De Elohim Het Goddelijke Geschenk, Het Hart / 20 Maart 2015 / Annemiek Coenen

De Elohim
Het Goddelijke Geschenk, Het Hart
20 Maart 2015 /  Annemiek Coenen
 
Wonderen gebeuren, er wordt zoveel Licht verspreid. Houd jullie aan je eigen waarheid bij alle gebeurtenissen die komen gaan. Jullie zijn het Licht en jullie verspreiden het Licht.
Een nieuwe vloedgolf van Licht is over jullie heen gekomen, velen hebben dit gevoeld en voelen dit nog. Waarheid komt in al zijn vormen naar boven, dit alles in dienst voor het Gouden Tijdperk. Zoveel veranderingen ook voor degene die op hun liefdestijdlijn verblijven. Het sprankelt, spettert en straalt, expansie voor een groot gebied, overgave voor het grotere geheel, overgave voor het totale plaatje.
Blijf voelen lieve mensen, blijf voelen bij je Hart. Het Hart, het Goddelijke geschenk, het Gouden Hart, het Kristallen Hart, het Zuivere Hart waar de mens op gewacht heeft. Zoveel liefde wat er naar boven komt bij iedereen, het raakt elkaar. Het raakt elkanders snaren en beïnvloedt elkaar. Jullie raken elkaar aan op een manier die niemand overziet. Houden van voor het Grotere Geheel heeft een betekenis die jullie Nu gaan ont-dekken.
Een wereldse verandering door alle energieën die er aan gaan komen. Levensblijheid, levensvreugde gaan jullie voelen, zet je Hart open lieve mensen, Ben op je Hart afgestemd.
De deuren in jullie Harten gaan open, je wordt geopend en waarheden stromen binnen. Ben die waarheid, beleef die waarheid en laat de vreugde er door heen stromen. Speel, leer opnieuw genieten, Ben het kind en volg je Hart.
Jullie verdienen het, voel je bevrijd, beleef en doorleef dit en Ben de vreugde voor de Aarde en jezelf, door dit te doen beïnvloed je het geheel meer dan je denkt.
Wij houden van jullie en zijn bij jullie in Liefde en vreugde.
DE ELOHIM
Copyright © 2015 Annemiek Coenen
www.annemiekcoenen.nl