. Desalniettemin, begint het TEAM van mens ego/zelf en spiritueel Ziel/ZELF een partnerschap van Spirit in/naar de Materie.
HET PARNERSCHAP
Lang geleden, toen jullie voor het eerst het 3D Spel betraden, wilden jullie leren hoe het jullie zou vergaan zijnde afgescheiden van de Alles Dat Is. Jullie vroegen je af hoe het aan zou voelen om materie te “ZIJN” zonder een bewuste verbinding met Spirit.
Binnenin de talrijke spellen/levensspannen die jullie gespeeld/geleefd hebben, leerden jullie veel over de afscheiding van polariteiten. Hoofdzakelijk, hebben jullie geleerd dat wanneer Spirit en Materie eenmaal afgescheiden zijn, dat mannelijk/vrouwelijk, licht/duister, goed/slecht en liefde/angst ook afgescheiden zijn.
Wat jullie geleerd hebben in jullie spelletjes van polariteit? Neem een lang moment van het NU om die vraag te beantwoorden. Vraag aan je Ziel/ZELF om hulp, en alsjeblieft, vraag ons – de Arcturianen – ook.
In het Nu van jullie “tijd,” is het belangrijk om de vraag te beantwoorden van, “Wat Leerde je?”, want in het antwoord verbergt zich je Missie. Wanneer je dat antwoord vindt, ijkt je Wens Lichaam om die Missie te LEVEN.
Er is slechts één uitkomst van “je Missie leven,’ en wanneer het voltooid is – als een persoon, een familie, een gemeenschap, een staat, een natie, een continent, een hemisfeer en een PLANEET – zal het partnerschap van JOU/JULLIE en Gaia ascenderen.
~~~~
Dierbare Studenten, Lezers en Vrienden,
Ik werd vanmorgen wakker met een boodschap, dat om Gaia te eren op Haar “Dag van de Aarde” ik mijn boek “weg moest geven”, het boek “What Did You Learn?” Ik schreef dit boek, inclusief de bovenstaande introductie, zo’n 15 jaren geleden. Het heeft lang genoeg in mijn computer gewacht.
Dit boek gaat over “bewuste scheppers van onze werkelijkheid”. Vandaag, de Dag van de Aarde, is een perfecte dag om ons er allemaal aan te herinneren dat WIJ DE SCHEPPERS VAN ONZE WERKELIJKHEID ZIJN.
Onze werkelijkheid creëren is een grote verantwoordelijkheid voor ons ALLEMAAL omdat, niet alleen creëren wij persoonlijk onze EIGEN werkelijk, collectief, creëren wij de werkelijkheid van de Aarde!
Wat hebben wij in onze vele incarnaties op de planeet Aarde geleerd? In feite….
WAT LEERDE JIJ?
Geschreven door Suzanne Lie
Happy Earth Day
Sue Lie
JE KUNT JE GRATIS EBOOK HIER DOWNLOADEN (Engelstalig!!)
(wat een plaatje/verhaal boek is dat heel veel met weinig woorden zegt)
GELUKKIGE DAG VAN DE AARDE DIERBARE GAIA
Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/