Binnenin het Arcturiaanse Sterrenschip Athena ★

22 januari 2021

Binnenin het Arcturiaanse Sterrenschip Athena

Sterrenschip Athena is het beste van alle Arcturiaanse Sterrenschepen en helpt de Aarde te beschermen tegen alle negatieve bedreigingen.

Wij willen jullie meenemen aan boord van het Arcturiaanse Sterrenschip Athena. Door dit geweldige ras te begrijpen, kunnen we ons eigen leven en persoonlijke ontwikkeling helpen en door hun systemen te bestuderen, kunnen we weten wat we moeten nastreven om te creëren.

Het Sterrenschip Athena is niet gemaakt van materialen zoals plastics en keramische siliciumtegels zoals onze ruimteschepen. In plaats daarvan is de Arcturiaanse kruiser gemaakt van materialen die deels organisch lijken, door degenen die dit grote majestueuze ruimteschip hebben gezien. Deze organische kwaliteit geeft een bijna levende kwaliteit aan het Sterrenschip, omdat de Arcturiërs leven zien in alle dingen die voortkomen uit de Ene Bron. Het Arcturische Sterrenschip zou voor ons onmogelijk zijn om met onze ogen te zien (tenzij de Arcturiërs dat willen), omdat het in een andere dimensie en op een veel hogere trillingsfrequentie bestaat.

Het begrijpen van deze hoge trillingsfrequentie is de sleutel tot het begrijpen van het mechanisme van Athena. In de machinekamers bevindt zich de energievoorziening waarmee het schip zichzelf voortstuwt. De motor is niet gebaseerd op raketten of een ander verbranding systeem dat wij kennen, maar het schip wordt voortgestuwd door lichtkristallen. Deze kristallen zijn in staat lichtenergie van de zonnecentra om te zetten en die energie te transmuteren om het ruimteschip aan te drijven. (dit kan samenvallen met bewijs dat onlangs door de NASA is gevonden van enorme UFO’s die rond de zon cirkelen) Athena is ook uitgerust met een ruimte die alleen kan worden omschreven als een grote databank van het melkwegstelsel. De kennis van de Arcturiërs over het heelal en de bewoners ervan is zeer uitgebreid en hun kennis wordt in deze kamer bewaard.

Een andere kamer die erg lijkt op de energie die in deze kamer aanwezig is, is een communicatie kamer. De Arcturiërs gebruiken deze twee kamers in combinatie met elkaar om informatie te verzenden en te communiceren met andere Arcturiërs en andere rassen via wat wij telepathie zouden noemen. Naast deze kamers heeft het Sterrenschip vele commandokamers voor navigatie, comfortabele woonvertrekken, en zelfs Ruimteschip Athena ruimtes voor recreatie die de Arcturiërs aan hun thuis-systeem doet denken.

Er is veel discussie over de wapensystemen van de Arcturiërs. Sommigen die deze grote wezens channelen hebben hen beschreven als wezens die geen enkele behoefte aan wapens hebben en volkomen vreedzaam zijn, terwijl anderen het ras hebben kunnen identificeren als bezitters van een of andere vorm van bewapening en afscherming voor hun voertuig. Volgens onze beste bronnen zijn beide conclusies een vorm van de waarheid. Het Arcturiaanse Sterrenschip is inderdaad uitgerust met geavanceerde schilden en verdedigingsmechanismen.

Daarnaast is Sterrenschip Athena uitgerust met een vorm van bewapening, echter niet zoals wij het zouden denken. De Arcturiaanse wapensystemen hebben de mogelijkheid om een doel volledig te elimineren en te desintegreren. De wapens veroorzaken geen pijn, maar hebben de mogelijkheid om reptielachtige en grey alien aanvallen te stoppen. De Arcturiërs begrijpen dat alle wezens en rassen uiteindelijk moeten terugkeren naar de Ene Bron, hoewel oorlog absoluut het laatste redmiddel is.

De welwillende Arcturiaanse wezens hebben een specifieke missie om de mensheid te helpen naar ons volgende niveau van ascentie. Met dit doel voor ogen, is de laatste halte op onze reis in het Sterrenschip Athena naar de zielenkamer. De zielenkamer kan worden gezien als een ziekenhuis waar Arcturiërs in staat zijn om de energie van zielen in nood bij te staan en hen te revitaliseren voor hun volgende leerervaring. Hier zijn de Arcturiërs in staat om die individuen te helpen die klaar zijn om hun trillingsfrequenties te verhogen naar de volgende fase van ontwikkeling.

Een goed begrip van dit prachtige Sterrenschip stelt ons in staat onze missie hier in het leven te begrijpen, onze medemens te helpen en vooruitgang te boeken naar hoge stadia van spirituele ontwikkeling en bewustzijn. In tijden van twijfel, denk aan het altijd waakzame oog van de Arcturiërs vanaf hun uitkijkpost in het Sterrenschip Athena.

Norma J. Milanovich

Bron

Vertaling: Martien

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien