De Arcturianen: De Transformatie Blauwdruk / Kanaal: Amanda Shertzer

De Arcturianen: De Transformatie Blauwdruk

Kanaal: Amanda Shertzer – 24 Februari 2024

Geliefden,

Dit is een tijd waarin alles verandert. We hebben het niet alleen over jullie systemen die veranderen.

We spreken meer over het veranderen van jullie gedachten en emoties. We spreken van een algemene herstructurering van je brein en denkpatronen. Dit is een tijd waarin je definitief zult merken dat er veranderingen plaatsvinden.

Wij vertellen jullie dit omdat jullie daar de afgelopen jaren allemaal heel wat hebben meegemaakt. En de meesten van jullie hebben gemerkt dat veranderingen en activiteiten lijken te versnellen. Betekenis, acties en veranderingen die ooit tien jaar duurden, duren nu een jaar. En we zullen jullie vertellen dat acties die tien jaar nodig hadden om een verandering teweeg te brengen, binnenkort een maand zullen duren. Dit is inderdaad hoe je op weg bent naar onmiddellijke manifestatie.

Nu willen we niet dat jullie geest onmiddellijk naar angst gaat. Wij weten dat jullie oorlogen en ziektes hebben meegemaakt op een schaal die jullie misschien doet begrijpen dat het deze gebeurtenissen zijn die de snelste verandering teweeg zullen brengen.

Het is waar dat gebeurtenissen als deze snelle veranderingen teweegbrengen. Maar ze veroorzaken ook trauma. En de nieuwe energie op de planeet is die van mededogen en vreedzaam samenleven. Het zou de energie daar niet ten goede komen om dit patroon van oorlog en ziekte voort te zetten als instrument om snelle veranderingen teweeg te brengen.

En dus dierbaren, wat jullie op een heel diep niveau zullen gaan begrijpen, is dat de verandering die de snelste transformatie teweeg zal brengen, datgene is wat er op dit moment in jullie gebeurt. Wij weten dat jullie allemaal de grote verandering van jullie eigen percepties kunnen voelen. Dat is voor iedereen daar zo. Maar het is vooral duidelijk voor degenen onder jullie die ‘afgestemd’ zijn, om zo te zeggen, en klaar zijn om aan het proces te beginnen.

Jullie zijn hier juist voor dit doel gekomen. En dus, als je merkt dat sommige van je medewezens “dom” lijken te zijn over de vooruitgang die al een tijdje aan de gang is, weet dan dat dit komt omdat jullie hier zijn om de blauwdruk te maken en de energetische, emotionele en zelfs de gedachtestructuurkaart van de hersenen te creëren. Jullie zijn hier om dit als mens te doen zodat jullie medemensen hetzelfde kunnen doen.

We zullen nog een laatste ding zeggen. Jullie hebben ervoor gekozen om hierheen te komen om dit te doen. Jullie multidimensionale zelf wilde helpen de frequentie van de planeet en alle wezens hier te verhogen. Jullie wisten dat jullie het konden en je vonden het geweldig om deel uit te maken van dit proces.

Wij zijn ook blij om samen met jullie deel uit te maken van dit proces.

En wij danken jullie.

Bron

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org