Wie zijn de Arcturiërs?

Wie zijn de Arcturiërs?

Aurora – Galactische Federatie – 6 Maart 2021

De Arcturische samenleving wordt geregeerd door wat zij de Ouderen noemen, een 11-dimensionale Arcturische groep, ook bekend als de Arcturische Overziel. De Arcturiërs respecteren hen om hun vergevorderde kennis van hun wijsheid en om de extreem hoge en verfijnde trillingsenergieën die zij manifesteren.

Sommigen zeggen dat zij vleugels hebben, maar anderen beschrijven hen meer als cirkels van licht. Hoe hoger de trillingsfrequentie, hoe dichter deze bij het Licht, de Geest, of God staat, volgens de Arcturiaanse overtuigingen.

Alle Arcturiërs zien er identiek uit en zijn daar trots op, omdat zij de neigingen tot vergelijking en jaloezie, die zo aanwezig zijn in de menselijke samenleving op Aarde, hebben geëlimineerd. De Arcturiërs zijn de meest liefdevolle en niet-oordelende wezens die men onder de sterrenrassen in dit melkwegstelsel kan vinden.

Qua uiterlijk zijn 5-dimensionale Arcturiërs klein van gestalte, ongeveer 1 à 2 meter lang, en slank. Hun huid is lichtgroen-blauw, ze hebben slechts 3 vingers, kunnen voorwerpen met hun geest verplaatsen (telekinese), en zijn volledig telepathisch, hun ogen zijn zeer groot en amandelvormig, donkerbruin of zwart, maar hun gezichtsvermogen is vooral de verhouding tussen telepathische vermogens en subtiel zicht (niet met fysiek zicht).

Hun gehoor is sterk ontwikkeld, overtreft zelfs hun telepathische vermogens, en zij hebben het vermogen om zelfs met de achterkant van hun hoofd te voelen. Zij leven gewoonlijk zo’n 350-400 jaar en eten niet, maar voeden zich met een bruisende vloeistof die vitaliserende eigenschappen heeft voor het hele lichaam.

Door hun spirituele vooruitgang worden ze nooit ouder, en ze kunnen ook buiten tijd en ruimte reizen. Zij beëindigen hun leven wanneer hun contract en hun missie eindigen. Er zijn geen ziektes of kwalen op Arcturus die zijn honderden jaren geleden volledig uitgeroeid.

De Arcturiërs behoren tot een groepsmentaliteit die ik het Arcturisch Collectief noem; zij functioneren echter niet als een korfgeest aangezien elke Arcturiër zijn eigen persoonlijkheid heeft en zij zeer individueel en onafhankelijk kunnen handelen.

Zij zijn zeer analytisch, maar hun analyses zijn volledig geïntegreerd met de hoogste graad van intuïtie en emotioneel verlichte liefde. Deze emotionele en spirituele genezing is de reden waarom veel psycho-spirituele genezers een speciale band met Arcturus hebben.

De Arcturiërs zijn zeer begaafde genezers, maar verschillen in hun technieken van de Andromeda-artsen. De Arcturiërs werken veel samen met de Syriërs. Samen creëerden zij wat een “Arcturische / Syrische Matrix” of netwerk genoemd zou kunnen worden. Sommige bronnen zeggen dat ze misschien bases op de Maan en/of Mars hebben.

De Arcturische rassen zijn van nature erg op zichzelf en bemoeien zich alleen met aardse zaken om zeer specifieke redenen. Zij kunnen zeer zwijgzaam zijn en kunnen en zullen veel voor zichzelf houden.

Het is echter bekend dat zij in oude tijden hebben ingegrepen om zeer ernstige conflicten in ons deel van het Universum te helpen oplossen, waarbij zij hun unieke vermogen deelden om anderen te laten zien hoe zij hun geloofssystemen en gevoelens konden integreren om het conflict op te lossen.

Veel zielen worden overgebracht naar Arcturiaanse ruimtetuigen in een droomtoestand waarin zij werken en hulp ontvangen, hoewel de Arcturiërs nooit de vrije wil van de mens zullen aanvallen, in tegenstelling tot buitenaardsen die mensen ontvoeren, zoals Grijze Aliens.

De Arcturiërs zijn hier om mensen te helpen de vierde en vijfde dimensies van de werkelijkheid binnen te gaan en hun trillingsfrequenties te verhogen. Zij staan als de bewakers en beschermers van het hogere bewustzijn in het universum.

Als groep hebben zij veel gedaan om het algemene niveau van bewustzijn in ons universum te verhogen.

Jen Lloren Ctto

Artist: IG @light_being_codes

Bron

Vertaling: Martien